HEIAgjengen

vi setter bein på drømmer og skaper mål - med drahjelp fra et fellesskap

Gruppe for deg som vil

Få til det du har bestemt deg for! 

 

🔸 Vi jobber med mål på smartest mulig vis

🔸 Vi har effektive rutiner og verktøy

🔸 Vi bruker enkel struktur som fungerer

i et buddy fellesskap 👏

Det er så mange måter å jobbe med mål på

.. og det er så mange måter å forsvinne inn i hes bles oppgaver og rutiner på.

Jeg vet du er god på det du driver med, og jeg vet du kan mye om hvordan du kan få det til. Men jeg vet også at uke for uke, noen ganger dag for dag, så tar ting en annen retning enn du hadde tenkt.. 

Jeg vet at hver dag når du legger deg, så har du mistet muligheter. Du har valgt bort ting fra din øverste hylle. Ikke fordi du ville det. Heller ikke fordi du tenkte det var et bedre valg. 

Men fordi det er sånn dagene er. Vi er del av så mye utenfor oss som vipper oss uti andre ting enn det som står på «blokka di».

Jeg vet "det ikke er din skyld". Egentlig. For du gjør bare så godt du kan. Det er bare det at likevel - og heldigvis - så ER det din skyld!

For BARE DU og KUN deg, har makt til å gjøre noe med det.

Bare DU er den som kan ta beslutningen og starte å gjøre ting annerledes. Her og nå, helst. Det fikser seg ikke av seg selv. Da hadde det skjedd for lengst..

 

❣️ Mål er å ta deg selv på alvor

❣️ Det er å ta ansvar (slutte å være et offer)

🌅 Få til det du drømmer om 

❣️ Mål er å våkne og føle deg vel uten grunn

  

HEIAgjengen er laget for oss. Deg og meg. For i tilfelle du ikke har tenkt det allerede, så er jeg lik som deg. Det er sånn som dette for oss som er ansvarlige, vil mye og gjør så godt vi kan.

Fine intensjoner og egenskaper, som ikke holder, når løypa underveis svinger av. Vi får ikke vært vårt beste jeg, vi får ikke gjort den forskjellen vi ønsker, vi når ikke helt ut til drømmen.

Men vet du hva? 

 

EN TIME er nok!

I løpet av en uke, har du 168 timer. EN time av disse, holder til å følge strukturen her inne. EN time og du vil erfare at noe helt sterkt, virkningsfullt og temmelig magisk skjer! 

I løpet av en måned (fire uker og 28 dager), har du 672 timer! Kun FIRE av disse er det du trenger for å ta ut effekten av HEIAgjengen! 

Mener du alvor med deg selv? For drømmene dine? Livet ditt? Har du ting du ønsker deg innenfor:

🔸 Helse 🔸 Økonomi

🔸 Jobb / Studier 🔸  Familie 

🔸 Forhold 🔸  Venner

🔸 Fritid 🔸 Personlig utvikling

 

er HEIAgjengen perfekt for deg. 

 

Ting skal gjøres så enkelt som mulig, men ikke enklere.
Albert Einstein

 

 

HEIAgjengen bygger på kunnskap og erfaring fra mine over 20 år som profesjonell kursholder og coach, hvor jeg har undervist i mental trening, følelsesmessig mestring, coaching, NLP, hypnose, kommunikasjon og hjulpet tusener til å få det livet de ønsker seg. Personlig, profesjonelt og privat.

Fra et stort omfang av teknikker, modeller og erfaringsbaserte resultater, har jeg satt sammen enkle, avgjørende og svært effektive trinn som hjelper deg å komme i mål med det du ønsker.

Systemet i HEIAgjengen er skreddersydd, unikt og genialt enkelt 👏 Her inne er det deg og meg som gjelder. Sett av én time i uka, med fokus og oppmerksomhet, og du får resultater.

Dagen i dag er den første i resten av ditt liv. Jeg venter på deg her inne.. 

Trine

Ja, jeg vil være med i HEIAgjengen!

 

"HEIAGJENGEN’,-  et uunnværlig verktøy!"

Setter du deg høye mål og strever med å nå dem? Eller mangler du plan og struktur for det du innerst inne ønsker å oppnå? Hverdagen kan lett bli preget av frustrasjon over det du ikke fikk gjort, over det du ikke mestret eller ikke følte deg ‘god nok’ til! 

 

"Heiagjengen" har hjulpet meg inn i en bedre hverdag, et bedre liv! Og  hva er vel livet uten gode hverdager? 

I heiagjengen møter du et forum som hjelper deg framover, trygt ledet av en sterk, kunnskapsrik, vennlig og meget erfaren ledestjerne! @Trine Ålstedt gir deg verktøy og kunnskap til selv å ta kontroll over ditt eget liv, og hjelp til å oppnå det du ønsker. Å bli tilfreds! 

Her møter du andre, du kan dele erfaringer og kjenne på kraften i inspirasjon. Ved hjelp av enkle grep setter du konkrete mål, og følger du oppskriften vil du oppleve mestring og resultater. Gjennom å evaluere og justere kommer du rett og slett i mål!  

Resultatet blir mindre stress, mer tilfredshet, mestringsfølelse og ro. Og med det følger glede og endelig mer energi og overskudd. 

I dag kan jeg si at dette har blitt en nødvendig del av meg, å sakte endre tankesett klarte å snu den negative spiralen. 

Ikke nøl, det er nok nå! 

Jeg heier på deg! 

- Ragnhild Bø Gaarden, tannlege, Vinstra

Jobber vi rett med mål, når vi dem

I denne gruppa får du:

  • en håndterbar og enkel struktur
  • enkle skjemaer
  • inspirasjon og nærvær
  • hjelp til fokus og gjennomføring
  • hjelp fra mine 20 års erfaring med mental trening og hjelpe folk i mål
  • håndplukket kunnskap og verktøy som virker
  • LIVE sendinger
  • struktur og hverdagsrutiner
  • jevnt driv framover
  • en unik HEIAgjeng

Enkelt gjennomførbart, selv i travle dager.

Mål skapes over tid

 

I HEIAgjengen følger vi en enkel struktur, som i kombinasjon med inspirasjon og felleskap, gir deg resultatene du drømmer om. 

Pris kun kr. 397,- / mnd. *

Ja, det er ikke til å tro! Se det som uttrykk for en beslutning og grunnholdning i meg, med et ønske om å bevege massene. Jeg vet hva som bor i deg, og jeg VIL at du skal få oppleve effekten av dette. Bli med! Test det ut.

* Du kan si opp medlemsskap når som helst du vil, med en mnd. oppsigelsestid. Du kan trygt melde deg inn

"Jeg har fulgt Trine i flere år og opplever henne som genuin og ekte. Hun har raust delt av sin kunnskap til oppmuntring, glede, utvikling og oppbyggelse. Dette bygger tillit. Hun er NLP coach og absolutt en stemme og lytte til. For meg er HEIAgjengen en investering i egenutvikling og et sted jeg ilag med andre kan ta grep om eget liv. Det er godt å kunne dele, støtte hverandre og heie på hverandre. Det er godt å ikke stå alene. Vi kan både lære av hverandre og glede oss over hva andre lykkes med. Så er det ikke altfor krevende i en allerede travel hverdag.😉🏆🏆👍"

- Sølvi Vatnøy

HEIAgjengen ledes av Trine Åldstedt, og hun jobber selv aktivt med sine mål og prosesser i gruppa. Det er et samhold hvor vi inspireres av hverandres mål og resultater, og heier på hverandre. 

Gruppa er åpen og har en egen plass til deg👇

Ja takk, jeg vil være med!