Trine Åldstedt er en av Norges mest kjente og meriterte coacher og lederutviklere.  Her er hva noen ledere i forskjellige bransjer sier om henne:

”Bergtar og engasjerer så det setter seg i kroppen”

Trine er Norges ukronede dronning innen NLP. Mitt motto er å alltid søke kvalitet og å lære av de beste, derfor var det aldri noe tvil da jeg bestemte meg for å utdanne meg til coach. Trine troner alene på toppen innen sitt fag.

En egenskap jeg beundrer ved Trine er hennes unike evne til å fylle rommet når hun snakker. Hun er en strålende foredragsholder og har en formidlingsevne som er av de sjeldne. Trine bergtar og engasjerer slik at det ikke bare setter seg i hukommelsen, men også i kroppen.

- Christine Otterstad – forfatter og skribent christineotterstad.com

 

"Lærer meg enormt mye"

Trine er et imøtekommende og varmt menneske som deler av sin kunnskap, og lærer meg enormt mye som jeg tar med videre i livet.

Å bli kjent med Trine har vært en gave for meg.

- Anja Hammerseng-Edin, håndballspiller, forfatter, foredragsholder og mental trener

”Umulig å ikke bli positivt påvirket”

Trine er etter min mening en av Norges beste inspiratorer og en engasjert og visjonær ildsjel som brenner for å skape positiv endring – og det er umulig å ikke bli positivt påvirket av hennes herlige energi.

- Truls Berg, serieentreprenør, endringsagent og fremtidsoptimist

”Ledestjerne, inspirasjonskilde, kreativ og ambisiøs” 

Trine er en rockestjerne jeg uten tvil kan anbefale! Hun er en kunnskapsrik og engasjerende coach og leder som jeg setter utrolig stor pris på. Jeg er så takknemlig for å ha Trine i livet mitt – som samarbeidspartner, kunde, og powerfriend. Trine er en ledestjerne og inspirasjonskilde, og en støttespiller med gode råd og hjelp når det trengs. Samtidig er hun kreativ og ambisiøs – noe som fører til gode resultater for både deg og henne.

- Gry Sinding, gründer av Skap din drømmejobb, GrunderU og Skap Onlinekurs som selger

”Gir og sier noe substansielt hver gang hun åpner munnen”

Trine Åldstedt er i stand til å GI og SI noe substansielt som tilfører energi hver gang hun åpner munnen!

- Roar Veiseth

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.