Trine Åldstedt

Kort oppsummert:

🔸 Bestselgende forfatter, kurs- og foredragsholder, klarsynt coach, entreprenør og visjonær leder. 

🔸 Gjennom 25 år har hun skapt resultater for kundene sine, og hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om profesjonelt, personlig og privat.

🔸 Trine er kjent for sin stemme og et nærvær som må oppleves. Kombinert med dyp og spesifikk kunnskap, vil du erfare at du får mer enn det du tenker.

En stemme å lytte til

Jeg prøvde å leve et vanlig A4 liv, men det gikk ikke så bra. Det buttet og smertet i kjærlighetslivet, i familien, på jobben og aller mest som meg. Selv om jeg strevde og gjorde mitt beste for at det skulle bli bra, var det som det ikke ville seg.  

Det kom til et punkt hvor jeg skjønte jeg måtte skape en ny versjon av meg selv. Jeg måtte gå dypere til verks. Så etter en del blindveier og forsøk på å fylle roller jeg tenkte var smart, gikk jeg tilbake inn i kjernen. Ikke den som passet til ytre definisjoner, men hun som levde fra og var forankret i sine indre styrker. Og lengsler.

I den prosessen valgte jeg å bli en av verdenes ledende mental trenere i NLP, fordi det er en helt rå vei til hjelp og vekst, med sterke verktøy og metodikk.

Jeg valgte å foredle og videreutvikle mitt klarsyn og healing evner, for et mentalt fokus alene leder bare til en delvis versjon av vårt potensial og det unike vi er av natur.

Jeg valgte også å gå fra en solid lederjobb og bygge opp egne selskaper, med massiv læring fra oppturer og nedturer, med ansatte, utvikling, drift og vekst.  

Jeg valgte å være tro mot min indre visdom om muligheter, og bruker i dag en kombinasjon av all kompetanse og erfaringer til å hjelpe og utvikle mennesker.

Gjennom dette står jeg midt i min calling, og fullbyrder det jeg kom hit for. 

Sagt med andre ord i denne videoen. 

 

Mennesket har alltid vært det mest spennende jeg vet

Min misjon er helt klart å skulle hjelpe og støtte andre til helhetlig personlig utvikling.

Mine kunder er folk som vil leve ekte og helt. De har innsett at for å få til det de ønsker seg både personlig og profesjonelt, så går veien gjennom indre arbeid.

Mange av mine kunder er ledere, men vi kan kun lede andre proporsjonalt med hvordan vi mestrer å lede oss selv. 

Vi fyller så lett roller for hva vi tror er forventet av oss, eller best og bra, basert på teorier, trender og eksempler fra andre. Det gir oss et mønster å følge, som i starten føles tryggere. Vi er en av flokken. Men vi glemmer å lytte etter indre visdom, og følge alternative løsninger som er de vi lengter etter. 

Fornektelse, askese, total overkjøring av den vi opprinnelig og ekte sett er, er verken ledelse eller god ledelse, men tyrannisk diktatur som aldri vil bestå. 

I korte perioder kan en slik oppskrift hjelpe oss til å nå et delmål, men over tid vil det alltid skape skurr, konflikt, vonde følelser og til slutt havari. 

 

Du som min kunde vil utvikle deg

Gjennom prosesser, konkrete erfaringer, bevisstgjøring og å gjøre stegene. Du vil se på egne mønstre og innlærte dogmer, og utfordre deler av egen adferd og indre sannheter. Du vil kjenne på dine følelser og hente ut svar, så du kan vokse videre og forbi de tidligere erfaringene. Du vil oppnå slikt som:

 • balanse
 • glede
 • overskudd
 • helse
 • kjærlighet
 • liv
 • særegenheter
 • ressurser
 • mestring
 • ledelse
 • å bli en god rollemodell  

Prosesser og læring fra meg, gir deg helhetlig personlig utvikling.

