Klassisk coaching 

Klassisk coaching

er en 1-1 metode som leder en person til personlig og profesjonell vekst. Coaching er også prosesser for å frigjøre og utvikle den enkeltes potensial.

I en coaching prosess er coachens ansvar å ha verktøy og ressurser til å bistå kunden i prosessen, men det er kunden som er ansvarlig for å integrere og praktisere for å få full effekt og uttelling.

Ønsker du klassisk coaching?

Bestill coaching

Hva er coaching?

 

Coaching er en prosess som kan gå over kortere eller lengre tid avhengig av kontekst, tema og foretrukket tempo. Noen ganger skjer endring på et øyeblikk, andre ganger vokser den fram over tid. Uansett resulterer den i innsikt og klarhet slik at man kan forstå sitt potensial, se løsninger og gjøre det som skal til for å lykkes.

Arbeidspress, omstillinger, tidsklemme, prestasjoner, informasjonsflom, krav, ansvar, utmattelse og kaos. Dette er stikkord som betegner hverdagen for mange. Som en kontrast til dette har de fleste behov for utvikling, for balanse, for å leve ut ønsker, drømmer og håp. De har behov for å gjøre en god jobb, være en god leder, være en god forelder, venn eller partner. De har behov for å puste, ha rom til å leve, rom til å gjøre valg, bruke evner og talenter, prøve noe nytt, vokse og le.

Coach

En coach er en kvalifisert sparringspartner som hjelper mennesker til å se valgene og mulighetene de har. En coach vil ved bruk av relevante spørsmål belyse det indre landskap slik at man får klarhet i hvorfor man gjør det man gjør, hva som kan endres, hva som skal til og hva som stopper en. En coach hjelper på områder som ledelse, jobb, karriere, økonomi, mål og resultater, relasjoner, familie, venner, barn, foreldre, læring, personlig vekst og helse.

 

 

Henrik Sinding

CFO og COO I grysinding.no og skapdindrommejobb.com

Det føles naturlig å snakke med henne om mine sårbare punkter og det jeg suger i.

Trengte en coach til å hjelpe meg få mer ro og være mer tilstede i livet mitt. Hadde mye endringer på en gang hvor jeg sluttet i jobben og begynte jobbe sammen med kona i hennes bedrift, som ga en del nye utfordringer jeg trengte hjelp til håndtere.

Ville helst ha en mannlig coach, tenkte det er lettere å snakke åpent og personlig med en mann som lettere kan forstå meg som en mann, men skjønte da jeg møtte Trine at hun hadde det jeg var på jakt etter.

 

Anja Hammerseng Edin

Tidl. håndballspiller, forfatter, foredragsholder og mental trener

"Lærer meg enormt mye"

 Trine er et imøtekommende og varmt menneske som deler av sin kunnskap, og lærer meg enormt mye som jeg tar med videre i livet.

Å bli kjent med Trine har vært en gave for meg.

 

 

En klok, vakker og fantastisk coach❤️Anbefaler henne varmt til alle som trenger å justere på noe i livet✨💫✨

- Monica Helland Tøsse

Jobber vi rett med mål, blir de til drømmer med føtter som går til resultater. 

Få en GRATIS coaching som hjelper deg å lykkes med målene dine her.

Bestill klassisk coaching