Ledestjerne med FUTT og resultater

Du vet det er noen som bare FÅR TIL alt de henger fingra sine i. Som selv om de er travle og har stort ansvar, så FÅR DE DET TIL Å SKJE..

 

Møt Ragnhild Finden

Under her lister vi opp practicalities og du kan se alt hva hun har skapt - og skaper - samt kontaktinfo. 

MEN i Ledestjerne intervjuet her og den Ekte historien her, kommer du nær Rangnhild, får konkrete tips, kan høste fra hennes erfaringer og du blir kjent med henne på ordentlig.

Hun deler hands on tips om hva hun gjorde da det ene selskapet hennes befant seg i en desperat situasjon og det MÅTTE komme til en løsning. 

MERK: Gulle godt GENIALT tips du bare må få med deg!

 

Ragnhild erNLP-coach og sertifisert i Den norske coach-forening.

Hun tilbyr coaching til enkeltpersoner og kurs for mindre bedrifter og organisasjoner gjennom firmaet Kausvol Kurs og Coaching. Hun eier også Kausvol gardsbarnehage og har tjue års erfaring som leder og gründer.

 

Ragnhild brenner for å hjelpe voksne kvinner

med å riste av seg andres krav og forventninger, og skape sitt drømmeliv! De fleste av oss har jo fått ting i bagasjen, opplevelser og erfaringer, tanker og følelser, som ofte begrenser livet. Å rydde opp i egne tankemønster, «sannheter» og overbevisninger er en god ide.

 

Ragnhild er av de som elsker å lære nye ting

og for tida sertifiserer hun seg i Persolog personprofil, et veldig nyttig verktøy for å bli bedre kjent med seg selv for å kunne kommunisere og samhandle med andre på en mye bedre måte.

 

I 2019  deltok Ragnhild i årsprogrammet UC - Utviklingsprogrammet for coacher og du kan se andre intervjuer med coacher via siden her.

 

Kontakt eller følg Ragnhild

Sende henne en mail til [email protected] eller telefon 99253640.

Følg henne på instagram: kausvolcoaching

eller facebook: @kausvolkc så kan du kontakte henne via DM.

Ragnhild er også på LinkedIn.

 

Hun har egen nettside og blogg:

Nettside: Https://kausvolgard.no/kausvolcoaching

Blogg: Https://kausvolgard.no/blogg

Kausvol gardsbarnehage: www.Kausvol.no

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.