Femstjernen morgenrituale

 Opplev det råeste morgenritualet for din beste dag!

 

Tenk deg… du våkner med en god forventning i kroppen. Du har satt av tid til å starte dagen på en måte som gir deg livet ditt i gave. Hele kroppen din strekker seg etter morgenrutinen din. Selv når du er trøtt, kjenner du at du VIL HA DET. Om du gjør det i det stille for deg selv, koser deg med godboka di og noterer eller om du deler den med kjæresten som våkner sammen deg.. Resultatet er at du møter dagen din sterk, fokusert, målrettet, glad og KLAR!

Er det tungt å stå opp om morgenen? 

• Har du tanker som kverner og kverner? 

• Har du så mye å gjøre i dag at du er sliten før du står opp? 

• Trenger du bedre struktur for å komme i gang riktig? 

• Sjekker du sosiale medier og e-post før du har stått opp? 

• Glemmer du å smile til den du bor sammen med? 

Gjennom et travelt liv har jeg gradvis utviklet Femstjernen som løsningen på mine morgener. 

Jeg har brukt det lenge nå, og det funker som bare det! Noen dager gjør jeg det på veldig få minutter, noen dager bruker jeg lang tid. Jeg gjør det med kjæresten eller alene hvis vi ikke våkner sammen. Noen ganger gjør jeg det til og med underveis i morgentreningen. Eller i dusjen!

Dette får du med Femstjernen

Femstjernen består av 5 videoer med tydelig oppskrift på hva hvert enkelt punkt er. 

Det er mer også, da de er opptak av direktesendinger jeg har hatt på Facebook, med tusenvis av seere. Du vil bli kjent med meg og hvordan dagene mine er, og vil få mer inspirasjon utover selve Femstjernen. 

  • I første video får du tips til hvordan du kan skape en fantastisk følelse inni deg, gjennom stolthet. Du kommer til å få noen meget hyggelige overraskelser om deg selv. 
  • Den andre handler om takknemlighet, en uhyre viktig del av et godt liv. 
  • Tredje punkt på stjerna. Du min erfaring og oppskrift på å fylle deg. Fylle deg med hva? Det bestemmer du og dagen din. Du får mine beste tips på veien dit. 
  • I nummer fire er fokus på mål for dagen. Hva er viktig, hva skal gjøres. Hvordan dagen din blir handler ofte om at du har en plan som funker. Gled deg. 
  • Til slutt – overordnet ønske. Hvor er du på vei? Er det noe du må justere? Henger dagen din sammen med det du er på vei til? 
  • Pluss en ekstra sending som bonus, og et par overraskelser!

Mange tenker at dette høres omfattende ut. Femstjernen passer for de som vil ha en endring, som VIL jobbe for å skape den beste dagen, som er villig til å GJØRE. 

Du kommer til å få enda mer enn du tror, fordi din Femstjernen vil påvirke de rundt deg. Familien din, kollegaene dine. Det blir vinn-vinn for deg og hele livet ditt. 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.