Pusterom

En kveld utenom det vanlige 

Å ja takk, det vil jeg gjerne ha!

Hjertelig velkommen til Pusterom

Denne kvelden skal du bare være deg selv og ikke prestere på annet vis enn at du senker skuldrene, henger fra deg grublerier og slipper deg selv til.

Du guides trygt via spennende opplevelser som gir 

  • meningsfylt, autentiske og ekte indre ro
  • fordi du får kontakt med den du egentlig er 
  • og henter styrke fra de indre ressursene dine

Integrert i programmet får du en coaching prosess, som hjelper deg å finne svar, få løst opp i blokkeringer og se klart hva som er viktig nå.

"En magisk stund med dyp indre kontakt og fred i omgivelser fulle av kjærlighet og varme. Skikkelig deilig påfyll"

Heidi Tokstad

"Opplevelsen av Pusterommet var ro, ekthet og innsikt - i kombinasjon med å få være både i egen boble og i felleskap. Nydelig kveld!"

Vibeke Nyheim

"Jeg likte alt. Her er det trygt å være og du blir tatt vare på. Vær åpen, ta i mot det som kommer og vær takknemlig for det"

Hilde Marie Foshaug

 

"Dette kurset og pusterommet var livsbejaende for meg. Kan bare si at Trine er helt magisk. En flott kveld med senkede skuldre"

Anne-Lise Hegge

 

Bli med å gjøre noe annet enn du vanligvis gjør,

og åpne for nye måter å ta i bruk ressursene dine på!

 

Kraften du fylles av denne kvelden, er noe vi er underernært på i måten vi lever på

Stress, uro og krav til å prestere, utmatter oss og blokkerer den naturlige tilhørigheten og ankringen vi har inni oss. Her får du påfyll i kropp, sinn hjerte og sjel.

  • Guidete meditasjoner 
  • Pust og pusteteknikker
  • Unikt påfyll fra gode opplevelser 

Satt i en ramme av coachende tilnærming, så du tar med deg opplevelsene som en personlig utvikling og hjelp i livet generelt.

Pusterom er en kveld du vil ønske ikke tar slutt, det er bare sånn det er.. 🙌🧘‍♀️

 

Praktisk informasjon:

  • Sted: Sagaveien 64, 1550 Son, En perle av en hyggelig by, som ligger kun 30 min fra Oslo, 10 min fra Moss, 30 min fra Sarpsborg, 60 min fra Drammen, 30 min fra Horten og 75 min fra Tønsberg!  
  • Pris: 1249,-
  • Tid: Torsdag 20. juni kl. 18.00 - 20.00. 

Vi starter kl. 18.00 presis, dørene åpner 17.45 og  jeg anbefaler at du kommer senest 17.50.

Så får du hengt fra deg, funnet deg en plass og landet i rommet. Bonus er at vi får pludret litt også 😃 🌱

 

MERK: Dette er en unik kveld også i form av at det er en liten gruppe. Ekstra luksus og ekstra godt. Kom alene eller del opplevelsen med en venn, men vær rask. Kvelden fylles raskt opp, så klikk knappen under og sikre plassen din om du kjenner Pusterom er for deg. 

Jeg vil være med

Selvforståelse og selvoppdagelse

Å åpne for mer av det magiske du har inni deg, kan gi dyp innsikt i tanker, følelser og hvorfor du gjør det du gjør. Det kan bidra til å øke selvbevisstheten og forståelse for egne motivasjoner og reaksjoner, noe som er avgjørende for personlig vekst og utvikling.

Intuisjon og kreativitet

Vårt ubevisste sinn er kilde til kreativitet, intuisjon og innsikt. Ved å utforske det ubevisste kan vi få tilgang til dypere lag av kreativitet og inspirasjon, og oppdage nye løsninger og perspektiver på problemer og finne løsning på utfordringer som hemmer oss.

Spirituell vekst og oppvåkning

Når vi åpner oss for å erfare mer av ressursene vi har i oss, fører det til dypere forbindelse med vår åndelige natur, sjel og hjerteenergi. Vi får kontakt med universell bevissthet og en følelse av enhet med noe større enn oss selv. Og det er en forankring vi trenger sårt.

Du kommer inn og roen senker seg i kroppen din. Det kjennes godt å slippe tak i hverdagstanker, bekymringer og stress og bare ta i mot for en stund.. 

Å finne seg selv igjen

Jeg heter Trine og hjelper kunder med livsmestring og ledelse. Gjennom 25 år har jeg lært tusenvis å løse opp i indre utfordringer og skape livet de vil ha.

Og har sett hvordan kvinner sjonglerer flere roller og prøver å være best mulig i hver av dem. 

Det gjør godt å være mye for mange, men det er også fort gjort å miste seg selv underveis. Å miste av syne hva du egentlig vil og hva som er rett å velge i det du står i. 

Handlekrafta går på tomgang, du tappes for energi og vipper mellom tvil og skal / skal ikke. 

Derfor har jeg laget Pusterom.

To timers timeout med god energi, fri og få styrke fra krafta som bor i deg. Den som du vet er der, men ikke helt får gitt helt plass til.. 💖

Gjenkjennelig?

Pusterom er laget for akkurat deg. Et magisk møte du vil elske. Bli med 🐘✨

Klem, Trine 

Anbefaler på det sterkeste en kveld i Trines Pusterom.
Følte ro, glede og entusiasme. En magisk opplevelse!
Annette Andersen
Ja takk, Pusterom er for meg også