Referanser 

HEIAgjengen

Ja, jeg vil være med i HEIAgjengen

Ragnhild Bø Garden

Tannlege, Vinstra

 

Heiagjengen har hjulpet meg inn i en bedre hverdag, et bedre liv!

 

 

HEIAGJENGEN, - et uunnværlig verktøy!

Setter du deg høye mål og strever med å nå dem? Eller mangler du plan og struktur for det du innerst inne ønsker å oppnå? Hverdagen kan lett bli preget av frustrasjon over det du ikke fikk gjort, over det du ikke mestret eller ikke følte deg ‘god nok’ til! 

 

"Heiagjengen" har hjulpet meg inn i en bedre hverdag, et bedre liv! Og  hva er vel livet uten gode hverdager? 

I heiagjengen møter du et forum som hjelper deg framover, trygt ledet av en sterk, kunnskapsrik, vennlig og meget erfaren ledestjerne! @Trine Ålstedt gir deg verktøy og kunnskap til selv å ta kontroll over ditt eget liv, og hjelp til å oppnå det du ønsker. Å bli tilfreds! 

Her møter du andre, du kan dele erfaringer og kjenne på kraften i inspirasjon. Ved hjelp av enkle grep setter du konkrete mål, og følger du oppskriften vil du oppleve mestring og resultater. Gjennom å evaluere og justere kommer du rett og slett i mål!  

Resultatet blir mindre stress, mer tilfredshet, mestringsfølelse og ro. Og med det følger glede og endelig mer energi og overskudd. 

I dag kan jeg si at dette har blitt en nødvendig del av meg, å sakte endre tankesett klarte å snu den negative spiralen. 

Ikke nøl, det er nok nå! 

Jeg heier på deg! 

HEIAgjengen

Sølvi Vatnøy

 

 

Jeg har fulgt Trine i flere år og opplever henne som genuin og ekte. Hun har raust delt av sin kunnskap til oppmuntring, glede, utvikling og oppbyggelse. Dette bygger tillit. Hun er NLP coach og absolutt en stemme og lytte til.

For meg er HEIAgjengen en investering i egenutvikling og et sted jeg ilag med andre kan ta grep om eget liv. Det er godt å kunne dele, støtte hverandre og heie på hverandre. Det er godt å ikke stå alene. Vi kan både lære av hverandre og glede oss over hva andre lykkes med.

Så er det ikke altfor krevende i en allerede travel hverdag.😉🏆🏆👍

 

HEIAgjengen

 

 

 

Kunnskap og erfaring 

I HEIAgjengen får du enkle, avgjørende og svært effektive trinn som hjelper deg å komme i mål med det du ønsker. Bruke systemet og vær del av ei aktiv gruppe, hvor alle jobber med egne personlige og profesjonelle mål.

🔶 Systemet i HEIAgjengen er skreddersydd, unikt og genialt enkelt 

Én time i uka. Du får mer enn du aner av sjansene og det du trenger. Men det er deg det gjelder..

Dagen i dag er den første i resten av livet. Det er den eneste dagen du har. Egentlig.

Bruk den unike muligheten du har til å velge. Skap det du ønsker deg! Allerede NÅ. I dag. 

 

HEIAgjengen

 

 

 
Det hun formidler berører oss alle

 

Eg liker ikke folk som pratar og pratar. Så kjem Trine Åldstedt og tek meg med storm. Det går ikke an å ikke la seg begeistre av henneHu tek opp ting som berører oss alle. Eg he lært mykje av Trine, det er lærerikt og ikkje eit kjedelig minutt å høre på.

Trine lever livet heilt ut, hu er inkluderende, snill og bestemt.

Takk for du er så ærlig og god til å formidle <3

 

- Solveig Roland

 

Mer om HEIAgjengen