Sjelscoaching

går inn til din dypeste kjerne, der indre sannhet og visdom bor. 

Du får svar og guiding.

Mer informasjon

Sjelscoaching

Er viktig fordi det skaper kontakt mellom den indre kjernen din og hverdagen. Du kommer i kontakt en indre visdom, får en forståelse for hva som skjer rundt deg og klarhet i hva du trenger å gjøre.

Sjelscoaching er en magisk prosess hvor to - eller flere - verdener møtes. Opplevelsen er vakker, styrkende, kjennes meningsfull og hjelper deg konkret videre.

Sjelscoaching går bakenfor den bevisste tanke og de mentale mønstrene som sliter oss ut og skaper problemer i hverdagen. 

Den hjelper deg til å forstå og ser klart, enten det gjelder karriere, jobb, personlig utvikling, helse eller relasjoner.

I Sjelscoaching kombinerer jeg klarsyn med klassisk coaching, struktur og erfaring med det spirituelle, og det hele blir til skreddersøm for deg.

Kommunikasjonen fra klarsynet er autentisk, vakker, trygg, berører dypt og prosessen går gjerne raskere enn klassisk coaching, fordi det er noe som er større enn oss og ditt eget ubevisste som snakker til deg via meg.  

Klikk på knappen til høyre her, og du får ytterligere informasjon, samt kan bestille din Sjelscoaching prosess hos meg. 

Sjelscoaching

Det er mer med oss mennesker enn det vi ser med det blotte øyet, og en Sjelscoaching prosess er unikt, spennende og godt.

Klikk på knappen under her om du kjenner det kan være for deg.