Referanser 

Stjerneskudd

Ja, jeg vil ha Stjerneskudd

Elin H. Celius

 

 

Stjerneskuddet mitt har allerede blitt veldig personlig og gir meg en skikkelig godfølelse.

 

Jeg har merket gjentatte ganger, at det buddhistiske ordtaket « når eleven er klar, dukker læreren opp» stemmer. Også denne gang. For plutselig oppdaget jeg en annonsen på Facebook, som jeg ikke hadde lagt merke til før, med det vakre ansiktet ditt og presentasjonen av Stjerneskudd.

 

Jeg kjøpte boka egentlig uten å tenke meg om, og begynte å høre på videoene med en gang. Det satte umiddelbart i gang en prosess, og siden har hodet jobbet 24-7.

 

Jeg har laget vision board flere ganger, og jobbet med elementer av Stjerneskudd i mange år, men ikke «alt i en pakke» som dette. Nå har jeg gått igjennom mange bøker med notater, løse lapper  og skriblerier, beholdt « gullet» til Stjerneskuddet mitt og skrotet resten.
I arbeidet med vision board, begynte jeg å klippe ut vilkårlige bilder, før jeg gikk over til å fokusere på ord. Ord er som du sier magiske. Jeg klippet og klippet.
Da jeg la ordene utover kjøkkenbordet, ble jeg skikkelig overrasket. For det var nesten bare ord knyttet til logikk, praktiske gjøremål og rasjonalitet( rydding, struktur, plan, trening, søvn, rutiner, sunt kosthold...) Alt det jeg allerede har mye fokus på og «har på stell». Det var nesten fravær av ord knyttet til kreativitet, emosjoner, fantasi og drømmer. En virkelig bevisstgjørende prosess, som bidro til et startbilde av blide ansikter og teksten» Le mye og ofte», et vision board fylt med «godord» og inspirerende bilder, samt noen mål som skal bidra til  litt mer «krydder» og drømmer i tilværelsen.

 

Du traff meg med spørsmålet «Am I having fun yet?» og nøkkelkortet «Hvilke suksesser kan du bygge videre på?». For hva har jeg gjort som er bra?
Etter grundige refleksjoner, har jeg skrevet en side med mine suksesser og ressurser. :)
ved siden av nøkkelkortet og hilsenen du sendte meg.

 

Jeg vet ikke hvor dette vil føre meg, men jeg liker prosessen jeg er i. Stjerneskuddet mitt har allerede blitt veldig personlig og gir meg en skikkelig godfølelse.

 

Nå gleder jeg meg til fortsettelsen.🤩💫⭐️

 

 

Stjerneskudd

Hei Trine ❤️

Da begynner det å nærme seg siste side i min Stjerneskudd bok og jeg trenger å bestille ny 😊.

Denne boka er gull, den har vært til så god hjelp i prosessen jeg er i nå. Det å få skriblet ned alle tanker og refleksjoner, måten boka er bygd opp på så jeg holder fokus på det jeg drømmer om/ønsker i livet, drømmekartet. Jeg skriver også opp ord og små setninger som jeg trenger å øve mer på, som å tørre å ta plass, spørre om hjelp, tilstedeværelse osv.

Boka har virkelig blitt min beste venn og nå gleder jeg meg til å evaluere september og se lærlingene for denne mnd🥰

Klem Rita Sørhaug

Ragnhild Antonie Finden

Daglig leder hos Kausvol gardsbarnehage AS
 
Dette gir meg igjen mulighet for å gi av meg selv til andre

 

Jeg bruker Stjerneskudd aktivt. Det tok noen måneder før jeg så videoen, men etter det har jeg jobben med den mye. Det er noe med det som Trine sier, at det å jobbe aktivt med målene, og å være i prosess, det betyr alt. Så har jeg også en annen to-do-liste, som gjelder jobben min og de oppgavene skriver jeg ikke i Stjerneskudd.

Den boka er reservert for utvikling 😀

 

Stjerneskudd

Cecilie Røst

 

Stjerneskudd er magisk og vakker!🌟

 

Det er ikke lange uken jeg har hatt den og jobbet med den, og allerede nå kan jeg sjekke av et par av måla mine og jeg har «turt» å engasjere meg i en «challenge» og har «hoppet i det» og opprettet en FaceBook-side.

Kjente at tiden er nå. 

Stjerneskudd (og tilhørende kurs) har gitt meg inspirasjon, pågangsmot, fokus og gjennomføringskraft🌟

 

Stjerneskudd

 

 

 Det hun formidler berører oss alle 💫

 

Eg liker ikke folk som pratar og pratar. Så kjem Trine Åldstedt og tek meg med storm. Det går ikke an å ikke la seg begeistre av henne. Hu tek opp ting som berører oss alle. Eg he lært mykje av Trine, det er lærerikt og ikkje eit kjedelig minutt å høre på.

Trine lever livet heilt ut, hu er inkluderende, snill og bestemt.

Takk for du er så ærlig og god til å formidle  ❤️ 

- Solveig Roland

  

Mer om Stjerneskudd