Den dypeste hemmeligheten kom for en dag

I den mest sårbare tiden som tenåring, stilte han et avgjørende spørsmål - og fikk det verste svaret. Men så stoppet det der.

Svaret, og alle de nye som ble trigget av det, forble ubesvarte i det mørke, stille, indre rommet hvor tanker tumler og følelser stimuleres.

Det tok år før Svein Harald fikk hull på byllen.

 

Svein Harald Røine - Mr. Modig, er gjest i dagens Ekte historie. En sterk og vond opplevelse, som vokste seg til god livserfaring. Historien gir deg inspirasjon og tanker som berører relasjoner og det å være ærlig.

 

Svein Harald er en inspirerende foredragsholder, konferansier og lederutvikler, forfatter av boken Modig - Finn ditt hverdagsmot, og det er temaet frykt og mot som er den røde tråden i Svein Haralds virke.

 

I august var jeg på staselig Cabriolettur med Røine  hvor han intervjuet meg om NLP, vi snakket om lederutvikling og personlig mestring .

Du ser sendingen her.

 

Her finner du ham:

Twitter: @shrcoach
Facebook: På cabriolettur med Røine
Facebook: Modig
Facebook: Svein Harald Røine
Instagram: Sveinharaldroine
Mobile: +47 92800323

 


Ekte historier er sterke, gode, fine, rare og morsomme historier til ettertanke, inspirasjon og læring. De vil hjelpe deg å forstå og å ta riktige valg.

Læringen fra de går forbi det bevisste sinnet, og gir styrke og motivasjon når vi trenger noen ekstra for å løfte oss, forstå, ha kreftene våre med på laget.

 

 
Tips gjerne om Ekte historier. De er gode øyeblikk til å deles og ta med seg videre, fordi de gjør noe med oss.

 

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.