Bitchen som ble verdensmester

Er du interessert i mental trening, tips og hjelp til å få til det du drømmer om?

[ DETTE INTERVJUET MÅ DU SE! ]

Med et strihårete mål klart for seg, gikk hun mot drømmen. Hun skulle slå verdensmesteren! Men da hun og laget gikk seirende ut av semifinalen, snudde det.

Smerte, skader, tvil og lave odds. En stigende tvil om "Kan dette gå" murret. Hun begynte å mistet troa.  Helt opp til sist øyeblikk så det ille ut.

Så skjedde det som hun trengte å høre..

I kveldens Ekte historie møter du Anne Gry Ringen. Toppidrettsutøver, foredragsholder, administrerende direktør, lyst hode og herlig frisk dame.

Sendingen er en oppskrift på hvordan du skal tenke og handle

  • for å nå DIGRE hårete mål
  • når hele deg skriker etter å gi deg 
  • når oddsene som du ser dem er mindre enn lave og du troa brister

 

Hva gjør du når det eneste du kan stole på er troa di og styrken som kommer fra et valg?

Hør Anne Gry Ringens sterke, unike og Ekte historie.

Kl. 21.00 i TrineLive eller i Trine Åldstedt YouTube kanal

Du treffer Anne Gry Ringen her:

Miit - www.miit.no

facebooksiden «Miit - Hete Tips»

Instagram «miit_events»

   

PS: kan jeg ønske meg noe fra deg?

Jeg driver og bygger opp YouTube kanalen min. Der ligger det spillelister, f.eks. kan du se alle de Ekte historiene der, i motsetning til i TrineLive (Facebook), hvor alle videoer og live sendinger ligger hulter til bulter og det er en jobb for spesielt interesserte å finne tilbake til alt gullet av læring, tips og verktøy du får fra sendingene. 

Så ønsket jeg lurer på om jeg kan be om, er: kan du være så snill å trykke Subscribe / Abonner i YouTube kanalen min? Om jeg når 101 personer som subscriber, så øker mulighetene for hvordan kanalen kan bygges opp. 

Det betyr at den kan bli enda enklere og bedre for seere. 

Tusen takk for at du hjelper meg. 

 

Om Ekte historier:

👉Ekte historier er sterke, gode, fine, rare og morsomme historier til ettertanke, inspirasjon og læring. De vil hjelpe deg å forstå ting i eget liv, og å ta riktige valg.

 

👉Læringen fra de går forbi det bevisste sinnet, og gir styrke og motivasjon når vi trenger noen ekstra for å løfte oss, forstå, ha kreftene våre med på laget.

Ekte historier ble lansert 28. April 2019, og det publiseres en ny søndager kl. 21.00. Du finner alle sendingene i min YouTube kanal.

 

👉 Tips gjerne om Ekte historier. De er gode øyeblikk til å deles og ta med seg videre, fordi de gjør noe med oss.

 

💎Om Trine Åldstedt:

bestselgende forfatter, kursholder, blant Norges første profesjonelle coacher, Master Trainer i NLP; gründer og en visjonær ildsjel som gløder for å hjelpe folk å utvikle seg. Gjennom 20 år og med kvalitet som toppverdi, har hun hjulpet tusenvis med å bli sterkere i seg selv og få til det de drømmer om.

 

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.