Referanser

coaching

Jeg vil ha Sjelscoaching
Jeg vil ha Klassisk coaching

Line Merete Eide

 

Sjelscoaching har vært en døråpner for meg.

Å få hilse på meg selv gjennom Trines varme formidling har gitt meg en ro og en trygghet jeg ikke visste jeg trengte. Aldri har jeg kjent meg så sett og anerkjent av et annet menneske. Trine er treffsikker og raus. Hennes coaching er med meg også etter timen. Jeg har nytte og glede av erkjennelsene hver dag.

 

Sjelscoaching har for meg en dimensjon av felleskap. Trine bidrar med ord og bilder og sammen skapes mening. Jeg får et utenfra blikk på mitt indre liv som jeg ikke ser i annen type coaching. Og det magiske er at det har kjentes mer sant og har rommet et større spekter av meg selv enn noe annet.

 

Jeg anbefaler Trine sterkt til alle som ønsker å bli kjent med seg selv og som ønsker å leve et autentisk og rikt liv. ❤️😊

 

 

Sjelscoaching

 

Jeg dro til Trine i en tid hvor jeg hadde vondt i beinet og var sliten av det. Hele opplevelsen føltes som en løsning på en knute.

Trine klarte å fjerne den fysiske smerten jeg hadde. Hun var fokusert på hele meg. Jeg følte meg trygg og det var fine rammer. Trine var flink til å se hele problemet og jeg er glad for at jeg fikk oppleve det. Etter det begynte ting å løsne for meg og det ble endelig lysere etter en lang og tålmodig motbakke. Trine har en aura som få andre mennesker har og jeg fikk følelsen at hun var varm, åpen og en utrolig utstråling❤️

- Sarah 14 år

Ungdomscoaching

Henrik Sinding

CFO og COO I grysinding.no og skapdindrommejobb.com

 

Det føles naturlig å snakke med henne om mine sårbare punkter og det jeg suger i.

Trengte en coach til å hjelpe meg få mer ro og være mer tilstede i livet mitt. Hadde mye endringer på en gang hvor jeg sluttet i jobben og begynte jobbe sammen med kona i hennes bedrift, som ga en del nye utfordringer jeg trengte hjelp til håndtere.

Ville helst ha en mannlig coach, tenkte det er lettere å snakke åpent og personlig med en mann som lettere kan forstå meg som en mann, men skjønte da jeg møtte Trine at hun hadde det jeg var på jakt etter.

Hun har en smittende entusiasme, ekthet og åpenhet som gjør at det føles naturlig å snakke med henne om mine sårbare punkter og det jeg suger i. Hun er der 100% støttende og veldig flink til å bygge deg opp og få deg selv til å se at du er god nok, og hun gir deg enkle verktøy som virker for å bygge deg opp mot målet ditt. Enkle, konkrete teknikker som virkelig hjelper i å gjøre endringer, og som du kan jobbe med selv over tid så de etterhvert blir en del av ryggmargen din og nye autopiloten.

Etter å ha jobbet med Trine så har jeg fått en helt annen trygghet på at jeg står støtt og kan fikse det meste selv om utfordringer kommer på løpende bånd.

Trine er en varm person med et stort hjerte. Er aldri noen tvil om at hun bryr seg om deg, hun gir alltid 110% for å hjelpe deg, både før, under og etter coaching timen.

En  annen ting jeg liker er at hun er dønn ærlig, hun pakker ikke ting inn men sier det rett ut, selv om det er noe annet du kanskje vil høre. Hun er en business dame og grunder som vet akkurat hva og hvor mye som skal til for å bygge opp og lykkes med en business, så det gir henne viktige perspektiv. Jeg ønsket en coach som kunne hjelpe meg raskere framover, både i min jobbsituasjon, men like mye som menneske og være den personen jeg ønsker være.

Å få jobbe med Trine har gjort at jeg føler jeg står støtt uansett hva som skjer, fordi hun har lært meg teknikker som funker og tar meg raskere mot målet. Og viktig - det er gøy å jobbe med Trine, jeg blir alltid i godt humør og glad etter en time med henne, fordi hun er en fantastisk humørspreder og inspirerende dame av de sjeldne. Trine er unik som coach og menneske og etter min erfaring den beste coachen i Norge du kan få om du trenger hjelp til å nå målene dine, om det måtte være lykkes i business, bli en bedre pappa eller kjæreste, bli mer happy eller whatever : )

 

Klassisk coaching

Coaching på verdens hardeste triatlon

Frode Jahr er en tøffing. Han deltar i verdens hardeste triatlon-konkurranse. Den starter med svømming i mørkt, kaldt vann med mange andre tøffinger som alle vil vinne.

Men det går ikke av seg selv. En innestengt opplevelse i barndommen gjorde at Frode har unngått situasjoner hvor han blir "stengt inne". Det har ikke preget ham i det daglige. Inntil han skulle delta på NM i triatlon i Haugesund.

Les om hvordan han fikk hjelp med å takle klaustrofobien sin

Lene Thoregesen Røine

Leder for Silvametoden i Norge og Sverige

Sammen med Trine er det trygt å åpne dørene.

