Hele deg - dyp avspenning, personlig utvikling og healing

Hele deg er 6 lydfiler med en meny av skreddersydde transer der jeg guider deg til dyp avspenning, personlig utvikling og healing.

Sporene er formet sånn at du får dyp effekt allerede etter en gangs bruk.
Du kan bruke dem på alle områder og tema, og du vil oppdage at du ønsker å bruke dem igjen og igjen. 

1: Inn i kilden - dyp avspenning (17:00)
Med pusten din rir du på bølgen av deilig behag, i en tidløs indre rytme og klang som regenererer deg og reder grunnen foran deg i tid. Dette gir en effekt som varer.

 

2: Foren deg - så du vet hva du vil (11:00)
Nøkkelen til klarhet i uklare situasjoner og tema ligger i det ubevisste. Her får du bevisst klarhet gjennom kommunikasjon med det ubevisste, så du får svar på alt du vet og er sikker på, og ikke visste at du vet og var sikker på. Og du kan bruke anledningen til å finne løsninger du trenger. 

 

3: Hele deg - med foryngelseskur (21:00)
Bring næring og renselse til deg selv, og regenerer deg helt ned i din dypeste cellestruktur. Og hvis du vil kan du også sørge for at det vises på utsiden. 

 

4: Hvem er du - total frigjøring (16:00)
Hvordan kjennes frihet? Gi slipp på det som binder deg, så du kan være den du er. På det ytre plan, det indre plan og i det store og hele. Gir en helt spesiell opplevelse og frigjøring.

 

5: Vidundermaskinen Du (21:00)
Vi er unike læremaskiner. Vi kan velge og vi kan skape, vi skaper ved å velge. Her kan du være med og skape deg selv som du vil være. Igjen og igjen. Hele veien fram. 

 

6: Nøtteknekkeren (8:00)
En enkel og kort problemløser. Med galant språkbruk er det mulig å få endret store og små begrensninger lett og uanstrengt. Må oppleves. 

 


Manus, stemme og produsent Trine Åldstedt.

Musikk og produksjon Fredrik Finchenhagen. Produsert ved Din Lyd studio, Tønsberg. Cover design Georgios Vourtsianis.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.