Referanser 

Foredrag

Ta kontakt for foredrag

Christine Otterstad

 – bokforfatter og skribent christineotterstad.com

 

Bergtar og engasjerer så det setter seg i kroppen

 

Trine er Norges ukronede dronning innen NLP. Mitt motto er å alltid søke kvalitet og å lære av de beste, derfor var det aldri noe tvil da jeg bestemte meg for å utdanne meg til coach. Trine troner alene på toppen innen sitt fag.

En egenskap jeg beundrer ved Trine er hennes unike evne til å fylle rommet når hun snakker. Hun er en strålende foredragsholder og har en formidlingsevne som er av de sjeldne. Trine bergtar og engasjerer slik at det ikke bare setter seg i hukommelsen, men også i kroppen.

 

Ta kontakt med Trine

Umulig å ikke bli positivt påvirket

Trine er etter min mening en av Norges beste inspiratorer og en engasjert og visjonær ildsjel som brenner for å skape positiv endring – og det er umulig å ikke bli positivt påvirket av hennes herlige energi.

- Truls Berg, serieentreprenør, endringsagent og fremtidsoptimist

Gry Sinding

Gry Sinding, gründer av Skap din drømmejobb, GrunderU og Skap Onlinekurs som selger

Ledestjerne, inspirasjonskilde, kreativ og ambisiøs

 

Trine er en rockestjerne jeg uten tvil kan anbefale!

Hun er en kunnskapsrik og engasjerende coach og leder som jeg setter utrolig stor pris på. Jeg er så takknemlig for å ha Trine i livet mitt – som samarbeidspartner, kunde, og powerfriend.

Trine er en ledestjerne og inspirasjonskilde, og en støttespiller med gode råd og hjelp når det trengs. Samtidig er hun kreativ og ambisiøs – noe som fører til gode resultater for både deg og henne

Ta kontakt med Trine

 

Marianne Aanerød

Gründer, eier og daglig leder av Fine Design AS 

Du står for kvalitet tvers igjennom 

Første gang jeg møtte deg var i en nettverksgruppe med grundere. Du irriterte meg... senere har jeg tenkt heldigvis, men der og da lurte jeg på hva for en annerledes og klysete person du var. Du vekket allikevel en interesse hos meg - både til faget du drev med, men mest av alt din person. 

Jeg troppet opp få dager senere på en gratis temakveld du arrangerte. Deretter gikk det slag i slag med alle modulene i coachutdanningen. Jeg har aldri angret - det endret livet mitt på mange måter. 

Hovedgrunnen til at jeg tok utdanningen var for å nå høyere nivåer i mentaltrening. Jeg var veldig stolt da vi kunne lese om det mentale NMgullet over to sider i avisen. Bonusen er at når jeg har lært NLP påvirker det flere prossesser. Jeg ville aldri vært foruten og synes dette bør inn i lærerplanen både på skolen og i barnehagen. 

Du står for kvalitet tvers igjennom. Du er bestemt, veldig bestemt. Du vil ha resultater. Gode resultater! Du gjør en forskjell, for enkeltmennesker og grupper. 

Du er ærlig og opptatt av å alltid gjøre ditt beste. Du tar ingen snarveier og det er mer mellom himmel og jord enn vi vet. Jeg følger spent med på din reise. 

Ta kontakt med Trine

 

Gir og sier noe substansielt hver gang hun åpner munnen

Trine Åldstedt er i stand til å GI og SI noe substansielt som tilfører energi hver gang hun åpner munnen!

- Roar Veiseth

 

Trine er et varmt og genuint menneske som setter integritet og kunnskap veldig høyt. Det er kvalitet i alt hun gjør og hun er et menneske som virkelig gir av seg selv.

Trine har en egen evne til å trollbinde mennesker på en superb måte. I hennes nærvær er det umulig å ikke vokse som menneske.

Vil på det sterkeste anbefale Trine hvis du går med tanker eller ønske om personlig vekst.

- Pål Kleven Fredriksen