Referanser 

Femstjernen

Ja takk, jeg vil ha Femstjernen som morgenrituale

Jeg har faktisk blitt glad i meg selv

Etter å ha praktisert deler av boka di i 4 mnd og nå også ๐ŸŒŸFEMSTJERNEN ๐ŸŒŸdin i ca 1,5 mnd så kan jeg si at jeg faktisk er blitt glad i meg selv!! På tide tenker jeg, i en alder av stolte 44 år๐Ÿ˜ Snakker mer positivt til meg selv, tanker er ikke så skumle lenger og de kan til og med faktisk endres! Og dermed også gi meg en stor sum av gode følelser og opplevelser av ting som har skjedd og som skjer!! Takk, Trine๐Ÿ‘Œ๐ŸผFor at du finnes๐Ÿ˜๐Ÿ’ซ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ 

Har lydboka, men må bare ha bok som et oppslagsverk også โœจ๐Ÿ’ซ๐Ÿ‘Œ๐ŸผHar gjort mye av boka i sommer, skrevet notater og grublet.๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ Har hatt god utbytte av flere verktøy knyttet til som f.eks dårlig samvittighet, ting som jeg kjenner motstand for og har utsatt, mindre tankesurr, mitt generelle syn på hvilke muligheter som finnes i mennesker/meg selv og mye mer๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ!!! Jeg har siden den 28. juni kun kommet til slutten til starten på kap 8 ๐Ÿ˜‚da jeg har hørt de fleste kapitler om og om igjen๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜… veldig lærerikt. Takknemlig som har fått muligheten til å snik titte inn i NLP-verden.โœจ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ Takk for at dere deler verktøy og kompetanse ๐Ÿ˜˜ 

- Nina

 

- Linn Johannessen

 

Hvem har ikke lyst til å starte dagen på en god måte? 

Det er ikke alltid så enkelt! Dager er tyngre, perioder er litt tråere! Å slite seg ut av senga, gå med tunge skritt til badet, tenke tunge tanker om ting som ikke er så greit…..kanskje kjenner du deg igjen? 

Det blir rett og slett feil start på dagen! …bare fordi vi ikke evner å snu tankene våre! 

 

Vil du også ha et virkningsfullt verktøy, kunne du også virkelig tenke deg det? 

Det har jeg fått!  Og det virker! Hjernen vår er en finurlig innretning, og vi kan påvirke den, eller tankene, som igjen skaper det vi føler i kroppen! 

Men det kommer ikke av seg selv, bare nesten!

For med 5 stjernen som verktøy kan du få en glad sitring i kroppen, du får klapp på skuldra, kjenner på ‘uvante’ ting som takknemlighet, ja; til og med stolthet om du vil! 

Et positivt mål for dagen blir satt og du tenker kanskje et overordnet mål som du vil skal komme på sikt! 

 

Dyna blir ikke fult så tung, og skrittene til badet er ‘trippende’; for dagen skal komme og er allerede fylt med GODSAKER! 

Følelsen i kroppen, smilet, gleden tas med til jobb, til familien, til de du er i nærheten av og som betyr så mye! 

Latteren sitter løsere og du vet hvorfor; du har gjort et godt stykke arbeid for å sette fokus på det gode, bevisstgjort gjennom det magiske verktøyet! Uten at du brukte lang tid til og med! 

 

๐ŸŒŸSTOLTHET

๐ŸŒŸTAKKNEMLIGHET

๐ŸŒŸÅ ‘FYLLE DEG’ MED GODE TING

๐ŸŒŸÅ HA EN GOD PLAN MED MÅL FOR DAGEN!

๐ŸŒŸHVOR VIL DU OG ER DAGEN ET STEG I RIKTIG RETNING? 

 

Kom an, du tror det ikke før du føler det! 

Med 5 stjernen kjenner du resultater kanskje allerede første dagen! Nemlig! Sånn er det bare! 

 

Lykke til! 

 

Stjerneklem fra Ragnhild 

 

Synes spesielt den delen med takknemlighet og stolt gir et flott fokus. Delen med å fylle seg har foreløpig mest brukt på pust.

- Borghild Sølvik

 

Femstjernen har gitt meg struktur og følelsen av å ta fullstendig kontroll og ansvar for eget liv.

- Vibeke Blomberg Olsen

Femstjernen setter spesielt fokus for dagen og gjør meg mer bevisst på hva jeg vil og hvem jeg er. Den hjelper meg å holde fokus og jobbe med målene mine.

- Kathrine Solvær Arkøy

Når jeg ikke gjør Femstjernen er jeg ikke "på plass" i meg selv og den gode energifølelsen er mer fraværende.

- Kjersti Kolstad

Jeg hadde vært veldig syk. Følte meg tom og uten mål. Femstjernen hjalp til å få tilbake livsgleden.

- Taina Berg

Benytt dette verktøyet som gir god innsikt, setter fokus og gir en bedre start på dagen.

- Oddrun Holberg

 
Blir klar til å møte dagen

 Jeg bruker 5 stjernen omtrent hver morgen. Det gir meg en god start ved at jeg starter dagen med riktig fokus og setter meg i en ressursfylt tilstand. Klar for å møte dagenโค๏ธ 

- Kari Bjerkestrand

Bruker momentene noen ganger sammen og andre ganger hver for seg. Takknemlig og fyll deg hver dag. Å se for meg resultater fungerer veldig godt for meg gir energi.

Spør ungdommene mine (14 -16 år) om de gleder seg til noe denne dag, er stolt av noe og vil få til noe. Det blir bare bedre og bedre.

- Line Merete Eide 

 

Mer om Femstjernen