FOR ei dame og FOR et engasjement!

Jenta sto i nylonstrømer og miniskjørt i minus 15. Det er like kaldt for henne som det ville vært for meg, tenkte Tone Lise. Jeg kan ikke bare gå forbi! 

Møt Tone Lise Forbergskog. Hu er ei som gjør en forskjell.  Suksessfull entreprenør, leder, forfatter og foredragsholder, ei dame med tæl og ambisjoner og et godt, stort hjerte.

Med sitt uredde og unike engasjement, er det mange Ekte historier Tone Lise kan fortelle..

Her får du høre om å stå stilt overfor avmakt, å tro at det nytter og hvordan kvinner utsatt for menneskehandel og grusomme overgrep, fikk hjelp til livsendring.

🌟FOR ei dame!
🌟FOR en grunnholdning!
🌟FOR et engasjement!
🌟FOR noen resultater!


Ekte historie handler om noe som er mye større enn oss. Det handler om mot, å våge, å engasjere seg, å by på. Jeg er så takknemlig for å presentere Tone Lise som gjest sammen meg her.

Du kan bestille boka hennes "Dream Big - take no shit" og treffer Tone Lise på:
https://www.facebook.com/tone.l.forbergskog
www.toneliseakademiet.no
https://www.facebook.com/TLAkademiet/

 


Ekte historier er sterke, gode, fine, rare og morsomme historier til ettertanke, inspirasjon og læring. De vil hjelpe deg å forstå og å ta riktige valg.

Læringen fra de går forbi det bevisste sinnet, og gir styrke og motivasjon når vi trenger noen ekstra for å løfte oss, forstå, ha kreftene våre med på laget.

De publiseres søndager kl. 21.00 på TrineLive.no og i min YouTube kanal

 

Tips gjerne om Ekte historier. De er gode øyeblikk til å deles og ta med seg videre, fordi de gjør noe med oss.

 

Intervjuet med Tone Lise Forbergskog er den 26. Ekte historien i en serie som vil fortsette. De varierer i lengde dra 2 til 42 minutter, de fleste ligger på 7-10 minutter. Tidligere gjester er Gry Sinding, Linn Johannessen, Svein Harald Røine og Sissel Grana.

Her finner du spillelisten med alle. 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.