Forløsning - guidinger til Frihet. Åpenhet. Glede. Helse.

Tre lydfiler med frihet, åpenhet, glede og helse.


Ja, hvis du visste: Hvor glad, hel, åpen og herlig fri kan du føle deg? Her guider jeg deg gjennom er tre solide lydfiler som forløser og åpner for personlig utvikling.
De gir dyp glede og indre overraskelser. Visste du for eksempel at du puster 20.000 ganger i døgnet. Og at du gjennom pusten kvitter deg med 90 % av kroppens avfall? Likevel puster de fleste forknytt, hemmet, stresset. Men det skal forbausende lite innsats til for endring.

Det beste med fortiden er at den er over. Det beste med nuet er at det er her og nå og du lever i det. Det beste med fremtiden er at du er med og skaper den gjennom valg i nuet. 

1: Blomstre (21:00)
Tenk deg den vakreste blomsten som stråler så inderlig. Som strutter av energi, beundres og overøses av komplimenter. Hva da når blomsten er deg?

2: Livgivende pust (19:00)
Bare litt mer fokus gir enorme resultater for sinn, kropp, sjel. Pust for rens, forløsning, kraft, vekst, næring og LIV. 

3: Berørt (11:00)
Magiske opplevelser og endeløse ringvirkninger. Unike bilder og uventede omgivelser. Gjennom berøring trigges følelser, tanker og nye koblinger.

 

Manus, stemme og produsent Trine Åldstedt.

Musikk og produksjon Fredrik Finchenhagen. Produsert ved Din Lyd studio, Tønsberg.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.