Da jeg kom til sjelscoaching med Trine hadde vi akkurat bladd kalenderen om til et nytt år. Jeg sto i startblokka for en ny oppgradering med ekstra fokus på meg selv. Jeg gjør sånne prosesser mer eller mindre hele tiden pga jobben min, men det kan lett bli veldig mye jobb-fokus. 

 

Nå var det tid for å hente inn en sparringspartner jeg ikke jobber med til daglig, en som har forståelse og innsikt i hva jeg jobber med. En som skulle være DYKTIG og helst litt til.

På «tilfeldig» vis ramlet informasjon fra Trine inn i eposten min.....

 

Trine har en behagelig ro, er tillitsvekkende og hun evner å SE hele meg. Hennes klarsyn bidrar med morsomme og spennende innsikter som alltid tar meg et skritt videre for hver gang.

Sammen med Trine er det trygt å åpne dørene til at du alltid er enda mer enn du tror!

Sjelscoaching med Trine anbefales på det varmeste ❤

Sjelscoaching

Mona

 
Nytt perspektiv og oppdagelse i jakten på kjærlighet

 

Coaching med Trine ga meg ny måte å tenke på ift å identifisere kjærlighet. Jeg fikk nytt perspektiv på hvordan jeg tenker om hvilke egenskaper en partner skal ha, og ble bevisst på egne egenskaper.

At jeg ikke bare kan holde partneren ansvarlig for å levere egenskaper, men at de samme «kravene» jeg ønsker hos partneren, skal jeg også være/gjøre. Å være/gjøre selv det jeg ønsker å motta.

 

Dette var en så spesiell oppdagelse for meg. I det øyeblikket jeg nå oppdager egenskaper jeg ønsker meg hos en partner, holder jeg meg selv ansvarlig i stedet for den andre.

 

Det gjør at jeg samler fokus i meg selv i stedet for «der ute».

 

Coaching med Trine oppleves veldig levende. Hun er veldig engasjert. Og helt rå på transer og guidinger! Det er en så naturlig flyt i gjennomføringen.

Klassisk coaching

Ingvill  

Nå har det gått litt tid og jeg har lyttet til opptaket fra Sjelscoachingen flere ganger.

Når jeg tar innover meg det som ble sagt kjenner jeg at det stemmer veldig med hvordan jeg er som person og mønster jeg har hatt så lenge jeg kan huske.

Jeg utfører rådene du ga til meg stort sett hver dag og merker at det gjør godt for meg og har tro på at det vil føre til en positiv endring.

Sjelscoaching

Hegemor Øien

 

Jeg bare helt blåst av banen....på en utrolig positiv måte💖

 

Det var noe helt nytt for meg å oppleve sjelscoaching med Trine! Jeg gledet meg masse på forhånd og hadde noen formeninger for hvordan det ville bli men da dagen kom ble jeg bare helt blåst av banen....på en utrolig positiv måte💖

Dette var første gang jeg møtte henne og viste på forhånd at jeg ville like henne med en gang, men hadde ikke en formening om hvor enormt mye det ville bety for meg.

Trine viste meg sider av meg selv bare jeg og noen veldig få viste om. Hun gav meg en magisk energi og veiledning og ikke minst støtte. Trine har en naturlig evne til å se personen bak fasaden og ikke minst veilede til å se veien framover uten at jeg følte hun satt med hele løsningen.

For jeg tror på at alle mennesker innerst inne veit svaret bare de lærer seg og lytter til hjerte. Trine hjelper en å lytte til hjerte sitt💖 så har en mulighet til coaching av Trine så vil jeg anbefale en slik opplevelse💫🌈 

 

Sjelscoaching

Jeg vil ha Sjelscoaching
Jeg vil ha Klassisk coaching
Trine strekker seg langt for å gjøre en forskjell

Hun er inspirerende og kunnskapsrik, med et brennende engasjement for deg og meg. Trine ser og føler mennesker på en unik måte, er kvalitetsdrevet og strekker seg langt for å gjøre en forskjell. Trine er både sterk og sårbar, og hele spekteret imellom. Jeg er så takknemlig for alle prosesser hun har iverksatt i meg, for våre gode samtaler, refleksjoner og for at hun går foran når veien er vanskelig å finne. Som et fyrtårn i mørket. Trine og NLP har endret livet mitt ❤️

- Linn Johannessen

 

For meg ble det ‘før og etter’!

For meg ble det ‘før og etter’!  Å få hjelp til å endre tankesett, beholde fokus og sette mål , ja det ble begynnelsen på en bedre og mer bevisst fortsettelse. 

Mitt liv er NÅ, bare JEG kan ta grep om mitt eget. Det er ikke alltid lett å se. Med Trine får du effektiv og rask hjelp, energien bygges opp og du skjønner at du må ta vare på DEG. Hennes varme utstråling , stemme, lidenskap for mennesket, brennende engasjement for å hjelpe, det virker med en gang! Dedikert, dyktig og solid i alle ledd! Jeg er dypt takknemlig!!

- Ragnhild Bø Gaarden

 
 
Hei, og takk for sesjonen i dag !  

Det fungerer som en bekreftelse og egentlig fjerner støy

og frykt slik at veien videre blir klarere. 

Jeg er mer samlet og fokusert allerede.

- H.M.

 

 

Mer om Sjelscoaching og Klassisk coaching.