Coaching i gruppe

VIP program

JA, jeg vil søke om plass i gruppa

 Unik mulighet

"Coaching i gruppe" er en unik og spennende prosess, hvor du utvikler deg selv, får coaching en-til-en, samtidig som du henter innsikt og erfaring fra andre i gruppe sammen med deg.

 

Coaching i gruppe gir deg personlig utvikling, du får verktøy for endring, utvikler kompetanse i mental- og følelsesmessig mestring og en forankring av læringen gjennom guidete meditasjoner. 

Ekstra sterkt

Mine 20 års erfaring med coaching av kunder fra et rikt spenn av samfunnslag, aldre, yrker og tema, har lært meg at mennesker er mer like enn ulike.

Utfordringer, tematikk, prosesser og dynamikker – vi ligner veldig. Det kan være nyanseforskjeller, men grunnleggende er det sammenfallende.  

Det betyr at når vi er vitner til andres prosesser og læring, er det direkte overførbart til oss selv. Det betyr også at du bli berørt på et grunnleggende plan, som vokser videre etter gruppeprosessen er over. 

Mangedobling

Når vi går i prosess, sammen som vi gjør med coaching i gruppe, får vi hjelp og læring fra hverandre, i tillegg til vår egen prosess. Det gir tilleggsdimensjoner på et vis som aldri ligger i en en-til-en coaching.

 

I samlede, parallelle prosesser, får du en mangedobling med åpning for andre og flere sammenhenger, mulighet for dyptgripende innsikt og ikke minst sterk inspirasjon.

 

Hvem skal du lære av?

Trine Åldstedt er bestselgende forfatter, kursholder, coach, Master Trainer i NLP.

Hun er blant Norges første profesjonelle coacher og har bidratt til å utforme Norsk bransjestandard for coaching.

Suksessfull gründer og visjonær ildsjel som gløder for mental trening og følelsesmessig mestring. 

Grunnlegger av MetaResource AS, som er blant Norges ledende skoler for NLP og coachutdanninger.

Gjennom 20 år har Trine hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv, ta ledelsen i eget liv og få til det de drømmer om. 

Her ser du hva noen av dem sier om Trine, og under her noen til:

"Ser rett gjennom deg og pirker i det du egentlig trenger Trine har en usedvanlig tilstedeværelse med sin væremåte. Hun ser deg. Hun ser rett gjennom deg og pirker i akkurat det du egentlig trenger - selv om du ikke visste det selv. Stemmebruken til Trine har fascinert meg og fanget meg fra første gang jeg fikk gleden av hennes guiding. Den bringer deg på nye, uante veier. Den får meg «ned», dypt «ned» og inn i mitt uante univers. Til slutt - blikket, det varme, nære blikket. Blikket som gir deg følelsen av å ha mening. Å være noe, å være noen..."

Tone Thorstensen

"Kjennes som den tryggeste plassen å være sårbar og full av mangler i. Jeg opplever Trine som genuint tilstede sammen med oss. Hun fanger opp og møter gruppa der vi er. Det er som hun har en egen antenne for hvor hun skal stoppe opp, hva hun skal dele av kunnskap, når hun skal utfordre eller trygge. Jeg opplever at samlingene sammen med Trine både der og da, men også i lang tid etterpå, har verdi. Det kan være noe hun sa, eller noe vi gjorde, som får ny mening for meg i etterkant. Jeg opplever henne som raus, og tydelig. Ingen rom for bullshit😂. Det er ikke nødvendigvis lett for meg i hennes gruppe.. Hehe.., men det kjennes som den tryggeste plassen å være sårbar og full av mangler i. For meg er hennes tilstedeværelse unik. Ingen har lært meg mer om betydningen av og potensialet som ligger i nærvær. hun deler sin kunnskap raust, og som når jeg pusler puslespill kommer den rette brikken inn. Slik har gruppa fungert for meg. At hennes kunnskap er viktig får jeg stadig bekreftet i andre sider av livet mitt. Både på jobb og privat. Hun er også morsom, latteren kommer lett og den er smittende."

Line Merete Eide

"Skaper en trygg og rolig atmosfære og pusher vennlig og tydelig. Jeg opplever Trine som varm, ærlig og tilstedeværende. Jeg opplever at hun har høy integritet og at jeg kan stole på henne. Ikke bare når det gjelder konfidensialitet, men jeg har også tillit til at hun vil mitt beste. Hun skaper en trygg og rolig atmosfære og pusher vennlig og tydelig. Hun deler raust av sin kunnskap på en profesjonell og sikker måte. Og hun er rågod på å sette ord på det jeg kanskje ikke har ord for selv"

Anne-Kari Haakenstuen Holvik
Job Title

Coaching i gruppe gir deg

  • Coaching på eget tema 
  • Undervisning om mennesket, hvordan vi fungerer og hva vi kan gjøre
  • Hjelp fra andres prosess
  • Verktøy for personlig utvikling
  • Personlig utvikling

Personlige tema spisses og defineres i forkant 

En en-til-en coaching i plenum hver kveld 

Sparring og forklaringer i etterkant 

Felles guiding med integrering av læringen, og forankring av innsikt som vokser videre. Lenge etter gruppeprosessen er ferdig. 

 

6 kvelder á 3 timer, kl. 18.00 til 21.00

Sted: Åsheimveien 1B, 2016 Frogner i Lillestrøm

MERK: Liten gruppe

VIP program med fire eller seks deltakere. 

Pris kommer  

Foretrekker du en-til-en coaching, har jeg prosesser med Klassisk coaching og Sjelscoaching gående fortløpende. Jeg tar inn nye kunder etter hvert som det blir ledig.   

Kontakt meg om du ønsker en-til-en coaching.

JA, jeg vil søke meg med i gruppa

MERK!

Vi vil kartlegge tema i forkant og jeg forbeholder meg retten til å si nei, basert på tematikk og en vurdering på om en slik gruppe passer for deg.

Bruk muligheten nå!

Det er for mange som går rundt med grums og uvaner, har det vondt og er lei seg, uten egentlig å ta tak. "Jeg skal gjøre ett forsøk til!", "Jeg vet jo egentlig hva jeg skal gjøre..", "Jeg må bare vente litt"... Slutt med det! Det blir ikke bedre, skal vi ha et annet resultat, må vi GJØRE noe annet. Det koster oss mye mer å vente og å svi av dager, uker, måneder og år med å ha det vondt og leit, enn å få hjelp gjennom gode, lærerike og oppbyggelige kvelder som her.

Mange går rundt med grums og uvaner, har det vondt og er lei seg, uten egentlig å ta tak.

  • "Jeg skal gjøre ett forsøk til!"
  • "Jeg vet jo egentlig hva jeg skal gjøre.."
  • "Jeg må bare vente litt..."

Slutt med det! Det blir ikke bedre.

Vil vi ha et annet resultat, må vi GJØRE noe annet. Det koster mer enn vi har råd til å vente. Dager, uker, år går, uten å komme videre.  

Her får du hjelp gjennom gode, lærerike og oppbyggelige kvelder. 

Søk om plass nå. Benytt deg av muligheten.

MERK: Ingen forpliktelse. 

 

Coaching i gruppe

Jeg vil være med! Send meg inntaksintervjuet NÅ.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.