Meditasjon  🔸  healing  🔸  manifestering 

 kveldskurs 

Ja takk, jeg vil være med på kurs!
Ja takk, jeg vil være med online!

Kveldskurset Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

er en god kombinasjon av:

Meditasjon: Du guides til avspenning, indre klarhet, du vil gjøre oppdagelser i deg selv og kan finne svar på utfordringer og muligheter. Jeg bruker min kompetanse i hypnose, NLP og coaching, til å lede deg trygt. 

Healing: Å falle til ro, slappe av, puste godt, kjenne trygghet og få kontakt med sin indre stemme, er en naturlig tilstand og healende i seg selv. Jeg er i tillegg en erfaren healer, med fordypning i forskjellige teknikker og retninger. Kombinasjonen av god, trygg ro og kontakt, vil gjøre deg godt. 

Manifestering: Jeg jobber ut fra en grunnholdning av løsnings- og framtidsorientering. Mitt fokus er at du skal få tak i indre ressurser, og at de blir forankret og forsterket. Det vil hjelpe deg med i hverdagen og med personlig utvikling framover.   

Programmet med overbygning og sammenesenting, er nytt for hver kurskveld,, og du kan melde deg på en, flere eller alle.

Se erfaringer og referanser fra kveldene lengre ned på siden 👇👇 

 Kvelden gir deg

  • et friminutt med lading i vakkert nærvær 
  • en oase å hente krefter fra 
  • dyp indre kontakt og magiske opplevelser du tar med deg

Å tre ut av hverdagsstress og hverdagsvaner er viktig. Vi virvler så lett avgårde i det samme, uten å få dekket behovet for pusterom og å få kontakt med det viktigste inni oss. 

Denne kvelden lager jeg en oase og et hellig rom for deg. Du vil kjenne et godt nærvær, og lande i deg selv. Finne dyp ro og kontakt med det som virkelig er viktig for deg.

Du går hjem etterpå, med en god følelse av overskudd og ro i tankene.    

Praktisk info:

  • Dørene åpner kl. 17.30.
  • Guidingen starter kl. 18.00 og vi avslutter kl. 20.00.
  • Pris: 497,- per person (bindende påmelding)
  • Sted: Åsheimveien 1B, 2016 Frogner. 

Mhm.. 🙌🧘‍♀️🎯

Meditasjon 🔸 healing 🔸 manifestering

Mange tror å jobbe med mål, krever sterk vilje og en streng, rigid plan. Det stemmer om vi jobber fra egenskaper i det bevisste sinn. Men du når mål og mer, ved å bruke det ubevisste sinn.

Å jobbe med mål via guidete meditasjoner, er effektivt, konkret og virksomt. Det også har en struktur og krever en knowhow, men den er det jeg som tar hånd om. Du gir deg hen til opplevelsen, mens jeg leder prosessen fra lang erfaring og bred kunnskap.

Neste kurs: Kommer i 2022 - dato blir annonsert

 

MERK: Liten gruppe. Begrenset antall plasser. 

 

Ja takk, dette vil jeg være med på!

Opplevelser fra kurset: 

 

"Takk for en fin opplevelse mandag. For meg var det litt uvant og fint. Det var mye engasjement og varme.  Sirkelhealingen var sterk.  

Jeg jobbet med å manifestere lyset som en kraft inne i meg, noe som stråler ut og gir håp. Dette trenger jeg å være bevisst på.

Praktisk fungerte det supert 💜"

Kjersti

 🔸🔸🔸

"Før tårene kom kjente jeg en enorm varme i 3. øye og det brant i kronechakra. Det var så enormt, riktig vakkert.

For meg var det en fantastisk kveld - hvor fantastisk skjønte jeg først da jeg kom hjem. Jeg følte meg renset - tvers igjennom ren, født på ny. Magen buldret og buldrer fortsatt".

Les hele opplevelse 

 🔸🔸🔸

 

"Takk for sist på Mhm..

Jeg synes lokalene du har og atmosfæren var helt topp!

Og du!

Og hvordan du hadde tatt smittevernhensyn! Veldig bra!"

Trine 😘

 🔸🔸🔸

 

"Helhetsinntrykket er🌟MAGISK🌟 

Du tar oss varmt imot, ser alle så vi føler oss velkommen og verdsatt. Du har en ro over deg som smitter og jeg opplevde at energien i rommet var stilt inn på en frekvens som gjorde det lett å åpne opp og ta imot.

Jeg hadde to nydelige timer med sjelelig påfyll, og hodet og kroppen fikk et skattet friminutt fra verden utenfor.

Jeg ble fylt med indre ro, egenkjærlighet og noen oppdagelser under guidingen jeg tar med meg i videre arbeid innover."

Linn

 🔸🔸🔸

Flere referanser om kveldskurset Mhm...🙌🧘‍♀️🎯 finner du her

 

Erfaringer med Trine

 

Hei vakre sjel. Jeg har kjøpt lydboken din, og nyter hvert minutt, både av temaet og din beroligende og enormt helende stemme! ❤️

Lena Andersen 

 🔸🔸🔸

Trine har god energi. Hun gir en følelse av noe mer. Glitrende øyne. Uskyldig. Hun er en del av noe større. En kontakt som ikke kan forklares, men føles. For meg er Trine stor. Stolt. Trygg og sikker.

Marianne Aanerød

 🔸🔸🔸

Trine deler raust og genuint av sin enorme kunnskap til utvikling, glede og helse for omverden. Hun ønsker å løfte andre og lever muligens noe ut fra at "som du sår skal du høste"? Det er mitt inntrykk.

Sølvi Vatnøy

 🔸🔸🔸

Trine, du er født til å hjelpe andre. Du har en visdom og er nærmest hypnotisk å lytte på. Jeg suger til meg din kunnskap og putter det i hjertet mitt. Flotte, vakre, vise kvinne. Du rører noe langt inni solar plexus, takk ♥️

Birgitta Ravenshorst

 🔸🔸🔸

Du er genuint opptatt av å hjelpe mennesker til å få det beste ut av seg sjøl, og forstå og bevisstgjøre seg selv . Som igjen gjør at man tar gode valg og blir gode medmennesker❤️

Ellen Anna Molund

Ja takk, jeg vil være med på kurs!
Ja takk, jeg vil være med online!