Få forholdet du ønsker

og hjelp med relasjonene dine gjennom grundig coaching.

Lengter du etter et dampende hett forhold? Er du lei av de samme kjedelige vanene?

Noen vil ha det, andre ikke.

Men hva ER forhold egentlig?

Til hvem? Hvordan og når? Vi har forhold til kjæreste, mann/kone/partner, søsken, venner, foreldre, familie, kolleger, naboer.

Og mest av alt har vi et forhold til OSS SELV.

Forhold er et mangesidig og stort tema.

Her får du 8 LIVEcoachinger hvor vi jobber med forhold i steg. Vi starter med det helt grunnleggende, og bygger videre opp derfra.

Du får også personlig utvikling, guiding, inspirerende historier og konkrete tips og verktøy.

I løpet av prosessen her skal vi innom
flere typer relasjoner
verdier – fundamentet
sterke følelser
konflikter
det vi tror på
viktigheten av ordene vi bruker
tilgivelse
og mer.

Her får du mange timers grundig LIVEcoaching til en hyggelig pris! Personlig coaching med Trine koster det dobbelt for ETT møte.

Siden du nå leser disse ordene, vet jeg noe om deg. For eksempel at du VIL! Du bryr deg om deg selv og dine forhold. Enten du har kjæreste eller ønsker å jobbe med en annen relasjon, så ønsker du å gjøre mer ut av det.

Utvikle og skape. Du vil noe mer.

Det betyr at du har ønsker, drømmer, erfaringer og mål. Og kanskje viktigst av alt: At du som meg har ting å lære!

For å få må vi GJØRE. Du må GJØRE i ditt liv, jeg må GJØRE i mitt.

GJØRE HVA?? Det finnes ikke ett svar, mer et uendelig hav av muligheter. Vi er ulike og kan skape ulikt.

Og i det ligger det at det finnes et svar for deg. DITT svar! Og hvordan finner du det?

Gjennom å lære fra å gjøre. Å stanse framdrift og handling, trå til siden og fokusere lenge nok til at du får tak på svarene.

Jeg hjelper deg i mål, gjennom alle disse stegene. Det eneste du trenger å gjøre er å følge trinnene og gjøre det du blir bedt om.

Gjør du det, vil du få klarhet om deg selv og den andre, du finner dine sannheter, får grep om rikdommen og overfloden inni deg, du lærer deg å kommunisere bedre, å bruke ordene og språket ditt bedre. Du blir en sterkere og bedre person å være rundt. Både den andre og du får økt forutsetning for å finne og bevare lykke.

Men, det er bare en måte å få til på, og det er å være nær deg selv lenge nok til å fullføre dialogen med deg selv, som startes allerede i aller første video.

Du. En ting til. Det finnes ingen quick fix til det gode i livet. Tar du lettvinte løsninger og snarveier, blir det er kortsiktig behag, men langsiktig svie. Det blir ikke bra. Du som meg har nok prøvd det, og vet det er sånn.

For å få varig effekt, må vi gjøre det ordentlig. Vi må gå for kvalitet!

Siden du leser fremdeles, vet jeg at du VIL. Og jeg vet du vil gjøre det uansett. Så hvorfor ikke gjøre det NÅ!

Du vil du oppdage og gjenkjenne at når vi lærer av de beste, som har kvalitetssikret og hjelper deg å holde det enklest mulig - men heller ikke enklere, går det både raskere og blir bedre resultat.

Resultat er et bedre forhold. Med deg selv, kjæresten, venner, familie, kolleger, naboer. Forhold du vil leve ut hver dag <3

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.