Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Mhm..  🙌🧘‍♀️🎯 er en kveld sammen med to timers lading i behagelig, lun harmoni, med gode spennende opplevelser og deilig påfyll 🙌🧘‍♀️🎯

Manifestering: Trine jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Det vil si at hun vil fokusere på at de indre ressursene du får tak i i deg selv denne kvelden, blir forankret og forsterket. Det vil hjelpe deg i mål- og personlig utvikling framover i tid. 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med din indre stemme, er en naturlig tilstand og healende i seg selv. Trine er i tillegg en erfaren healer, med fordypning i forskjellige teknikker og retninger. Kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, vil gjøre deg godt. 

Meditasjon: Du guides til avspenning, indre klarhet, vil gjøre oppdagelser i deg selv og kan finne svar på utfordringer og muligheter. Trine bruker sin kompetanse i hypnose, nlp og coaching, til å lede deg trygt. 

 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯 er

  • et friminutt
  • en oase
  • magisk påfyll

hvor du lader, får påfyll av betydning. og kanskje kontakt med noe som er større enn oss ❤️

 

Her kan lese hva tidligere deltagere sier om kveldskurset Mhm..🙌🧘‍♀️🎯

og her kan du lese mer om  selve kurset

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.