Bestselgerboka ALT SITTER I HODET - hvordan få et bedre liv med NLP

Den mest avanserte skapningen

Mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele universet. Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet.

Sagt med andre ord er det mer med deg du ikke vet, enn du vet.

I en verden med høyt tempo, fylt av omstilling, framtidsfrykt, utrygghet, prestasjonskrav, og valgmuligheter, er det i dette vi finner enorme ressurser og muligheter.

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er læren om hvordan sanser, språk og handlinger påvirker hvordan vi forholder oss til, og er med på å skape vårt eget liv. Det er en metodikk som bygger på at vi alltid har et mye større potensiale enn vi utnytter. NLP viser deg hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

Få gratis smakebit av boka med kapitlet:

Hvilken verden har DU valgt?

Bestselger

Boka «Alt sitter i hodet» er den første NLP-boka som er skrevet av en norsk forfatter. Den gikk rett inn på fjerdeplass på Bokhandlerforeningens offisielle salgsliste for generell litteratur.
Nordmenn kjøper bøker til selvhjelp som aldri før. 

Hvordan få et bedre liv med NLP

NLP er metoden som kan brukes på alle livets områder. Skap de forandringene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil. Få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser. Bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser. Om du føler du har problemer med frykt, bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke, sliter med å treffe idealvekten din, eller ha det måtte være, så er NLP metoden å bruke.

Praktisk selvhjelp

Skap de forandringene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil.

Få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser. Bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser.

Om du føler du har problemer med frykt, bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke, sliter med å treffe idealvekten din, eller hva det måtte være, så er NLP metoden å bruke.

Alt sitter i hodet av Trine Åldstedt kom ut første gang i 2009, og hele opplaget ble utsolgt fra forlaget. I 2014 kom andre opplag, og boken er også utgitt som lydbok.

Den er et oppslagsverk i NLP, skrevet på norsk, med mange gode øvelser og læring. Om du GJØR denne boken får du resultater.
Sannhet og læring er en følelse, sier forfatter Trine Åldstedt. Når du har gjort, da VET du.

Ved å lese boken kan du bli kvitt:

 • Frykt og fobier
 • Stress
 • Smerter
 • Bekymringer
 • Lav selvtillit
 • Dårlig selvbilde
 • Selvkritikk
 • Nervøsitet
 • Lærevansker
 • Somling
 • Søvnproblemer
 • Dårlig samvittighet
 • Dårlige vaner
 • Negativ innstilling
 • Avhengighet
 • Sjalusi

Liv Arnesen

Første kvinne solo til Sydpolen. Pedagog, eventyrer og forfatter.

Jeg har lang erfaring med mental trening som trener og til eget bruk. NLP er det mest effektive verktøyet jeg kjenner som har en struktur som gir rask og ønsket endring.

 

Dr. Richard Bandler

Co-founder of NLP

Trine Åldstedt er Licensed Master Trainer i The Society of NLP. Hun er trent av meg gjennom flere år og er en trener av høy internasjonal standard som lever det hun lærer.

Randi Skaug

Første norske kvinne på Everest. Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Å sette mål og nå dem er noe jeg har gjort og kan. NLP har bidratt med teknikker som gjør det enda enklere å lykkes og nå til topps i hverdagen.

 

"Takk for kjempefin bok ...jeg har kjøpt både e-bok og fysisk bok...lytter og leser ...streker under viktige ting og noterer...jeg kjenner jeg gjør boken...etter mange uker i høst med tung hodepine (hatt ME i 18 år) begynte jeg å kjenne etter «hva er det som skaper denne hodepinen nå» ..og kjente på stresset i kroppen ...gjør nå øvelsen med avslapping og etter en dag ble det mye bedre og jeg fortsetter nå hver gang jeg kjenner stresset i kroppen ...så godt å kjenne hvordan stresset slipper taket. Fått flere aha opplevelser når jeg lytter og leser. Veldig takknemlig for at jeg oppdaget denne boken...og det er bare så bra å lytte ...kjens ut som jeg er hos en coach 😉"

Hilsen Anne Kristine Holt

Bestill papirboken

Det er en spesiell følelse å ha ei bok mellom hendene. Du får gjort den til din, kan notere, sette inn lapper og få et nært personlig forhold til stoffet.

Få boka tilsendt i posten. Pris kr 349,- + porto kr 60,-. Totalt kr 409,- Bestill papirboka her

 

Bestill lydboken

Ha boka på øret og lytt når som helst og hvor som helst. I lydboka guider Trine Åldstedt deg gjennom øvelser og teknikker, og du kan slappe av og nyte erfaringene.

Last den ned. Kr 349,- Bestill lydboka her.

Sannhet og læring er en følelse

Mennesket lærer gjennom å erfare. Vi kan ikke tenke oss til endring. Vi må GJØRE. Først da får vi endring på ekte. Alt sitter i hodet er en bok hvor fagkunnskap er komplettert med praktiske øvelser. Gjennomgående i alle kapitler, får du konkrete steg for steg øvelser. De er skreddersydd etter tema og hva du konkret trenger.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.