Optimal selvutvikling - en samling guidinger til personlig utvikling

En samling med seks lydspor for optimal selvutvikling:

  1. Ressurser og resultater
  2. Tror du at du kan nå målet ditt?
  3. Den blå prikken
  4. Smil, hjerte, stjerne
  5. Lyset og fargene
  6. Nytt og spennende

 

Litt om hvert spor og lengde på guidingen:

1.      Ressurser og resultater (20:00)

Har du noe du ønsker deg, slutt å lete etter hvordan få det til. Her får du hjelp til å frigi ressurser og forankre resultatet.
Logiske nivåer er en klassisk NLP teknikk signert Robert Dilts. Den jobber på et hierarki gjennom vår personlighet, fra de nære omgivelser og opp til det større vi er en del av. Det som er større enn oss selv.
Her får du logiske nivåer kombinert med målsetting, sammen med en fysisk forankring i våre syv hoved-chakra. Dine indre og ytre ressurser blir aktivert og du får en utvidet forståelse av situasjonen, målet ditt og deg selv. Dette er en svært sterk og dyp guiding som må oppleves

2. Tror du at du kan nå målet ditt? (20:00)

Mennesket er sindig sammensatt, som et maskineri av små komponenter som sammen holder oss i drift. En av disse komponentene er det vi tror på. Troene våre. Du har sikkert hørt: Om du tror det eller ikke, har du rett. Eller som jeg pleier å si: Det du tror på gjør deg til den du er. Troer er svært sterke saker. Ofte er det troen det butter i, når du bærer rundt på mål og drømmer uten å nå dem.
Her sjekker vi sammen av hvordan det ligger an med dine troer rundt det du ønsker deg. Du guides målbevisst, og vi jobber håndfast, gjennom konkret, skjerpet fokus. Er du som de andre som har brukt denne, vil du kjenne i hele deg at du ønsker å gjøre etterpå. Og det er gjennom å gjøre målene våre blir virkelige.

3.      Den blå prikken (20:00)

Kan en blå prikk hypnotisere deg til dyp avspenning? Definitivt. Og når den tar med seg del for del i kroppen din, tar en sløyfe innom det som er en del av oss, men samtidig mye større enn oss, ja – da blir det ren magi.
Dette er en dyp avspenning som jobber på flere plan samtidig. Denne må oppleves - jeg vet du vil elske den....

4.      Smil, hjerte, stjerne (20:00)

Hva kan skje med deg dersom et smil vandrer rundt på innsiden i kroppen din? Vil det kile da? Blir du glad? Og hva om et hjerte sirkulerer rundt inni deg. Vil du bli forelsket i alt som er rundt deg? Eller i deg selv? Vil du bli snill? Tenk om en stjerne svever rundt inni deg. Vil du gløde da? Vil du lyse opp så du ser alle sammenhenger og svar inni deg? Eller vil de rundt deg måtte ha solbriller fordi de blir blendet?

Jeg vil guide deg til umiddelbar følelse av ro.  Og kroppen din vil respondere, med en kriblende glede og vitalitet, behagelig varme, lett pust og avslappet kropp. Litt sånn det kan kjennes når du går tur i skogen i det letteste yr.
Smil, hjerte og stjerne gir deg helhet og helse.

5.      Lyset og fargene (20:00)

Hva skjer med oss når hvitt lys treffer oss innvendig? Vet du at det er farger i hvitt lys? Hele regnbuen bor der. Fra lys, pust, hjernen, hjertet og kroppen, guides du til styrke. Du blir kreativ, klartenkt, frigjør ideer, får energi OG umiddelbar ro.

Jeg trekker inn språket ditt, ordene du bruker i det daglige. Vet du at bare gjennom å endre noen få ord fra vår dagligtale, kan vi få varig livsendring? Kraften av farger og lys, kombinert med språk er en sterk og effektfull opplevelse.

6. «Nytt og spennende» (20:00)

Har du som de fleste av oss fastgrodde tankemønster? Denne meditasjonen hjelper deg til endring.
Den vil hjelpe deg  om du sitter fast i gamle mønstre. Den kan brukes til å gjøre deg målbevisst og stoppe utsettelser av ting du vet du vil. Den kan brukes når du er overveldet, stressa og når du trenger hjelp til å prioritere.
Avhengig av hvilken tilstand du ønsker å jobbe med, kan den også brukes til å forbedre en relasjon, gjøre deg grunnleggende gladere.
Her er det bare å velge på øverste hylle, sette seg godt til rett og la det skje.

 

Manus, stemme og produsent Trine Åldstedt.

Musikk og produksjon Thomas Frost og Gunn Kari Fjæren Frost. Produsert ved Frost Audio. 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.