Gledelse - hvordan lede seg til glede!

Ledelse og Glede er en klok kombinasjon

I hvert fall om en har tenkt å skape noe varig. Få tips om ledelse og å manifestere sin drømmejobb i dette intervjuet.

 (foto øverst: Werner Juvik)

Jeg har hatt gleden av å sertifisere Anne-Kari Haakestuen Hovik til en internasjonal godkjenning som NLP Coach, og i det siste året har vi delt vekst og glede gjennom årsprogrammet mitt UC - Utviklingsgruppe for coacher. 

Anne-Kari er en dyktig, ekte, strukturert og visjonær kvinne, som investerer i og jobber for det hun ønsker seg. Hun lar seg ikke stoppe, selv ved alvorlig sykdom, og legger i innsatsen for å justere til det blir rett.  

Hun rett og slett skaper og får til målene og drømmene sine.

Her deler hun erfaringer med deg:

 

Anne-Kari: hva driver  deg?

For meg har det å skape i felleskap med andre alltid vært en drivkraft. Jeg har vokst opp i en ressurssterk og kreativ familie som alltid har sett etter løsninger og utviklingsmuligheter, hvor idemyldring, sparring og handlekraft har vært en del av hverdagen.

 

Hva jobber du med i dag?

I dag er jeg så heldig som får jobbe som coach og prosjektkoordinator.

Nysgjerrighet, ærlighet, glede og mot er verdier jeg har tatt med meg når jeg jobber med utvikling av mennesker, ideer og prosjekter.

 

Hva er fokuset ditt framover da?

Denne høsten har jeg spesielt fokus på glede og mot.  Å tørre å gjøre ting jeg ikke har gjort før, rekke opp hånda før jeg er klar. Ta verden litt mindre alvorlig. Tørre å le mer og høyere. Jeg tror at med gode følelser innabords er det lettere å jobbe, samarbeide, få de gode ideene og lettere å gjøre action.

 

Har du alltid vært ressurssterkt og bra?

Det har ikke alltid vært sånn – må, bør og skal har vært mine mantra, helt til jeg en dag ble alvorlig syk.

Min oppdagelse har vært at det å oppleve glede – kanskje er det som bidrar mest til å leve et godt liv.

Som coach er derfor noe av det vakreste jeg vet å se gnisten og livsgleden komme tilbake i et annet menneske, når nytt håp tennes, når ny retning er satt og alt føles riktig.

 

Hva inspirerer deg? 

Inspirasjon finner jeg i samskaping med andre. I naturen og spesielt ved sjøen hvor jeg kan kjenne litt sjøssprøyt i håret. Gjennom bøker, videreutdanning eller å lytte til dyktige og kloke folk, som det finnes mange av.

 

Det er mange coacher på markedet. Hva er din profil, Anne-Kari?

Jeg er NPL-coach, sertifisert av Den Norske Coachforeningen og jobber med enkelt personer og grupper som ønsker utvikling, mestring og livsglede.

 

Har du noen spesifikke områder eller nisje?

Jeg hjelper deg som sitter fast i rutiner og låste mønstre til å finne tilbake til hva som gir deg glede, mening, ro og balanse.

Du vil bli møtt med anerkjennelse, tilstedeværelse, varme og trygghet. Prosessen er din og vil foregå i ditt tempo.

 

Hvem er kundene dine?

Hovedtyngden av mine kunder er mitt i livet og har oppdaget at livet fyker av gårde, du fyller gjerne dagene med plikter og travelhet, men føler bare tomhet

Jeg er her for deg eller dere som

  • opplever at stress dominerer i hverdagen,
  • at livet kun er styrt av lister med gjøremål
  • har mantraene må, burde, skulle som følgesvenner
  • opplever mangel på balanse og frihet
  • lengter etter et liv med mer glede og mening

Mine kunder vil noe mer, de vet at både livet og de har mer å by på.

Jeg coacher en-til en og tilbyr foredrag om glede, kommunikasjon og endring til grupper, foreninger og bedrifter.

 

 

Tusen takk til Anne-Kari, for at hun deler, inspirerer og gjør en forskjell!

Du kan kontakte henne på mail eller på facebook

 

Om du er coach eller leder og ønsker et programmet for utvikling av deg som menneske, leder og coach, ta kontakt med meg for informasjon om programmet som starter i 2020.  

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.