1.160,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Ta20jrsdtvy0iadcdz0g samtaler nokler trine aldstedt fb web 768x427

Coachingkortene Nøkler - Gul og Grønn boks

Pakke med begge boksene.

Å stille seg smarte, gode spørsmål er nøkkel til løsninger, mestring, frigjøring, glede og livsutfoldelse.

Samtalekortene Nøkler hjelper deg til å få

  • bedre relasjoner
  • klarhet i utfordringer
  • inspirasjon for mål
  • vekst
  • nysgjerrig søken etter muligheter og ressurser i deg

Bruk dem selv eller med andre. Det er 99 forskjellige kort i hver boks. Totalt 198 unike spørsmål, skreddersydd for å gjøre en forskjell.

Resultatet vil overraske deg med sin styrke og treffsikkerhet. Bare vent :)

Samtalekortene finnes i en gul og en grønn variant.

 

Porto og adm. kost. kr 180,-
Totalt kr 1160,- for begge boksene. 

Sagt om Samtalekortene Nøkler:

““De gode og ekstrem viktige spørsmålene har endret mitt liv. Jeg skriver de ned, leser de ikke daglig, men flere ganger i uken. Det har endret mitt mindset - jeg vil si at det spørsmålet som har endret meg mest både psykisk og i praksis er: " hva er du villig til å ta til takke med". Det spørsmålet stiller jeg meg selv ofte og har flyttet meg i forhold til jobb, de jeg velger omgang med og de jeg velger å lære av. ””

Mette Hjelle

““Når jeg bruker gode spørsmål setter det meg i en egen tilstand og søker innover etter ekte og ærlige svar. Jeg føler jeg blir skjerpet av å utfordre meg selv med gode spørsmål. Det er berikende når svar plutselig dukker opp, gjerne helt ut av sammenheng, og brikker faller på plass. Gode spørsmål gir gode resultater. Det skaper også god kommunikasjon der spørsmålene deles med andre.””

Linn Johannessen

““Når jeg bruker gode spørsmål opplever jeg at jeg får flere valg. Det gjør at jeg også får en ny ro og balanse. Jeg blir mindre stresset og jeg kjenner at det er jeg som har svarene på det jeg lurer på. Det gjelder kun å bruke tid til å lytte til hva som kommer. Gode spørsmål får meg også til å se hva jeg allerede har oppnådd og hvor jeg står i forhold til tidligere. Jeg har alltid vært god på å sette meg mål, men ved målrettet bruk av gode spørsmål i prosessen har jeg erfart at målene blir nådd mye raskere enn jeg tidligere kunne forestilt meg.””

Torbjørg Kjærnes Thim