480,- inkl. porto

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Alt sitter i hodet, papirbok, av Trine Åldstedt

Selvhjelp er et fagområde som fortsatt er i sterk vekst og i en urolig verden full av omstilling, framtidsfrykt, utrygghet, prestasjonskrav og valgmuligheter må vi mennesker fortsette å utvikle oss.

Boken er et oppslagsverk i NLP, skrevet på norsk, med mange gode øvelser og læring. Om du GJØR denne boken får du resultater.

Vil du lese mer om boken, kan du gjøre det her.

Sagt om Alt sitter i hodet - papirutgaven

Trine Åldstedt er Licensed Master Trainer i The Society of NLP. Hun er trent av meg gjennom flere år og er en trener av høy internasjonal standard som lever det hun lærer.

Dr. Richard Bandler - co-founder of NLP

Å sette mål og nå dem er noe jeg har gjort og kan. NLP har bidratt med teknikker som gjør det enda enklere å lykkes og nå til topps i hverdagen.

Randi Skaug - første norske kvinne på Everest. Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Jeg har lang erfaring med mental trening som trener og til eget bruk. NLP er det mest effektive verktøyet jeg kjenner som har en struktur som gir rask og ønsket endring.

Liv Arnesen - første kvinne solo til Sydpolen. Pedagog, eventyrer og forfatter.

Har lydboka, men må bare ha bok som et oppslagsverk også ✨💫👌🏼Har gjort mye av boka i sommer, skrevet notater og grublet.😅👌🏼 Har hatt god utbytte av flere verktøy knyttet til som f.eks dårlig samvittighet, ting som jeg kjenner motstand for og har utsatt, mindre tankesurr, mitt generelle syn på hvilke muligheter som finnes i mennesker/meg selv og mye mer🙌🏼👌🏼!!! Jeg har siden den 28. juni kun kommet til slutten til starten på kap 8 😂da jeg har hørt de fleste kapitler om og om igjen👌🏼🙌🏼😅 veldig lærerikt. Takknemmelig som har fått muligheten til å sniktitte inn i NLP-verden.✨👌🏼 Takk for at dere deler verktøy og kompetanse 😘 Etter å ha praktisert deler av boka di i 4 mnd og nå også 🌟FEMSTJERNEN 🌟din i ca 1,5 mnd så kan jeg si at jeg faktisk er blitt glad i meg selv!! På tide tenker jeg, i en alder av stolte 44 år😍 Snakker mer positivt til meg selv, tanker er ikke så skumle lenger og de kan til og med faktisk endres! Og dermed også gi meg en stor sum av gode følelser og opplevelser av ting som har skjedd og som skjer!! Takk, Trine👌🏼For at du finnes😍💫👌🏼

Nina