Tone er business coach

Jeg startet i vår opp et nytt tilbud for coacher som jeg kaller UC – utviklingsgruppe for coacher. Det er et årsprogram for erfarne coacher som vil vokse og utvikle seg videre.

Gruppa er full av herlige, sterke, smarte, dyktige coacher, og jeg vil vise dem fram i glimt framover.

 

Møt Tone Thorstensen 

Tone er en arbeidslivscoach som hjelper ledere og medarbeidere til å finne ressursene i seg selv, med mål om i størst mulig grad å utnytte sitt potensial.

«For meg er coaching et av virkemidlene jeg bruker i arbeidet med å skape sunne organisasjoner med robuste ledere og medarbeidere», sier hun. «Min kunde er i et arbeidsforhold og har utfordringer som står i veien for å være den beste utgaven av seg selv på jobb, og sannsynligvis også hjemme».

 

«Står du selv, eller noen av dine medarbeidere, i fare for å bli- eller allerede har blitt sykemeldt med bakgrunn i at «totalsummen av belastninger har blitt for stor» eller man har møtt «den berømmelige veggen», står jeg klar til å ta imot deg og hjelpe deg tilbake på veien.»

 "UC styrker min passion. Det er en klar sammenheng mellom å ha passion og å nå langsiktige mål.

Jeg bruker det på flere arenaer og prioriterer nå i større grad det som er viktig."

 

Du treffer Tone via www.lundbht.no 

 

 

I UC fordyper Tone og resten av gruppa seg i forskjellige coaching prosesser, lærer avanserte teknikker og verktøy, jobber spisset mot egne mål, dykker i dybden i egen profil og personlighet - godt fulgt opp av meg. De må lede parallelle prosesser selv og i veksten er åpenbar.

Jeg er så stolt av dem!

 

Å velge seg utvikling og jobbe for å bli en bedre coach og menneske gjennom UC, er krevende. Jeg er opptatt av kvalitet og coachene må virkelig jobbe i prosessen. Men det er derfor det blir rå resultater og! 

 

Om du er du nysgjerrig på UC – utviklingsgruppa for coacher, vil ha mer informasjon eller vil søke plass på neste gruppe, send meg en mail.

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.