Sjelscoaching

går inn til din dypeste kjerne, der indre sannhet og visdom bor. 

Du får svar og guiding.

Ja jeg vil booke time
Placeholder Image

Sjelscoaching

Er unikt fordi det skaper kontakt mellom den indre kjernen din og hverdagen. Du kommer i kontakt med en indre visdom som du vil gjenkjenne, fordi den bor i deg.

Vi er bare så lite trent eller støttet i å gi den plass. Og å stole på den.

I dialogen oss i mellom, vil du få en forståelse for hva som skjer rundt deg, hvorfor det er sånn og hva som er rett for deg videre. Ett steg eller flere, avhengig av tema og situasjonen din.

Denne klarheten vil gi deg trygghet, ro og styrke. Det kjennes godt å være i Sjelscoaching fordi:

Sjelscoaching er en magisk prosess hvor to - eller flere - verdener møtes. Opplevelsen er vakker, styrkende, kjennes meningsfull og hjelper deg konkret - i øyeblikket, situasjonen og videre.

Sjelscoaching går bakenfor den bevisste tanke og de mentale mønstrene som kan skape problemer for oss i hverdagen. 

Coachingen hjelper deg til å forstå og se klart, enten det gjelder karriere, jobb, personlig utvikling, helse eller relasjoner.

I Sjelscoaching kombinerer jeg klarsyn med klassisk coaching, strukturer og spirituell erfaring, og møtet blir en skreddersøm for deg.

Kommunikasjonen fra klarsynet er autentisk, vakker, trygg, berører dypt og prosessen går gjerne raskere enn klassisk coaching, fordi det er noe som er større enn oss og ditt eget ubevisste som snakker til deg via meg.

 

Jeg tilbyr Klassisk coaching også, dersom du foretrekker det. Ta kontakt med meg på mail dersom du ønsker dette

Placeholder Image

Lene Thorgersen Røine

Leder for Silvametoden i Norge og Sverige

Da jeg kom til sjelscoaching med Trine hadde vi akkurat bladd kalenderen om til et nytt år. Jeg sto i startblokka for en ny oppgradering med ekstra fokus på meg selv. Jeg gjør sånne prosesser mer eller mindre hele tiden pga jobben min, men det kan lett bli veldig mye jobb-fokus.

Nå var det tid for å hente inn en sparringspartner jeg ikke jobber med til daglig, en som har forståelse og innsikt i hva jeg jobber med. En som skulle være DYKTIG og helst litt til.

På «tilfeldig» vis ramlet informasjon fra Trine inn i eposten min.....

Trine har en behagelig ro, er tillitsvekkende og hun evner å SE hele meg. Hennes klarsyn bidrar med morsomme og spennende innsikter som alltid tar meg et skritt videre for hver gang.

Sammen med Trine er det trygt å åpne dørene til at du alltid er enda mer enn du tror!

Sjelscoaching med Trine anbefales på det varmeste ❤️

 

Placeholder Image

Ragnhild

 

For meg ble det "før og etter" jeg møtte Trine.

Å få hjelp til å endre tankesett, beholde fokus og sette mål, ja det ble begynnelse på en bedre og mer bevisst fortsettelse.

Mitt Liv er NÅ, bare JEG kan ta grep om mitt eget. Det er ikke alltid lett å se.

 

Med Trine får du effektiv og rask hjelp, energien bygges opp og du skjønner at du må ta vare på DEG.

Hennes varme utstråling, stemme, lidenskap for mennesket, brennende engasjement for å hjelpe, det virker med en gang!

Dedikert, dyktig og solid i alle ledd!

Jeg er dypt takknemlig!!

Placeholder Image

A.J.

 
En ting jeg kjenner sterkt har kommet tilbake etter Sjelscoaching med deg,  er min verdighet. Det gir meg en indre ro og jeg føler meg mer i balanse.
 
Jeg gir mer til meg selv og tid til ting som er viktig for meg. Kjør meg ikke like hardt.
Her har det skjedd en hel del. 👏🏻
 
Det var veldig interessant når du kom med ord, bilder og beskjeder fra andre siden og vi pratet sammen hva de betydde. For meg passet det veldig bra.
 
Jeg oppfatter deg tydelig, rolig, ærlig, varm og utrolig god på å kommunisere. Profesjonell! Det er lett å få og ta i mot beskjed fra deg syns jeg. Noen gang sa du en ting og vips så skjønte jeg det. Fantastisk egenskap/talent du har.🏆🥇
 
 
Lydfilen jeg fikk etter møtet, var gull.
 
 💖🙏🏻
Klikk her for flere referanser

Sjelscoaching

Det er mer med oss mennesker enn det vi ser med det blotte øyet, og en Sjelscoaching prosess er unikt, spennende og gjør godt.

Du kan se erfaringer fra andre lengre ned på siden, og klikke på knappen under om du ønsker å komme i kontakt med meg for en prosess for deg. 

Dette er vakkert arbeid og jeg hjelper deg gjerne.

Jeg vil booke time
Ja takk, jeg vil vite mer