Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

(sies som en nytelse. Etter en munnfull deilig softis. Etter du har fått en hemmelighet og skjønt gode sammenhenger. Når du blir bedt om å beskrive et behag bare med en lyd).

 

Video Poster Image
Ja takk, jeg vil være med

Manifestering  🔸  healing  🔸  meditasjon

 

Mhm..  🙌🧘‍♀️🎯 er en kveld sammen med to timers lading i behagelig, lun harmoni, med gode spennende opplevelser og deilig påfyll 🙌🧘‍♀️🎯

 

Manifestering: Trine jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Det vil si at hun vil fokusere på at de indre ressursene du får tak i i deg selv denne kvelden, blir forankret og forsterket. Det vil hjelpe deg i mål- og personlig utvikling framover i tid. 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med sin indre stemme, er en naturlig tilstandog healende i seg selv. Trine er i tillegg en erfaren healer, med fordypning i forskjellige teknikker og retninger. Kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, vil gjøre deg godt. 

Meditasjon: Du guides til avspenning, indre klarhet, vil gjør oppdagelser i deg selv og kan finne svar på utfordringer og muligheter. Trine bruker sin kompetanse i hypnose, nlp og coaching, til å lede deg trygt. 

 

"Takk for en fin opplevelse mandag. For meg var det litt uvant og fint. Det var mye engasjement og varme.  Sirkelhealingen var sterk.  

Jeg jobbet med å manifestere lyset som en kraft inne i meg, noe som stråler ut og gir håp. Dette trenger jeg å være bevisst på.

Praktisk fungerte det supert 💜"

Kjersti

 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯 er

  • et friminutt
  • en oase
  • magisk påfyll

hvor du lader, får påfyll av betydning. og kanskje kontakt med noe som er større enn oss ❤️

 

Tårer trillet hos meg - rart, for jeg har ikke tårer lenger, bare sprenger på når jeg vil gråte. Tror det må ha vært stemmen...Hør deltaker fortelle.

 

Praktisk info:

  • Dørene åpner kl. 17.30.
  • Vi starter kl. 18.00 og avslutter kl. 20.00.
  • Pris: 497,-
  • Sted: Åsheimvegen 1B, 2016 Frogner. 

Merk: Retningslinjer for Corona følges hos meg, og er noe vi skal passe på sammen.

 

Begrenset antall plasser, så se på dato under her og vær rask om du vil sikre deg plass til en spesiell og vakker opplevelse.  

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Mandag 7. september kl. 18.00 til 20.00 (dørene åpner kl. 17.30)

MERK: Med forbehold om ledige plasser. Om det er fullbooket så vil du umiddelbart få pengene tilbake.

Ja takk, jeg vil være med

Erfaringer med Trine

 

Hei vakre sjel,

Jeg har kjøpt lydboken din, og nyter hvert minutt, både av temaet og din beroligende og enormt helende stemme! ❤️

Lena Andersen 

 

Trine har god energi. Hun gir en følelse av noe mer. Glitrende øyne. Uskyldig. Naiv. Hun er en del av noe større. En kontakt som ikke kan forklares men føles.

For meg er Trine stor. Stolt. Trygg og usikker.

Marianne Aanerød

 

Trine deler raust og genuint av sin enorme kunnskap til utvikling, glede og helse for omverden. Hun ønsker å løfte andre og lever muligens noe ut fra at "som du sår skal du høste"? Det er mitt inntrykk.

Sølvi Vatnøy

 

Trine, du er født til å hjelpe andre. Du har en visdom og er nærmest hypnotisk å lytte på. Jeg suger til meg din kunnskap og putter det i hjertet mitt. Flotte, vakre, vise kvinne. Du rører noe langt inni solar plexus, takk ♥️

Birgitta Ravenshorst

 

Du er genuint opptatt av å hjelpe mennesker til å få det beste ut av seg sjøl, og forstå og bevisstgjøre seg selv . Som igjen gjør at man tar gode valg og blir gode medmennesker❤️

Ellen Anna Molund

 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Mandag 7. september kl. 18.00 til 20.00 (dørene åpner kl. 17.30)

 

Merk: Med forbehold om ledige plasser. Om det er fullbooket, vil du umiddelbart få pengene tilbake. 

Ja takk, jeg vil være med