Coaching 

Kan jeg hjelpe deg også?

Gjennom 25 år og med kvalitet som toppverdi, har jeg hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om.

Personlig og profesjonell vekst, kommer gjennom indre arbeid. Vi er alle en miks av rasjonelle tanker, indre ressurser, identitet og sjel.

Coaching med meg gir helhetlig personlig utvikling, og  favner mentale tillærte mønster, hvordan du har det følelsesmessig og ditt sanne potensial. Du får konkret vekst som hjelper deg videre.

Er du klar for å gå inn i en ekte og ærlig prosess med deg selv, er jeg coachen for deg. 

 

Se referanser fra coaching

Hva er coaching? 

Coaching er en prosess som kan gå over kortere eller lengre tid avhengig av kontekst, tema og foretrukket tempo. Noen ganger skjer endring på et øyeblikk, andre ganger vokser den fram over tid. Uansett resulterer den i innsikt og klarhet slik at man kan forstå sitt potensial, se løsninger og gjøre det som skal til for å lykkes.

Arbeidspress, omstillinger, tidsklemme, prestasjoner, informasjonsflom, krav, ansvar, utmattelse og kaos. Dette er stikkord som betegner hverdagen for mange. Som en kontrast til dette har de fleste behov for utvikling, for balanse, for å leve ut ønsker, drømmer og håp. De har behov for å gjøre en god jobb, være en god leder, være en god forelder, venn eller partner. De har behov for å puste, ha rom til å leve, rom til å gjøre valg, bruke evner og talenter, prøve noe nytt, vokse og le.

Coach

En coach er en kvalifisert sparringspartner som hjelper mennesker til å se valgene og mulighetene de har. En coach vil ved bruk av relevante spørsmål belyse det indre landskap slik at man får klarhet i hvorfor man gjør det man gjør, hva som kan endres, hva som skal til og hva som stopper en. En coach hjelper på områder som ledelse, jobb, karriere, økonomi, mål og resultater, relasjoner, familie, venner, barn, foreldre, læring, personlig vekst og helse.

Sjelscoaching

går bakenfor den bevisste tanke og de mentale mønstrene som kan skape problemer for oss i hverdagen. 

I Sjelscoaching kombinerer jeg klarsyn med klassisk coaching og strukturer.  Hvert møte varer en time, det er en prosess før møtene og du får opptak av selve sjelskommunikasjonen tilsendt i etterkant.

Sjelscoaching er et unikt spirituelt møte med deg selv, som bare må oppleves, 

Les mer, se referanser og bestill sjelscoaching her

Klassisk coaching

Vi jobber med mentale mønstre, troer, tolkninger, språkmodeller, følelser, adferd eller vaner du har, setter mål og justerer så du får de endringene du ønsker deg.

Hvert møte varer halvannen time, og det er en prosess mellom møtene. 

Klassisk coaching struktur går fra mål, via utfordringer og ressurser, til ønsket sluttresultat.

Du utvikler egen mental- og følelsesmessig mestring.

Les mer, se referanser og bestill klassisk coaching her

Ungdomscoaching 

Endringene som skjer i overgangen fra å være barn til ung voksen er krevende, for ungdommen selv og omsorgspersoner rundt ham/henne.

Det kan være sterke følelser og mye tanker, og oppleves som strevsomt og overveldende.

Les mer, se referanser og bestill ungdomscoaching her

Coaching i team og gruppe

Unikt VIP program. En nær og  grensesprengende prosess, hvor du får personlig utvikling, en-til-en coaching i en liten intim gruppe. Vi mennesker er mer like enn ulike, og vi har enormt mye å lære fra hverandres prosesser.

Samtidig som du henter innsikt, læring og erfaring fra andre i gruppen, får de det samme fra deg.  

Vil du vite mer om coaching i team og gruppe? Her finner du informasjonen

Verdicoaching prosess

Verdigrunnlaget vårt er avgjørende for hvordan vi har det i livet, og hvordan vi kan få det.
Med verdier menes det som er viktig for oss. De ligger i det ubevisste og avgjør hva vi tror er mulig og ikke, bra og ikke, sant og ikke.


Coaching på verdiene våre løser opp i indre konflikter, frigir ressurser og hjelper oss til å få til det vi ønsker oss.

Les mer om verdicoaching prosess her

 

Jobber vi rett med mål, når vi dem. 

Klikk og få en GRATIS coaching som hjelper deg å LYKKES MED MÅL

Anja Hammerseng Edin

Tidl. håndballspiller, forfatter, foredragsholder og mental trener

 

"Lærer meg enormt mye"

 

Trine er et imøtekommende og varmt menneske som deler av sin kunnskap, og lærer meg enormt mye som jeg tar med videre i livet.

Å bli kjent med Trine har vært en gave for meg.

 

Gry Sinding

Gründer av Skap din drømmejobb, GrunderU og Skap Onlinekurs som selger

”Ledestjerne, inspirasjonskilde, kreativ og ambisiøs” 

Trine er en rockestjerne jeg uten tvil kan anbefale! Hun er en kunnskapsrik og engasjerende coach og leder som jeg setter utrolig stor pris på. Jeg er så takknemlig for å ha Trine i livet mitt – som samarbeidspartner, kunde, og powerfriend. Trine er en ledestjerne og inspirasjonskilde, og en støttespiller med gode råd og hjelp når det trengs. Samtidig er hun kreativ og ambisiøs – noe som fører til gode resultater for både deg og henne.

 

Ta kontakt med meg for avtale