Chakra meditasjoner

Chakra er roterende energisentre som vi alle har, men ikke ser. De er forbundet med vårt endokrine system, kjertler og indre organer.

Du kan si vi har to kropper, en energetisk og en fysisk

Selve ordet chakra kommer fra sanskrit, og betyr hjul.

Chakraene regulerer hormonproduksjonen i vårt endokrine system, samt indre organer gjennom en sirkulerende strøm av energiflyt.

Syv hovedchakra er grunnleggende energisenter plassert i kroppen vår.

De er plassert fra bunnen av ryggraden til toppen av hodet, og hvert chakra hjul er både foran og bak på kroppen.

 

 

Forskjellige særpreg og funksjoner 

Chakraene er definert med ulike farger og påvirker forskjellige deler av kroppen. Her er et utdrag og noen stikkord:

 

📕 Nr 1 - Rot chakra er rødt og står for selvtillit, begeistring og energi, og hjelper deg med lidenskap, å være utadvendt og modig og befinner seg i det nederste punktet i overkroppen vår, ved kjønnsorganet.

 

📙 Nr 2 - Hara chakra er oransje og står for kraft, healing, entusiasme, kreativitet, vitalitet, oppriktighet, forandring, solvarme og nysgjerrighet og er plassert rett under navlen, et par fingerbredder ned og inn.

 

📒 Nr 3 - Solar plexus er gult og står for oppmerksomhet, friskhet, optimisme, glede, opplysning, inspirasjon, sommer, og energi. Det er plassert i solar plexus, midtpunktet i rett linje over navlen, der ribbeina møtes.

 

📗 Nr 4 - Hjerte chakraet er grønt eller rosa og du finner hjertechakraet i midten av brystet, på høyde med hjertet og i senter. Det er forbundet med hele brystregionen: hjertet, lunger, kretsløpet og nervene som omgir hjertet.

 

📘 Nr 5 - Hals chakraet er lys blått og det finnes i halsen og er tilknyttet hals, nakke, hender og armer, og er forbundet med kommunikasjon, tale og hørsel. Himmelens farge, med en beroligende kraft. Cyan fremmer følelse av tro og tillit. Harmoni, troskap og sympati. 

 

👁 Nr 6 - Det tredje øyet er indigo. Det befinner seg i panna, mellom øyenbrynene dine. Det sies at tredje øye chakraet er hovedsetet til sjelen og vår forbindelse til det universelle ubevisste. Egenskaper i tredje øye chakra er innsikt, intuisjon, bevissthet og veiledning. 

 

🔮 Nr 7 - Krone chakraet er lilla. Lilla er fargen på mystikere, visjonærer, søkere, seere, medier og de som søker de høye nivåene av sinnet. KRONE chakra befinner seg på toppen av hodet, og er tilknyttet hjernen, nervesystemet og øverste del av hodet.

 

 

Energiflyten i chakraene gjør seg utslag i

hvordan vi har det og hvordan vi er. Den påvirker helse, forhold, hva vi tenker om oss selv og alt annet vi er en del av. 

Opprørte følelser eller tanke kjør, livsstil og stress, kan forstyrre energiflyten i chakraene, og et chakra som er ut av funksjon eller i ubalanse, påvirker oss både fysisk og psykisk. 

 

Når vi vet hvordan, kan vi jobbe med chakraene og få en naturlig balanse og god flyt. 

Livet i seg selv, er utvikling. Ingenting står stille, det er alltid noe mer og et flere dimensjoner med større potensial. Enten det er for oss personlig, i jobben og funksjoner vi har, innenfor egenskaper og spesifikke tema.

 

Klikk deg inn her og hør Trine fortelle og vise deg flere spennende sider ved chakra.

 

Klikk her og bestill Chakra meditasjonene nuh! så får du umiddelbar tilgang.

 

"Chakrameditasjonene er for meg ren magi🌈

Jeg synes det er så spennende hvordan hver av de syv chakraene er knyttet til et bestemt energifelt i kroppen og innehar egenskaper som påvirker meg både fysisk og psykisk. Det at jeg kan velge hvilket chakra jeg vil ha fokus på basert på hva jeg til enhver tid trenger og har behov for synes jeg er fascinerende. Jeg får hjelp til å rense, balansere og åpne opp chakraene under meditasjonen. 

Jeg kan lytte til meditasjonen igjen og igjen, og det er en gave. Jeg får ofte helt nye og sterke opplevelser når jeg lytter til den samme meditasjonen på nytt. 🙏

Tusen takk for nydelige opplevelser, fornyet styrke, livskraft og verdifull innsikt etter disse fantastiske chakrameditasjonene ❤️🧡💛💚💙💜"

- Linn Johannessen

 

Chakra meditasjoner pakken er personlig utvikling på høyt nivå. Du lærer enormt mye om deg selv, sammenhenger og måter å få balanse og overskudd i livet ditt på.

 

 

 

Du får hjelp med alle syv chakraene dine gjennom

 • Guidede meditasjoner hvor vi
  • blir kjent med hvert chakra, får kontakt og vil kjenne hvordan ståa er
  • justerer og balanserer hvert chakra
  • samkjører og balanserer alle de syv chakraene sammen

Du får

 • Informasjon om utfordringer med chakra
 • Muligheter som ligger i hvert av de
 • Et spennende hefte med masse kunnskap

 

Du får også

 • Tilleggsinfo om eteriske oljer, krystaller, tall og andre kilder til inspirasjon og hjelp
 • Pluss en egen personlig arbeidsbok for din egen utvikling og balanse

Du har full tilgang til alt innhold i 6 måneder fra du trykker "fullfør ditt kjøp".

 

Chakra meditasjonene er en kraftpakke du vil elske, en skattekiste som lærer deg enormt mye og som du vil bruke igjen og igjen.

 

Bestill ved å klikke her eller på knappen litt over til høyre. 

  

«Fra å ha ingen kunnskaper om chakraer, så ble dette en utrolig lærerik reise om hva chakraer er, og hva de gjør for oss.

Vårens indre vårrengjøring ble det. Gjennom meditasjon ble jeg veiledet hele veien av Trine på en måte som også gjorde at jeg samtidig fikk en personlig coaching på mange områder. Forståelsen for det potensiale som ligger i meg, og hvordan chakraene støtter oss, er jeg veldig takknemlig for å ha fått kjennskap til nå.

En indre vårengjøring. Og jeg så meg selv enda klarere."

- Kristine Kleven Bakar

 

 

  

 Chakra meditasjoner er er et produkt laget av Trine Åldstedt

 Bestselgende forfatter, kurs- og foredragsholder, klarsynt coach, entreprenør og visjonær leder. 

Gjennom 20 år har hun skapt resultater for kundene sine, og hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om profesjonelt, personlig og privat.

Trine er kjent for sin stemme, og du vil erfare at du får mer enn de trygge, gode guidingene.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.