Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Meditasjon - Healing - Manifestering

Stress, tankekjør, bekymring, frykt, uro og en følelse av tomhet, er hverdan for mange.  Vi er overveldet av det som skjer rundt oss, og det er krevende å finne mening eller vite hva en skal fokusere på og velge å holde tak i. 

 

Mhm..  🙌🧘‍♀️🎯 (meditasjon, healing og manifestering) er en kveld i behagelig atmosfære, i lun ramme hvor fokus er å gi deg et friminutt fra press, stress og uro. Indre ro, kontakt med gode styrker og egenskaper du har i deg, kombineres med spennende opplevelser.

Denne kvelden vil lade deg opp.

 

Meditasjon: Vår indre tilstand, avgjør hvordan vi tenker og hva vis er av muligheter. Når vi lever i stress og uro, er det dermed en belastning på flere plan. Å starte med å bygge en trygg, harmonisk, rolig og god indre følelse, er derfor avgjørende for hva du vil få til.

Trine bruker sin kompetanse i hypnose, NLP og coaching, til å lede deg trygt og du vil guides til god avspenning og ro.

 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med egen indre stemme, leder til en naturlig tilstand som er healende i seg selv. Energifeltet ditt, frekvensen i hjernebølger og sirkulasjon i kroppen, endres. Du vil samtidig være årvåken til stede, og finner inn til din indre kjerne. 

Trine er en erfaren healer og kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, må oppleves. 

 

Manifestering: Trine jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Menneskets evne til å skape egen virkelighet, styre energien sin og både skape og tiltrekke oss det vi ønsker å få til, er enormt. 

De foregående fasene i Mhm gir et unikt utgangspunkt for å manifestere.

  • Du ser klart hva du vil og hva som er viktig
  • Du har en indre energi flyt som er åpen, fri og fylt av krefter som støtter deg
  • Du har det perfekte utgangspunkter for å manifestere og skape virkelighet av dine mål og drømmer 

 

Trine har gjennom 25 år ledet tusenvis til livsmestring, ledelse og personlig utvikling.

Hun er blant norges første profesjonelle coacher, har vært med og utviklet coaching som bransje og utdannet hundrevis av coacher og kursledere.

Erfaringene fra denne kurskvelden tar du med deg og vil merke effekten av framover i tid. 

 

Her kan du lese mer om kurset.

Her kan se hva deltakere sier om kurset.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.