Referanser 

Alt sitter i hodet

Jeg vil kjøpe papirboken
Jeg vil kjøpe lydboken

Mari

 

Jeg har store behov for forandringer, selv om jeg har det bra!

 

Sitter her med boken din som jeg tilfeldigvis kom over på biblioteket.. For en BOK!!! Helt fantastisk, jeg føler som om den er skrevet til meg 😉 Dette vil jeg!

Jeg har store behov for forandringer, selv om jeg har det bra! Men jeg ønsker å frigjøre meg fra alle begrensningene jeg har hatt i mine 39 år..Jeg ønsker å kunne gjøre alle de tingene jeg vil, uten å være så redd.. F.eks. elsker jeg å konkurrere, men nå har prestasjonsangsten tatt fulstendig overhånd så jeg har trukket meg fra sykkelrittene som jeg engang elsket. Jeg begynte å bli god, få bra plasseringer men..angsten tar overhånd. Helt utslitt før konkurransen begynner..

Har våget meg til å melde meg på Oslo Maraton, men nå begynner nervene å spille meg et puss.. 4 uker før!!!! Øvelsene dine virker så enkle og så bra.. Men hvordan kan jeg bruke disse på en så vanvittig sterk følelse som denne angsten er? Jeg har startet med å øve meg på noen enkle øvelser, men synes det er vanskelig. Det skal kanskje være det i begynnelsen? Uansett..

TUSEN TAKK FOR EN FANTASKTISK BOK, dette har allerede forandret mitt syn på fremtiden!!!!!!

 

Alt sitter i hodet

Jeg vil kjøpe PAPIRBOKEN

Nina

 

Har hatt god utbytte av flere verktøy knyttet til som f.eks dårlig samvittighet

 

Har lydboka, men må bare ha bok som et oppslagsverk også ✨💫👌🏼Har gjort mye av boka i sommer, skrevet notater og grublet.😅👌🏼 Har hatt god utbytte av flere verktøy knyttet til som f.eks dårlig samvittighet, ting som jeg kjenner motstand for og har utsatt, mindre tankesurr, mitt generelle syn på hvilke muligheter som finnes i mennesker/meg selv og mye mer🙌🏼👌🏼!!!

Jeg har siden den 28. juni kun kommet til slutten til starten på kapittel 8 😂 da jeg har hørt de fleste kapitler om og om igjen👌🏼🙌🏼😅 veldig lærerikt. Takknemlig som har fått muligheten til å sniktitte inn i NLP-verden.✨👌🏼 Takk for at dere deler verktøy og kompetanse 😘

Etter å ha praktisert deler av boka di i 4 mnd og nå også 🌟FEMSTJERNEN 🌟din i ca 1,5 mnd så kan jeg si at jeg faktisk er blitt glad i meg selv!! På tide tenker jeg, i en alder av stolte 44 år😍 Snakker mer positivt til meg selv, tanker er ikke så skumle lenger og de kan til og med faktisk endres! Og dermed også gi meg en stor sum av gode følelser og opplevelser av ting som har skjedd og som skjer!!

Takk, Trine👌🏼For at du finnes😍💫👌🏼 

 

Alt sitter i hodet

Jeg vil kjøpe LYDBOKEN 

 

Anne Kristine Holt

Takk for kjempefin bok...

Jeg har kjøpt både e-bok og fysisk bok...lytter og leser ...streker under viktige ting og noterer...jeg kjenner jeg gjør boken...etter mange uker i høst med tung hodepine (hatt ME i 18 år) begynte jeg å kjenne etter «hva er det som skaper denne hodepinen nå» ..og kjente på stresset i kroppen ...gjør nå øvelsen med avslapping og etter en dag ble det mye bedre og jeg fortsetter nå hver gang jeg kjenner stresset i kroppen ...så godt å kjenne hvordan stresset slipper taket. Fått flere aha opplevelser når jeg lytter og leser. Veldig takknemlig for at jeg oppdaget denne boken...og det er bare så bra å lytte ...kjens ut som jeg er hos en coach 😉

 
Det hun formidler berører oss alle

 Jeg har lest boken mange ganger, skrevet bokrapport om den og enda dukker det opp nye masse nytt hver gang jeg henter den frem.

Anbefales sterkt og varmt, var starten på mitt livs største reise ❤️

- Birgit Christine Løksa

 
Boken din Trine ble et vendepunkt for meg.. 

Den gjorde andres fordømmelse til skamme. En god bok som ga meg råd og håp og hjalp meg se mine muligheter xxx

- Tove Fossdal 

 

 

Mer om Alt sitter i hodet