Som coach og leder er jeg resultatorientert, effektiv og direkte i form. Jeg bruker kunnskap, erfaring, handlekraft og evner, til å gi deg resultater.

🔸 Jeg vil være direkte med deg, åpen og inkluderende.

🔸 Jeg vil gi deg min støtte, erfaring, kunnskap og tyngde, til å finne din vei, din balanse og din unike miks. 

 

Når vi står i personlig utvikling, er vi sårbare. Med meg vil du oppleve det som naturlig, trygt og styrkende. Du får et solid og stødig fundament å bygge videre fra. 

Helhetlig personlig utvikling er unikt.

 

Vil du skape resultater med meg? Ta kontakt nå.

Det du står i blir ikke bedre uten endring, og tiden blir aldri mer "rett".  

🔸 Her ser du forskjellige typer coaching

🔸 Referanser fra coaching og kurs

🔸 Her finner du artikler til inspirasjon og med tips og i nettbutikken finner du bøker og kurs du kan bestille.

 Mitt første møte med Trine Åldstedt hadde jeg i februar 2008. Jeg hadde meldt meg på kurs i selvutvikling og visst ikke hva jeg gikk til. At jeg endte opp hos Trine var ingen tilfeldighet, hun kom vamt anbefalt fra folk jeg stolte på. Og ett par dager inn i kurset visste jeg at dette var starten på en magisk reise, men lite visst jeg om hvor langt denne reisen ville ta meg. 

Trine har alltid hatt noe litt mytisk og magisk over seg. Som om hun bærer på en stor og vakker hemmelighet som ligger å lurer i blikket, smilet og i hjertet. I min utviklingsreise har dette, kombinert med hennes solide faglige tyngde, gjort at jeg mang en gang har følt at hun ser rett gjennom meg og inn til alt det jeg lenge forsøkte å skjule. Jeg har aldri før blitt sett med sånn klarhet.

Trine så et potensiale som jeg selv ikke så og hun ga meg rommet jeg trengte for å vokse.

Hun har utfordret meg så kraftig at jeg har eksplodert ut av mitt gode skinn mange ganger. Nærhet, glede, energi og kjærlighet forvandlet ny og sårbart tynn hud til robust skinn. Uten de noe smertefulle hamskiftene ville jeg ikke vært den jeg er i dag.

Det har og vært dype magiske reiser i indre rike landskap som har gitt påfyll og vekst. Reisen fortsetter og jeg vet våre veier vil møtes igjen og igjen for Trine vil alltid ha en helt spesiell plass i mitt hjerte. 

Linda Krog Ødegaard

Co-founder WeMe Facilitators

Mentaltrener og coach

Første gang jeg møtte deg var i en nettverksgruppe med grundere. Du irriterte meg... senere har jeg tenkt heldigvis, men der og da lurte jeg på hva for en annerledes og klysete person du var.

Du vekket allikevel en interesse hos meg - både til faget du drev med, men mest av alt din person. 

Jeg troppet opp få dager senere på en gratis temakveld du arrangerte. Deretter gikk det slag i slag med alle modulene i coachutdanningen. Jeg har aldri angret - det endret livet mitt på mange måter. 

Hovedgrunnen til at jeg tok utdanningen var for å nå høyere nivåer i mentaltrening. Jeg var veldig stolt da vi kunne lese om det mentale NMgullet over to sider i avisen. Bonusen er at når jeg har lært NLP påvirker det flere prossesser.

Jeg ville aldri vært foruten og synes dette bør inn i lærerplanen både på skolen og i barnehagen. 

 

Du står for kvalitet tvers igjennom. Du er bestemt, veldig bestemt. Du vil ha resultater. Gode resultater! Du gjør en forskjell, for enkeltmennesker og grupper.  

Du er ærlig og opptatt av å alltid gjøre ditt beste. Du tar ingen snarveier og det er mer mellom himmel og jord enn vi vet.

Jeg følger spent med på din reise. 

Marianne Aanerød

Daglig leder Fine Design AS