Bruker coaching til å utvikle barnehagelærere

Line Merete Eide er ei dame du er glad finnes. Hun gløder for å utvikle folka rundt det viktigste vi har i livet, nemlig

Barna våre!

Med lekenhet, alvor, solide 28 års erfaring og kompetanse fra både pedagogikk, ledelse og profesjonell coach,  hjelper hun pedagogiske ledere og barnehagelærere til

  • å bli trygg i sin rolle
  • å hente frem de ressurser hun eller han trenger i en kompleks hverdag

Det er så bra!

 

En dyktig coach og lærer, er en som har gått stegene og stått i utvikling selv. Og det har virkelig Line. Hør henne fortelle med egne ord om "Jentetoktet med Mathilde" i en artikkel på trykk i bladet Kysten.

Der blir du enda mer kjent med henne og ser hvordan hun selv praktiserer mental trening og å våge. Hun er tøff! 

 

Det er noe med å eie kunnskapen sin, være hel ved og "gå det en prater". Som forelder gjør det oss tryggere å overlate barna våre i barnehagen når vi det er solid. 

 

Jeg personlig er stolt av å ha Line med i UC - utviklingsgruppa mi for coacher. Jeg føler jeg får et lite flik av å være med å styrke livet til mange barn <3 


Er du pedagogisk leder som vil utvikle deg og din rolle? Da er en dyktig støttespiller, heiagjeng og utfordrer av stor verdi. 

Ta kontakt med Line via Facebook siden hennes her og rull deg litt ned på siden om du vil ha inspirasjon om språk og tips om hvordan beholde roen i møte med utfordrende atferd. 

 

Er du coach, vil utvikle deg gjennom et kvalitets mentorprogram, være del av et unik miljø med vekst, samhold og sterke prosesser, ta kontakt med meg så sender jeg deg informasjon. 

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.