Alt sitter i hodet, papirbok, av Trine Åldstedt

Skap de forandringene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil. Få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser. Bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser. Om du føler du har problemer med frykt, bekymring, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke, sliter med å treffe idealvekten din, eller hva det måtte være, så er NLP metoden å bruke. 

"Boken er en oppvekkelse for våre liv, våre troer og begrensninger. Så glad for den!"
Hilsen Mona Lundbakk

Bestselger
Boka «Alt sitter i hodet» er den første NLP-boka som er skrevet av en norsk forfatter. Den gikk rett inn på fjerdeplass på Bokhandlerforeningens offisielle salgsliste for generell litteratur.

Den er et oppslagsverk i NLP, skrevet på norsk, rikt illustrert med fakta,  gode øvelser og læring. Om du GJØR denne boken får du resultater.

 

Har lest denne boka masse ganger, skrevet bokrapport om den og enda dukker det opp masse nytt hver gang jeg henter den fram. Anbefales sterkt og varmt, var starten på mitt livs største reise ❤️

NLP forklart på en enkel måte, flotte teknikker som forandrer tankesettet vårt der det trengs, og boka var så inspirerende for min del at jeg tok hele NLP coachstudiet da jeg hadde lest boka for første gang.

Lifechanging!

Hilsen Birgit Christine Løksa

 

Hvordan få et bedre liv med NLP

NLP er metoden som kan brukes på alle livets områder. Skap de forandringene du selv vil ha, og oppdag hva du virkelig vil. Få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser. Bli venn med deg selv, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser. Om du føler du har problemer med frykt, bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, stress, vanskeligheter med å slutte å røyke (eller en annen uvane), sliter med å treffe idealvekten din, eller hva det måtte være, så vil NLP metoden hjelpe deg til varig endring.

Praktisk selvhjelp

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er læren om hvordan sanser, språk og handlinger påvirker hvordan vi forholder oss til, og er med på å skape vårt eget liv. Det er en metodikk som bygger på at vi alltid har et mye større potensiale enn vi utnytter. NLP viser deg hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

I hverdagen styres vi av en faktabasert, fornufts styrt og rasjonell tilnærming til livet, oss selv, muligheter, samhandling og løsninger. Vi har et ytre fokus og et hav av regler og rammer vi forholder oss til. Denne boka vil vise deg at det er innover vi må gå for å bli kloke, hele og grunnleggende lykkelige. Vi må inn for å skape endring, finne visdom og mening. Deretter har vi mulighet til å kombinere både det indre og det ytre, og virkelig bidra til et løft av liv.
 

Takk for kjempefin bok.. jeg har kjøpt både e-bok og fysisk bok... lytter og leser.. streker under viktige ting og noterer.. jeg kjenner jeg gjør boken... etter mange uker i høst med tung hodepine (hatt ME i 18 år) begynte jeg å kjenne etter "hva er det som skaper denne hodepinen nå!.. og kjente på stresset i kroppen.. gjør nå øvelsen med avslapping og etter en dag ble det mye bedre og jeg fortsetter nå hver gang jeg kjenner stresset i kroppen.. så godt å kjenne hvordan stresset slipper taket. Fått flere aha opplevelser når jeg lytter og leser. Veldig takknemlig for at jeg oppdaget denne boken... og det er bare så bra å lytte.. kjens ut som jeg er hos en coach :) 

Hilsen Anne Kristine Holt

 

Ved å lese boken kan du bli kvitt:  

 • Frykt og fobier
 • Stress
 • Smerter
 • Bekymringer
 • Lav selvtillit
 • Dårlig selvbilde
 • Selvkritikk
 • Nervøsitet
 • Lærevansker
 • Somling
 • Søvnproblemer
 • Dårlig samvittighet
 • Dårlige vaner
 • Negativ innstilling
 • Avhengighet
 • Sjalusi

Dersom du ønsker boken som lydbok - får du den her.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.