En stemme å lytte til

Jeg prøvde å leve et vanlig A4 liv, men det gikk ikke så bra. Det buttet og smertet i kjærlighetslivet, i familien, på jobben og aller mest som meg. Selv om jeg strevde og gjorde mitt beste for at det skulle bli bra, var det som det ikke ville seg.  

Det kom til et punkt hvor jeg skjønte jeg måtte skape en ny versjon av meg selv. Jeg måtte gå dypere til verks. Så etter en del blindveier og forsøk på å fylle roller jeg tenkte var smart, gikk jeg tilbake inn i kjernen av det som er meg. Ikke den som passet til ytre definisjoner, men hun som levde fra og var forankret i sine indre styrker. 

I den prosessen valgte jeg å bli en av verdenes ledende NLP trenere, fordi jeg fant en helt rå vei til hjelp og vekst, med sterke verktøy og metodikk.

Jeg valgte å foredle og videreutvikle mitt klarsyn og healing evner, for et mentalt fokus alene leder oss kun til en delvis versjon av vårt potensial og vår natur.

Jeg valgte også å gå fra en solid lederjobb og bygge opp egne selskaper, med massiv læring fra oppturer og nedturer, med ansatte, utvikling, drift og vekst.  

Jeg valgte å være tro mot min indre visdom og bruker den i kombinasjon med kompetanse og erfaringer til å hjelpe og utvikle mennesker.

Gjennom dette lever jeg helt, og fullbyrder mitt liv og min gjerning. 

Sagt med lyd og bilde

 

Mennesket har alltid vært det mest spennende jeg vet

Min misjon er helt klart å skulle hjelpe og støtte andre gjennom helhetlig personlig utvikling.

Jeg jobber med folk som vil leve ekte og helt. De som har innsett at for å få til det de ønsker seg personlig og profesjonelt, så går veien gjennom indre arbeid.

Mange av mine kunder er ledere, men vi kan kun lede andre proporsjonalt med hvordan vi mestrer å lede oss selv.

Vi fyller så lett roller for hva vi tror er best og bra, basert på teorier, trender og eksempler fra andre. Det gir oss et mønster å følge, som i starten føles tryggere. Uten å lytte etter indre visdom og alternative løsninger som er bedre. 

Fornektelse, askese, total overkjøring av den vi opprinnelig og ekte sett er, er verken ledelse eller god ledelse, men tyrannisk diktatur. I korte perioder kan en slik oppskrift hjelpe oss til å nå et delmål, men over tid vil det alltid skape sjelelig nød og til slutt havari. 

 

Mer av din Ledestjerne

Du som min kunde vil utvikle deg gjennom prosesser og å gjøre stegene. Du vil se på egne mønstre og innlærte dogmer, og stille spørsmål ved deler av egen adferd og indre sannheter. Du vil kjenne på dine følelser og hente ut svar, så du kan vokse videre og forbi dine tidligere erfaringer.

 • balanse
 • glede
 • overskudd
 • helse
 • kjærlighet
 • liv
 • særegenheter
 • ressurser
 • mestring
 • ledelse
 • å være en rollemodell  

Dette er helhetlig personlig utvikling.

 

Som coach er jeg resultatorientert, effektiv, og direkte i form. Jeg bruker kunnskapen, erfaringen, handlekraften og evnene mine, sånn at du kan få de resultatene du trenger i en trygg og fortrolig ramme.

Når vi står i personlig utvikling, er vi sårbare. Med meg vil du oppleve det som naturlig, trygt og styrkende. 

Jeg vil være direkte med deg, åpen og inkluderende. Jeg vil gi deg min støtte, erfaring, kunnskap og tyngde, til å finne din vei, din balanse, din unike miks. 

Det er en rikdom i kunnskap og nedslagsfelt som jeg praktiserer med den største respekt og den inderligste glede.

I prosess med meg, finner du deg og kan bygge solid og stødig videre fra det.

 

Trigger dette noe i deg?  

Da kan vi høyst sannsynlig skape resultater sammen. Kontakt meg for en prat og avtale.

Trine 

 

Typer coaching med meg 

Referanser fra coaching

Dette er jeg stolt av fra jobb:

Bestselgende forfatter, kurs- og foredragsholder, klarsynt coach, entreprenør og visjonær leder som skaper resultater for kundene mine. 

Jeg har gjennom 20 år hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om profesjonelt, personlig og privat.