Jeg prøvde å leve et vanlig A4 liv, men det gikk ikke så bra. Det buttet og smertet i kjærlighetslivet, i familien, på jobben og som meg. Selv om jeg strevde og gjorde mitt beste for at det skulle bli bra. 

Det kom til et punkt hvor jeg skjønte jeg måtte skape en ny versjon av meg selv. Jeg måtte gå dypere til verks.

I den prosessen valgte jeg å bli en av verdenes ledende NLP trenere, fordi jeg fant en helt rå vei til hjelp og vekst, med sterke verktøy og metodikk.

Mennesket har alltid vært det mest spennende jeg vet, og jeg vil hjelpe og støtte andre. Det er min force.

Jeg jobber med folk som vil lede andre, som er villig til å gjøre endring og utvikle seg selv. De som tør å være modig og vokse gjennom erfaring. Ledestjerner, kaller jeg dem. 

Jeg er resultatorientert og bruker kunnskapen, erfaringen, motet mitt, handlekraften og utholdenheten min, sånn at du kan få de resultatene du vil ha. 

Når vi står i personlig utvikling, er vi sårbare, men du vil oppleve det som naturlig og trygt sammen meg. Jeg vil være direkte med deg, åpen og inkluderende. 

Er du forresten god på å sette andre foran deg selv?

Bli god på å få balanse og sette deg selv foran med god samvittighet.

Litt om hva jeg er stolt av fra jobb:

Bestselgende forfatter, kursholder, coach, gründer og en visjonær ildsjel med glødende engasjement. 

Har gjennom 20 år hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om profesjonelt, personlig og privat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.