Femstjernen morgenrituale

Opplev det råeste morgenritualet for din beste dag!

Tenk deg… du våkner med en god forventning i kroppen. Du har satt av tid til å starte dagen på en måte som gir deg livet ditt i gave. Hele kroppen din strekker seg etter morgenrutinen din. Selv når du er trøtt, kjenner du at du VIL HA DET. Om du gjør det i det stille for deg selv, koser deg med godboka di og noterer eller om du deler den med kjæresten som våkner sammen deg..

Resultatet er at du møter dagen din sterk, fokusert, målrettet, glad og KLAR!

Er det tungt å stå opp om morgenen? 

🔸 Har du tanker som kverner og kverner? 

🔸  Har du så mye å gjøre i dag at du er sliten før du står opp? 

🔸 Trenger du bedre struktur for å komme i gang riktig? 

🔸 Sjekker du sosiale medier og e-post før du har stått opp? 

🔸 Glemmer du å smile til de du bor sammen med? 

Gjennom et travelt liv har jeg gradvis utviklet et ritual som gir gull 

Det funker som bare det! Du kan gjøre den på veldig få minutter eller bruke lang tid. Sammen med kjæresten eller alene hvis dere ikke våkner sammen. Gjør den underveis i morgentreningen, eller i dusjen. Du kan også kombinere inn meditasjon i det midterste punktet.. 🧘‍♀️👏

 

"Femstjernen løfter meg opp, gir god fokus og utvikling".

 

 "Jeg merker at når jeg ikke gjør Femstjernen, er jeg ikke sånn "på plass" i meg selv. Og den gode energifølelsen er mer fraværende".

 

 

Dette får du med Femstjernen

Femstjernen består av videoer og innføring i hvert av de fem punkt i morgenritualet. 

Du får et hefte du kan printe ut, med skriftlig oversikt over alle punktene.

Og så har jeg lagt inn ekstra bonuser: konkrete tips og inspirasjon utover selve Femstjernen, med mål, hverdagsvalg, vaner, mental trening og mestring av følelser.

  • I første video lærer du hvordan du kan skape en fantastisk følelse inni deg, gjennom stolthet. Du kommer til å få noen meget fine overraskelser om deg selv. 
  • Den andre handler om takknemlighet, en uhyre viktig del av et godt liv, som bokstavelig talt har magisk påvirkning både personlig, privat og i jobb.
  • I tredje punktet får du erfaringer og oppskrift på å fylle deg. Dette er et spesielt punkt, med forankring i det som er større enn oss. Spennende? You bet! 
  • I nummer fire er fokuset mål for dagen. Hvordan dagen blir, avgjøres av om du har en plan som funker. Gled deg. 
  • Det femte handler om høyere ønske. Henger dagen din sammen med det du er på vei til?

 

"Femstjernen brukes hver dag og hjelper meg å holde fokus. Har egen femstjernebok som jeg skriver i :) Kaller den for Lykkeboka Mi :) :)".

 

 "Jeg får superviktig fokus, driver min egen utvikling framover, jeg evaluerer og den gjør meg bevisst. Jeg blir strukturert og lager meg gode hverdager".

 

Mange tenker de vil ha alt de ønsker seg, og er litt skuffet og sliten over hvor tungt og vanskelig det er å få det til. Men vet du? Da handler det mer om hva de gjør enn hva dagen og mulighetene er.

Femstjernen passer for deg som vil ha en endring, som VIL gjøre de små justeringene som trengs for å skape den beste dagen din - for det er det det oftest er. Små justeringer som følges opp med å GJØRE. 

Om det du har lest her er gjenkjennbart, er Femstjernen for deg. 

Du kommer til å få enda mer enn du tror, fordi den vil påvirke de rundt deg. Partner, familien, kollegaene, venner - og nye muligheter.

Det blir vinn-vinn for deg og dem, og alt det nye som vil skje...

 

[Tips: Vil du ha mer personlig utvikling gjennom optimal bruk av ditt ubevisste sinn? Da anbefaler jeg det å sjekke ut konseptet Stjerneskudd.]

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.