Relevante og coachende TIPS å merke seg

Denne videoen er full av relevante, coachende tips og perspektiver å ta med deg i 2022.

Dette er 8. året jeg deler ord på denne måten, og jeg har vært i tenkeboksen for å lande best mulig vinkling. Det er litt av hvert å fokusere på for tiden.. 

Og jeg landet på FEM ting. De er summen av det jeg vet forandrer livet, beriker oss, gir indre ro, personlig utvikling og de gode følelsene vi alle lengter etter. 

De fyller også noe av hensikten med å være her på jorda.

I tillegg har jeg tatt med noen perspektiver og tanker fra en profilert stjerne jeg har hentet mye inspirasjon og innsikter fra. Du blir kjent med henne i videoen.

 

Aller mest er denne talen til deg

Du får FEM uavhengige ting, som hver for seg og sammen selvsagt, har kraft i seg til å gjøre noe stort for deg.

💫  I hodet

💫  I hjertet

💫  I energifeltet rundt deg

Du får også perspektiv og vinklinger av betydning, kunnskapsdeling fra en profilert stjerne, samt konkrete alternativer for bruken av tipsene.

Denne talen vil gjøre mer enn bare godt, og du anbefales deg å lytte til den.

 

Her er de FEM, med hvorfor og hvordan

 

Takknemlighet

Når vi kjenner på takknemlighet forandres noe i oss. Pusten og pulsen, blodverdiene. De indre bildene. Følelsene, selvfølelsen, for ikke å nevne magnetismen i energifeltet ditt. Det du tiltrekker deg...

Takk for at du våknet i dag, takk for det du har, det du har lært, de du er glad i. Takk for at du lever. At du kan tenke.. velge. Takk for naturen, lyset.

Og KJENN på følelsen av takken. Det er avgjørende. 

 

Stillhet - mediter

Fysisk er det ekstremt mange grunner til å meditere. Forskning viser f.eks. at den grå hjernemassen øker etter kort tid med meditasjon. Og selvsagt pust, puls, blodtrykk, indre ro og søvn.

Det er bra og grunn nok i seg selv,, men det om også er viktig, er at du kommer nær den du egentlig er. Den du har hørt hvisker til deg. Gitt deg svar og vist deg vei. Den som har oppskriften til hvordan du skal få til det du lengter etter.

Sett deg til, lukk øynene og pust.. i 1 min - to min - 10 - 20 - en time. Stille, under fullmånen, i soloppgangen eller med en god guidet meditasjon.

Gjør det til en vane nå!

 

Bygg karakter

Hva vil det si? Du er som modellerings leire med svampegenskaper. Du er som en føner med innoverluft. Det du er omgitt av, fester seg til deg og påvirker deg. Enten du vil eller ikke.

Tenk på moten: første gang du ser en ny mote, tenker du "STØGG – usj! IKKE for meg". Etter litt tid.. "Hmm, litt stilig eller"? Så når moten har vært en stund, kanskje til og med på slutten av trenden: "Jeg VIL ha sånn"!!

Fordi vi er så påvirkelig: Omgi deg med bra folk, steder og aktiviteter. Ekte folk. Ikke de som har alle svar, men de som er i utvikling. Som gjør ting, og har gjort seg konkrete erfaringer. Ikke bare tenkt smarte tanker.

Ekte og ærlig, og handler – sånn bygger vi karakter.

 

Du KAN kjenn inni deg hva som er bra. Vi har alle et indre kompass som vet. Vi kjenner det når vi gjør de rette ting av de rette grunnene.

Følg den veilederen. Søk rundt deg etter kilder som hjelper deg også til å bygge karakteren din. Ikke bare gir det en herlig makeløs følelse, du får samtidig er rikere liv.

Bare sånn..

 

Vær med dyr

Dyr er uten agenda. Dyr er reine. De lever i nuet, har verken slu strategi, taktikkeri eller skjult hensikt. De er som de er, ærlig og direkte. Derfor får du også en direkte feedback på verdien av kommunikasjonen din. Du ser i praksis hva som foregår.

Men vær snill. Bry deg. Se, lytt, hør, by på og gå i møte. Gode relasjoner skapes i dialog. Toveis. Aldri enveis, i "ME MYSELF and I" eller i dominans.

Det gjelder alt levende. VI har hverandre til låns. 

Når vi er med dyr på denne måten, skjer en healing. Hjertet vårt åpner seg. Det er som om vi berøres av en kraft som blir igjen etterpå. Et sjelsmøte som endrer oss.

Kanskje er det kjærlighet..

 

Gi noe videre

Du og jeg, vi er styrtrike. Rikere enn verdens rikeste eller alle gullbarrer samlet. Du og jeg, vi har krefter som er mer enn magiske.

Disse TRE for eksempel:

Nærvær, oppmerksomhet. Vi har alle kjent det. Når noen gir oss oppmerksomheten sin, føles det.

Ord. Hvor mange ord finnes i verden? Hvor mange språk? Hvor mange gester som er språk? Når noen gir deg ord eller gest som varmer, da kjenner du det.

Fysisk kropp. Vi har skuldre, hode, armer, hender, en hofte. Når noen berører oss, gjør det godt. 

Gi noe videre, og start i dag.

 

 

Gjør disse fem 

  • I en loop – etter hverandre
  • Sett ett og ett opp for uka eller dagen
  • Skriv dem på en lapp og heng opp, eller fem lapper og trekk en
  • Lag deg et morgenrituale

 

Bare HUSK å gjøre de. 

De fungerer, men bare om du funker (og gjør de).

De ikke bare endrer, men SKAPer. 

 

Riktig godt år, kjære deg. Vi kan – du og jeg!

Del gjerne videre, om du tenker flere kan ha glede av å høre talen. 

 

Se videoen og  få perspektivene ++ her.

 

Om du ønsker å motta verdi, få tips, nyheter og gode tilbud fra meg, melder du deg inn herDa får du mine personlige søndagsbrev, perspektiver og inspirerende tips av betydning.

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.