Alt sitter i hodet

Enkel selvhjelpsbok - steg for steg

Enkel selvhjelp - steg for steg

 

Skap de forandringene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil.

Få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser. Bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser.

Om du føler du har problemer med frykt, bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke, sliter med å treffe idealvekten din, eller hva det måtte være, så er NLP metoden å bruke.

Sannhet og læring er en følelse, vi må erfare for at vi virkelig skal vite. Derfor er denne boken en praktisk håndbok. På denne måten skiller den seg kanskje ut fra andre bøker du tidligere har lest. Bøker som var fulle av kloke tanker og gode ideer, men i hverdagen etterpå var alt glemt.

Gjør øvelsene! Prøv, og kjenn forskjellen.

Avhengig av hvor du er og hva du ønsker å forandre i livet ditt, kan det være lurt å dele opp boken i porsjoner.

Vi mennesker har lettere for å spise småbiffer enn å sluke en hel gris... 

Ved å lese boken kan du bli kvitt:

 • Frykt og fobier
 • Stress
 • Smerter
 • Bekymringer
 • Lav selvtillit
 • Dårlig selvbilde
 • Selvkritikk
 • Nervøsitet
 • Lærevansker
 • Somling
 • Søvnproblemer
 • Dårlig samvittighet
 • Dårlige vaner
 • Negativ innstilling
 • Avhengighet
 • Sjalusi
Ja takk! Jeg vil gjerne lese et GRATIS kapittel 📚
Ja takk! Jeg vil gjerne lytte til et GRATIS kapittel 🎧

Den mest avanserte skapningen

Mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele universet. Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet.

Sagt med andre ord er det mer med deg du ikke vet, enn du vet.

I en verden med høyt tempo, fylt av omstilling, framtidsfrykt, utrygghet, prestasjonskrav, og valgmuligheter, er det i dette vi finner enorme ressurser og muligheter.

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er læren om hvordan sanser, språk og handlinger påvirker hvordan vi forholder oss til, og er med på å skape vårt eget liv. Det er en metodikk som bygger på at vi alltid har et mye større potensiale enn vi utnytter. NLP viser deg hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

Liv Arnesen

Første kvinne solo til Sydpolen. Pedagog, eventyrer og forfatter.

Jeg har lang erfaring med mental trening som trener og til eget bruk. NLP er det mest effektive verktøyet jeg kjenner som har en struktur som gir rask og ønsket endring.

Dr. Richard Bandler

Co-founder of NLP

Trine Åldstedt er Licensed Master Trainer i The Society of NLP. Hun er trent av meg gjennom flere år og er en trener av høy internasjonal standard som lever det hun lærer.

Randi Skaug

Første norske kvinne på Everest. Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Å sette mål og nå dem er noe jeg har gjort og kan. NLP har bidratt med teknikker som gjør det enda enklere å lykkes og nå til topps i hverdagen.

Vil du lese flere referanser om boken? Da klikker du deg inn her

Takk for kjempefin bok ...jeg har kjøpt både e-bok og fysisk bok...lytter og leser ...streker under viktige ting og noterer...jeg kjenner jeg gjør boken...etter mange uker i høst med tung hodepine (hatt ME i 18 år) begynte jeg å kjenne etter «hva er det som skaper denne hodepinen nå» ..og kjente på stresset i kroppen ...gjør nå øvelsen med avslapping og etter en dag ble det mye bedre og jeg fortsetter nå hver gang jeg kjenner stresset i kroppen ...så godt å kjenne hvordan stresset slipper taket. Fått flere aha opplevelser når jeg lytter og leser. Veldig takknemlig for at jeg oppdaget denne boken...og det er bare så bra å lytte ...kjens ut som jeg er hos en coach 😉

Hilsen Anne Kristine Holt

Bestill papirboken

Det er en spesiell følelse å ha ei bok mellom hendene. Du får gjort den til din, kan notere, sette inn lapper og få et nært personlig forhold til stoffet.

Få boka tilsendt i posten. Pris kr 349,- + porto. Totalt kr 437,- Bestill papirboken her

 

 

JA TAKK! Denne papirboken vil jeg ha!

Bestill lydboken

Du kan ha boka på øret og lytte når som helst og hvor som helst. I lydboka guider Trine Åldstedt deg gjennom øvelser og teknikker, og du kan slappe av og nyte erfaringene.

Last den ned her og lytt på nett eller i egen app. Kr 349,- Bestill lydboken her

 

 

JA TAKK! Denne lydboken vil jeg ha!