Enormt mange sover våken på jorda

Jeg har intervjuet Maria Holand Tøsse. Et heftig fyrverkeri av ei dame, som du kanskje har sett før:

Hun overrasket sin kjære Ronny Eidsvik med sang i kirken da de giftet seg, og videoen gikk viralt etterpå.

Hun var Tor Mildes personlige favoritt og “wild card” i Idol 

Gledesforkjemper

Her i stolen hos meg kaller hun seg en gledesforkjemper.

Jeg hørte en gang at høyden/styrken av en plussfølelse,  henger sammen med dybden av den motsatte minusfølelsen. At du f.eks. kun kan bli så glad som du har evnet å være det motsatte.

Og det er kanskje noe i det. Maria er hoppende glad og begeistret, en type person som tar rommet når hun ankommer. Men det har ikke alltid vært sånn. 3. gangen hun var nede i den dypeste dalen, der hvor en ikke vet om en orker mer, tok hun et valg, sier hun. Jeg valgte i siste liten å være her, og det er grunnen til at jeg kjenner så mye i livet.

“Livet er her og nå. Ikke etterpå. Vi er her. Det er grunn til begeistring,

og ikke å sove våken.”

Å være for glad

Men det å være begeistret eller for glad i Norge, er truende for så mange. Er en for glad, blir en raskt dømt som useriøst, hjernevasket, fanatisk, medlem i en sekt eller annen styggedom. Det har også Maria opplevd, og deler her sin lure strategi for å glemme sånt.

Hun forteller også om “drømmejobben” som journalist i NRK, og hvilke sterke, rått modige valg hun tok som bragte henne ut av statskanalen og til den virkelige drømmejobben!

For om du har erfart det selv enda eller ikke: når vi er fanget i valg, forhold og situasjoner vi tenker bør være svært bra, eller som vi drømte om og ønsket oss tidligere, og derfor bør være veldig fornøyd med nå, så råtner vi på rot. Det blir ikke bra. Er ikke bra. Og det blir verre..

Å få drømmen sin

Det som trengs er å ta sats og våge bryte ut av komforten, troen og omstendighetene som ikke fungerer. Å hoppe ut i det uvisse. Når vi våger det, skjer de sterkeste ting – som det også gjorde med henne ..

Maria Holand Tøsse gløder og lever sterkt. Her får du ta del i masse tips og visdom fra henne. Og kanskje blir du som meg dratt inn i den fengende sangen på slutten?

Åpne deg og ta i mot.

 

Kjære Maria, tusen takk for prat, sprut og glød sammen meg <3

En dag skal jeg intervjue deg igjen.

Og da har du noe stort nytt å fortelle!

Trine <3

 

Spre godfølelsen og DEL gjerne intervjuet her, det er tips og læring som er aktuelt for mange.

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.