Meditasjon  🔸  healing  🔸  manifestering 

 kveldskurs 

Ja takk, jeg vil være med på kurs!
Ja takk, jeg vil være med online!

Meditasjon - Healing - Manifestering

Stress, tankekjør, bekymring, frykt, uro og en følelse av tomhet, er hverdan for mange.  Vi er overveldet av det som skjer rundt oss, og det er krevende å finne mening eller vite hva en skal fokusere på og velge å holde tak i. 

Å tre ut av hverdagsstress og hverdagsvaner er viktig. Vi virvler så lett avgårde i bekymringer og uro, uten å få dekket behovet for pusterom eller å få kontakt med det viktigste inni oss. 

 

Mhm..  🙌🧘‍♀️🎯 (meditasjon, healing og manifestering) er en kveld i behagelig atmosfære, i lun ramme hvor fokus er å gi deg et friminutt fra press, stress og uro. Indre ro, kontakt med gode styrker og egenskaper du har i deg, kombineres med spennende opplevelser.

Denne kvelden lager jeg en oase og et hellig rom for deg. Du vil kjenne et spesielt nærvær av noe godt, og lande i deg selv. Finne dyp ro og kontakt med det som virkelig er viktig for deg.

Du går hjem etterpå, med en god følelse av overskudd og ro i tankene.    

 

Praktisk info:

Tid: 17.30 - 20.30

Dato: Kommer i januar 24

Sted: Sagaveien 64, 1555 Son. 

Pris 749,- (bindende påmelding)

 

Se erfaringer og referanser fra kurset lengre ned på siden 👇👇 

 

MERK: Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯 er unike kvelder, hvor hvert kurs har ny sammensetning. Hver kurskveld gir nye erfaringer.

Kveldskurset Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

er en god kombinasjon av:

Meditasjon: Vår indre tilstand, avgjør hvordan vi tenker og hva vis er av muligheter. Når vi lever i stress og uro, er det dermed en belastning på flere plan. Å starte med å bygge en trygg, harmonisk, rolig og god indre følelse, er derfor avgjørende for hva du vil få til.

Trine bruker sin kompetanse i hypnose, NLP og coaching, til å lede deg trygt og du vil guides til god avspenning og ro.

 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med egen indre stemme, leder til en naturlig tilstand som er healende i seg selv. Energifeltet ditt, frekvensen i hjernebølger og sirkulasjon i kroppen, endres. Du vil samtidig være årvåken til stede, og finner inn til din indre kjerne. 

Trine er en erfaren healer og kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, må oppleves. 

 

Manifestering: Trine jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Menneskets evne til å skape egen virkelighet, styre energien sin og både skape og tiltrekke oss det vi ønsker å få til, er enormt. 

De foregående fasene i Mhm gir et unikt utgangspunkt for å manifestere.

  • Du ser klart hva du vil og hva som er viktig
  • Du har en indre energi flyt som er åpen, fri og fylt av krefter som støtter deg
  • Du har det perfekte utgangspunkter for å manifestere og skape virkelighet av dine mål og drømmer 

 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Meditasjon 🔸 Healing 🔸 Manifestering

Mange tror å jobbe med mål, krever sterk vilje og en streng, rigid plan. Det stemmer om vi jobber fra egenskaper i det bevisste sinn. Men du når mål og mer, ved å bruke det ubevisste sinn.

Å jobbe med mål via guidete meditasjoner, er effektivt, konkret og virksomt. Det også har en struktur og krever en knowhow, men den er det jeg som tar hånd om. Du gir deg hen til opplevelsen, mens jeg leder prosessen fra lang erfaring og bred kunnskap.

Neste kurs: 
 

Dato: 6. desember 2023

Tid: 17.30 til 20.30

Sted: Sagaveien 64 i Son

 

MERK: Liten gruppe. Begrenset antall plasser. 

 

Ja takk, dette vil jeg være med på!

Opplevelser fra kurset: 

 

"Takk for en fin opplevelse mandag. For meg var det litt uvant og fint. Det var mye engasjement og varme.  Sirkelhealingen var sterk.  

Jeg jobbet med å manifestere lyset som en kraft inne i meg, noe som stråler ut og gir håp. Dette trenger jeg å være bevisst på.

Praktisk fungerte det supert 💜"

Kjersti

 🔸🔸🔸

"Takk for sist på Mhm.. Jeg synes lokalene du har og atmosfæren var helt topp! Og DU! Helt topp. Veldig bra!"

Trine 😘

 

 🔸🔸🔸

"Før tårene kom kjente jeg en enorm varme i 3. øye og det brant i kronechakra. Det var så enormt, riktig vakkert.

For meg var det en fantastisk kveld - hvor fantastisk skjønte jeg først da jeg kom hjem. Jeg følte meg renset - tvers igjennom ren, født på ny. Magen buldret og buldrer fortsatt".

Les hele opplevelse 

 🔸🔸🔸

 

Trine Åldstedt har gjennom 25 over ledet tusenvis til livsmestring, ledelse og personlig utvikling.

Hun er blant norges første profesjonelle coacher, har vært med og utviklet coaching som bransje og utdannet hundrevis av coacher og kursledere.

Erfaringene fra denne kurskvelden tar du med deg og vil merke effekten av framover i tid. 

 

"Helhetsinntrykket er🌟MAGISK🌟 

Du tar oss varmt imot, ser alle så vi føler oss velkommen og verdsatt. Du har en ro over deg som smitter og jeg opplevde at energien i rommet var stilt inn på en frekvens som gjorde det lett å åpne opp og ta imot.

Jeg hadde to nydelige timer med sjelelig påfyll, og hodet og kroppen fikk et skattet friminutt fra verden utenfor.

Jeg ble fylt med indre ro, egenkjærlighet og noen oppdagelser under guidingen jeg tar med meg i videre arbeid innover."

Linn

 🔸🔸🔸

Flere referanser om kveldskurset Mhm...🙌🧘‍♀️🎯 finner du her

 

Erfaringer med Trine

 

Hei vakre sjel. Jeg har kjøpt lydboken din, og nyter hvert minutt, både av temaet og din beroligende og enormt helende stemme! ❤️

Lena Andersen 

 🔸🔸🔸

Trine har god energi. Hun gir en følelse av noe mer. Glitrende øyne. Uskyldig. Hun er en del av noe større. En kontakt som ikke kan forklares, men føles. For meg er Trine stor. Stolt. Trygg og sikker.

Marianne Aanerød

 🔸🔸🔸

Trine deler raust og genuint av sin enorme kunnskap til utvikling, glede og helse for omverden. Hun ønsker å løfte andre og lever muligens noe ut fra at "som du sår skal du høste"? Det er mitt inntrykk.

Sølvi Vatnøy

 🔸🔸🔸

Trine, du er født til å hjelpe andre. Du har en visdom og er nærmest hypnotisk å lytte på. Jeg suger til meg din kunnskap og putter det i hjertet mitt. Flotte, vakre, vise kvinne. Du rører noe langt inni solar plexus, takk ♥️

Birgitta Ravenshorst

 🔸🔸🔸

Du er genuint opptatt av å hjelpe mennesker til å få det beste ut av seg sjøl, og forstå og bevisstgjøre seg selv . Som igjen gjør at man tar gode valg og blir gode medmennesker❤️

Ellen Anna Molund

Ja takk, jeg vil være med på kurs!
Ja takk, jeg vil være med online!