Referanser 

Hjertestemmen

Ja, jeg vil være med i Hjertestemmen

Kristine Kleven Bakar

Jobber med salg og ledelse

 

Å være med i Hjertestemmen har tatt min selvutvikling til et nytt nivå.

 

 

Jeg har i flere år drevet med personlig utvikling, og jobbet med mitt mindset. Og mye av det har vært hodestyrt.  Så fra å ha hentet gode ressurser fra den hodestyrte delen av meg kan jeg nå i tillegg hente ressurser fra deler i meg jeg ikke visste fantes.

 

Å våkne opp å føle meg ekstra glad uten grunn hver morgen, sanse mer, være tilstede i nuet som småbarnsmor og selvstendig næringsdrivende er en ekstra bonus. Det igjen gir mindre stress i kropp og hode.  

 

Meditasjoner og det å lytte ordentlig til min indre stemme var noe helt nytt for meg før jeg møtte Trine. Og noe jeg faktisk trodde jeg ikke hadde noe spesielt behov for, men som jeg raskt skjønte hadde en stor effekt på meg. 

 

Det som er ekstra fint med Trine og Hjertestemmen er at hun «holder meg i hånden» gjennom meditasjonene. Så jeg trengte ikke kunne noe om meditasjoner for å kjenne effekten. 

 

Hjertestemmen

Eva Ripnes

Avdelingsleder for Hjemmestjenesten

 
Dette gir meg igjen mulighet for å gi av meg selv til andre

Etter å ha fulgt Trine Åldstedt på sosiale medier en tid, har jeg blitt kjent med henne som en meget dyktig coach og veileder, en ildsjel som har så masse å lære bort. Da hun i 2020 startet opp Hjertestemmen bestemte jeg meg for at dette ville jeg være med på, og det har jeg ikke angret på. Her hjelper hun meg til personlig utvikling gjennom meditasjoner og guidinger, jeg har funnet tilbake til meg selv og er blitt bevisst viktigheten av å stå i egen kraft.

Dette gir meg igjen mulighet for å gi av meg selv til andre, både i arbeidslivet og på det private plan. I en travel arbeidshverdag gir hennes teknikker meg konkret hjelp til å fylle på energi på tross av travelhet, og en måte å ha overskudd til å tenke klart i situasjoner som oppstår.

Hjertestemmen kan anbefales på det varmeste til alle.

 

Hjertestemmen

 

Lene Thorgersen Røine

Leder for Silvametoden i Norge og Sverige

 
Hjertestemmen gir meg ro i sjelen og utvikling

Hjertestemmen gir ro i sjelen og samtidig en dyp bevisstgjøring og utvikling. Å være med i Hjertestemmen gjør at utviklingsfokuset mitt holdes aktivt.

Meditasjonene er vakre, effektive og dyptgående. Siden jeg selv jobber innenfor personlig utvikling, er det ekstra godt å være med et sted jeg kan få påfyll av god kvalitet og bli guidet i herlige meditasjoner.

Jeg digger å være med!

Lurer du på om du skal bli med? Slutt og lur! Bli med!! Du vil kjenne at det gjør deg godt!

Hjertestemmen

 

I dag fant jeg en ny  meditasjon som bare var helt fantastisk!

«Du hører til»  . . . WOW!  Dén skal gjøres snart igjen. 

Det er en overflod av deilige meditasjoner her og jeg er så takknemlig ♥️  TUUUSEN TAKK!!!!!! 

 
Deilige meditasjoner i overflod - ja, takk!

Hegemor Øien

Jeg veit jeg ennå ikke har full oversikt over hva Hjertestemmen vil bety for meg. Jeg aner bare omrisset av det så langt etter å ha vært med noen mnd.

Jeg har fått inn rutiner på at jeg er innom biblioteket så og si hver dag. Jeg merker det gir meg masse energi, klarhet og innsikt som jeg trenger der og da. Det gir meg nye perspektiv hver gang. Det inspirer meg til å lære nye ting. Noen meditasjoner elsker jeg med en gang mens andre jeg har prøvd, gir ikke like mye med en gang. Men etter gjentakende opplevelser av samme meditasjon så er det nesten slik at den vokser….el at jeg vokser og utvikler meg,  til å få større utbytte.

Det er nydelig å oppleve energiene som skapes i en slik setting. Trine er som skapt til dette og hun leder hele seansene på en fantastisk tilstedeværende og varm respektfull måte. Hun lager dette til magiske øyeblikk som jeg ser fram til og gleder meg til❤️💫

Tusen takk for å få muligheten til å være med og ha noen å reise i spirituelle utviklingen med🙏 jeg er ydmyk og takknemlig❤️😇

Varm klem fra Hegemor 

Hjertestemmen

 

 
Det hun formidler berører oss alle

 

Eg liker ikke folk som pratar og pratar. Så kjem Trine Åldstedt og tek meg med storm. Det går ikke an å ikke la seg begeistre av henneHu tek opp ting som berører oss alle. Eg he lært mykje av Trine, det er lærerikt og ikkje eit kjedelig minutt å høre på.

Trine lever livet heilt ut, hu er inkluderende, snill og bestemt.

Takk for du er så ærlig og god til å formidle <3

 

- Solveig Roland

 

Mer om Hjertestemmen