399,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Alt sitter i hodet, lydbok lest av forfatteren Trine Åldstedt

Når du har kjøpt lydboken, får du tilsendt innlogging til siden min.

Alle kapitlene legges i biblioteket ditt og du får da tilgang til lydboken så ofte du vil og fra hvor mange enheter du vil. Du kan også laste den ned eller lytte via app. Mer informasjon om dette får du der inne.

Du kan lytte til ett og ett kapittel, stoppe og gjøre øvelsene, eller lytte til hele en gang først og deretter ta øvelsene.

Jeg anbefaler deg sterkt å GJØRE øvelsene og lytt gjerne til boken flere ganger og du vil oppdage nye og andre elementer i den.

Vil du lese mer om boken, kan du gjøre det her.

Sagt om lydboken:

Jeg har vært en del overvektig stort sett hele mitt liv, og er det fortsatt. Har likt å trene tidligere, men aldri klart å holde på motivasjonen eller fullføre mine treningsplaner. Men da jeg leste boka og gjorde noen av øvelsene, så fikk jeg liksom troa på at dette kan jeg faktisk klare.

Tina Isaksen

Å sette mål og nå dem er noe jeg har gjort og kan. NLP har bidratt med teknikker som gjør det enda enklere å lykkes og nå til topps i hverdagen.

Randi Skaug, første norske kvinne på Everest. Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Jeg har lang erfaring med mental trening som trener og til eget bruk. NLP er det mest effektive verktøyet jeg kjenner som har en struktur som gir rask og ønsket endring.

Liv Arnesen, første kvinne solo til Sydpolen. Pedagog, eventyrer og forfatter.

Trine Åldstedt er Licensed Master Trainer i The Society of NLP. Hun er trent av meg gjennom flere år og er en trener av høy internasjonal standard som lever det hun lærer.

Richard Bandler