KRAFTSENTRET er

ren næring for sjelen og ankring av håp, tro og styrke. Meditasjoner og guidinger som gir helhetlig personlig utvikling og lar deg finne tilbake til deg selv.

 

GRATIS smakebit

Effekten kan kun oppleves.  Klikk deg inn her og få 10 minutter guding ❤️🙌🧘‍♀️

Dype gode guidinger

I KRAFTsentret guider jeg deg i dype, gode LIVE meditasjoner, som gir indre ro og spirituell vekst via pust, behagelig avspenning og næring til gode sanseinntrykk. Du kan være med når jeg sender direkte, eller du kan se det i opptak.

Det eneste du trenger å gjøre er å velge deg et favorittsted, i stua di eller hvor som helst du er i verden. Slå av mobilen og lukk døren, så du er uforstyrret.

Så setter eller legger du deg god til rette og lytter..

Du vil kjenne at du slapper av og får det behagelig. Pusten din roer seg ned og går dypere, før fokuset ditt skifter..

Guidingene leder deg trygt tilbake til deg selv. 

Det er lite som slår å lande der. Hjem på ekte.  Klarhet, innsikt og kontakt med det som er aller viktigst, i ditt indre senter.

Det er som å danse med sjela og vite på alle vis, hva som er rett for deg å gjøre.

Det største universet er inni oss

Bildet her illustrerer egenskaper og forskjeller i vår venstre og høyre hjernehalvdel. Vårt bevisste og ubevisste sinn.

Kulturelt sett er vi godt trent i struktur, systemer, regler, logikk og rasjonell fakta tenking, som alt er styrt fra den venstre bevisste halvdelen.

I det perspektivet har vi også en tendens til å nedvurdere og underslå egenskapene og ressursene i den høyre, ubevisste hjernehalvdelen.

Dette til tross for at våre talenter og muligheter, sanseopplevelser, vår kreativitet og geniale evne til nytenkning og å finne løsninger, ligger i den.

Det er også i den vi er nærmere vårt potensial og der vi oppnår sjelskontakt. Følelsen av mening og vår indre sannhet.

I KRAFTsentret styrker vi kontakten med det ubevisste, i all sin rikdom, helhetsperspektiv, goodfeel og muligheter.  Du vil gjøre oppdagelser, føle deg hel og i kontakt med noe dypt meningsfylt, levende, ekte og vakkert.  

En bonus er at guidingene endrer kjemikalieproduksjonen i kroppen din, samt fremmer avspenning, overskudd og helse. 

Dette får du i KRAFTsentret

🙌 LIVE meditasjoner, guiding og transer

🙌 Et bibliotek hvor de lagres etterpå, så du kan se og høre igjen og igjen, etter behov og når du vil ha mer.

🙌 Helhetlig personlig utvikling gjennom utvikling av høyre hjernehalvdel (som så vil dra med seg venstre hjernehalvdel fordi vi endrer og foredler ubevisste vaner, skaper indre ro og klarhet, så valg og hverdagsøyeblikk blir enklere).

 

Vet du at å meditere 10 minutter daglig over tid 

🧘‍♀️ øker den grå massen i hjernen

🧘‍♂ øker aktiviteten i den venstre frontal lappen, som styrer positive tanker.

🧘‍♀️ hjelper på høyt blodtrykk

🧘‍♂ reduseres angst og stress

🧘‍♀️ lindrer smerter

.. for å nevne noe.

 

🌪 MEN dette er bare fine ord, fram til du erfarer det i kropp og sinn selv.  

I KRAFTsentret har vi et spirituelt fokus i tillegg til meditasjon og effekter som jeg nevner her. Det er for meg et mål at du skal få kontakt med sjelen din og kjenne at vi er del av noe som er større enn oss.

Hvem leder KRAFTSENTRET?

Trine Åldstedt  - en stemme å lytte til.

Mennesket har alltid vært det mest spennende jeg vet, og min misjon er helt klart å skulle hjelpe og støtte andre gjennom helhetlig personlig utvikling.

Hos meg får du et helhetlig forankret perspektiv. Jeg jobber både med det mentale og det spirituelle, og møter deg både på det bevisste, strukturelle og det ubevisste, følelssestyrte plan.
 
Se og hør om veien min fram til der jeg er i dag.
 
I mine kurs, bøker, foredrag, gruppeprosesser og coaching, forener jeg sjel og daglig praksis, den rasjonelle tanke med indre ressurser og gir konkret vekst som hjelper deg videre.
 
Gjennom 20 år og med kvalitet som toppverdi, har jeg hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om.
 
Jeg er entreprenør, leder og visjonær. Er blant Norges første profesjonelle coacher, har utdannet coacher siden 2004 og bidratt til å utforme Norsk bransjestandard for coaching. Har æresgraden Master Trainer i NLP - Dr. Richard Bandler.

Se referanser her

10 minutters GRATIS smakebit

KRAFTsentret er et medlemsskap

og foregår på nett i et eget hvelv.

Sted: Der du er.

Tider for LIVE sendinger: Vil variere og annonseres. Kan du ikke være med live, får du det i opptak.

Varighet: LIVE sendingene vil variere og ligge på ca en time. Selve guidingene som legges i biblioteket, vil variere i lengde. Fra 10 min, vanligvis 20 min og  maks 50 min. Jeg er i flow når jeg guider, og det som skal sies/være med, skal være med. Derfor vil det variere 🥰

Du velger de du ønsker og trenger fra hvelvet. 

Hyppighet: Det vil generelt være en til to guidinger i mnd. Fra tid til annen vil vi ha en workshop hvor vi tar opp erfaringer, du får stille spørsmål og jeg kan gi ytterligere inspirasjon, tips og konkret læring. Aktiv deltakelse er frivillig.

Pris: 597,-/mnd. 

(Etter 30 dager er det én mnd. oppsigelsestid)

Påmelding via den gule knappen under her.  Hjertelig velkommen med 🙌❤️ 

 

KRAFTsentret er ditt sted

Klikk på knappen og du er straks inne i hvelvet, hvor guidinger venter på deg. Du får også jevnlig nye guidinger, som du kan være med på LIVE eller se i opptak.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.