Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

(sies som i nytelse. Etter en munnfull deilig softis. Etter du har fått høre en god hemmelighet. Når du blir bedt om å beskrive et behag bare med en lyd).

 

Video Poster Image
Ja takk, jeg vil være med

I travle tider, med mange tanker og usikkerhet rundt valg, er det lett å havne i en reaktiv adferd og bare gjøre, gjøre, gjøre.. 🌀

Bryt dette mønsteret og skaff deg rom for refleksjon og dyp lading, i behagelig, lun harmoni og med gode spennende opplevelser.

 

Mhm.. konseptet består av:

 

Meditasjon  🔸  healing  🔸  manifestering 

 

Meditasjon: Du guides til avspenning, indre klarhet, vil gjør oppdagelser i deg selv og kan finne svar på utfordringer og muligheter. Jeg bruker min kompetanse i hypnose, NLP og coaching, til å lede deg trygt. 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med sin indre stemme, er en naturlig tilstand og healende i seg selv. Jeg er i tillegg en erfaren healer, med fordypning i forskjellige teknikker og retninger. Kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, vil gjøre deg godt. 

Manifestering: Jeg jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Mitt fokus er at du skal få tak i indre ressurser, og at de blir forankret og forsterket. Det vil hjelpe deg med i hverdagen og med personlig utvikling framover.   

 

Mhm..  🙌🧘‍♀️🎯 er 

  • et friminutt og dyp indre kontakt 
  • en oase å hvile i
  • magisk påfyll av opplevelser å ta med seg

Du får dyp indre ro og nærvær som setter deg i kontakt med det som er viktigst for deg. Dermed blir det også lettere å velge, få overskudd og ro i tankene.  

  

Praktisk info:

  • Dørene åpner kl. 17.30.
  • Guidingen starter kl. 18.00 og vi  avslutter kl. 20.00.
  • Pris: 497,-
  • Sted: Åsheimvegen 1B, 2016 Frogner. 

 

MERK I: Retningslinjer for Corona følges, og er noe vi skal passe på sammen. Om du kjenner symptomer, ber jeg om at du ikke kommer. 

MERK II: Begrenset antall plasser, så se på dato under her og vær rask om du vil sikre deg plass til en spesiell og vakker opplevelse.  

 

Se ytterligere informasjon lengst ned på siden. 

 

Noen erfaringer fra deltakere: 

"Takk for en fin opplevelse mandag. For meg var det litt uvant og fint. Det var mye engasjement og varme.  Sirkelhealingen var sterk.  

Jeg jobbet med å manifestere lyset som en kraft inne i meg, noe som stråler ut og gir håp. Dette trenger jeg å være bevisst på.

Praktisk fungerte det supert 💜"

Kjersti

 

"Tårer trillet hos meg - rart, for jeg har ikke tårer lenger, bare sprenger på når jeg vil gråte. Tror det må ha vært stemmen..."

- Hør hennes sterke opplevelse 

 

"Takk for sist på MHMMM...

Jeg synes lokalene du har og atmosfæren var helt topp!

Og du!

Og hvordan du hadde tatt smittevernhensyn! Veldig bra!"

Trine 😘

 

"Helhetsinntrykket er🌟MAGISK🌟 

Du tar oss varmt imot, ser alle så vi føler oss velkommen og verdsatt. Du har en ro over deg som smitter og jeg opplevde at energien i rommet var stilt inn på en frekvens som gjorde det lett å åpne opp og ta imot.

Jeg hadde to nydelige timer med sjelelig påfyll, og hodet og kroppen fikk et skattet friminutt fra verden utenfor.

Jeg ble fylt med indre ro, egenkjærlighet og noen oppdagelser under guidingen jeg tar med meg i videre arbeid innover."

Linn

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Mandag 5. oktober kl. 17.30 til 20.00 (dørene åpner kl. 17.30)

MERK: Med forbehold om ledige plasser. Om det er fullbooket så vil du umiddelbart få pengene tilbake, eller du kan sikre deg plass til neste kveld, som er 2. november. 

Ja takk, jeg vil være med

Erfaringer med Trine

 

Hei vakre sjel,

Jeg har kjøpt lydboken din, og nyter hvert minutt, både av temaet og din beroligende og enormt helende stemme! ❤️

Lena Andersen 

 

Trine har god energi. Hun gir en følelse av noe mer. Glitrende øyne. Uskyldig. Naiv. Hun er en del av noe større. En kontakt som ikke kan forklares men føles.

For meg er Trine stor. Stolt. Trygg og usikker.

Marianne Aanerød

 

Trine deler raust og genuint av sin enorme kunnskap til utvikling, glede og helse for omverden. Hun ønsker å løfte andre og lever muligens noe ut fra at "som du sår skal du høste"? Det er mitt inntrykk.

Sølvi Vatnøy

 

Trine, du er født til å hjelpe andre. Du har en visdom og er nærmest hypnotisk å lytte på. Jeg suger til meg din kunnskap og putter det i hjertet mitt. Flotte, vakre, vise kvinne. Du rører noe langt inni solar plexus, takk ♥️

Birgitta Ravenshorst

 

Du er genuint opptatt av å hjelpe mennesker til å få det beste ut av seg sjøl, og forstå og bevisstgjøre seg selv . Som igjen gjør at man tar gode valg og blir gode medmennesker❤️

Ellen Anna Molund

 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Mandag 5. oktober kl. 17.30 til 20.00 (dørene åpner kl. 17.30)

 

Merk: Med forbehold om ledige plasser. Om det er fullbooket, vil du umiddelbart få pengene tilbake eller du kan sikre deg plass til neste kveld, som er 2. november. 

Ja takk, jeg vil være med