Inspirasjon? Det gjelder å lytte til den rette

Tror du historier bare er historier? At de verken går dypt, kan endre deg eller hjelpe deg når du står i utvikling eller krevende valg?

Da tar du feil. Historier jobber direkte inni vårt ubevisste sinn og er noe av det sterkeste vi har. 

Det gjelder bare å lytte til den rette.

Hver søndag legger jeg ut Ekte historier. De er sanne, sterke, gode, fine, rare og morsomme historier, som hver for seg kan gi deg det du trenger.

 

Hør Ekte historier om

Snakket til Gud og fikk svar -  Har du opplevd ting du ikke kan forklare eller bevise hvordan skjedde?

Ble helt desperat av det legen sa - Han utfordret grunnfjellet av det jeg tror på og gjorde meg desperat. Det var så tomt og mørkt det han sa! Mens Fru Krognes.. med henne var det noe helt annet..

Nærmet seg syv år, og det kom bare ei fortann - det var bare et gapende hull der den skulle stått. Var det meg hun hadde arvet?

Når tankens kraft styrer liv og død - I denne sanne historien vil du bli overrasket over styrken i noe du selv har gjort flere ganger.

Titusenmillionersjansen kom... og gikk -  Kan du tro jeg sa NEI?? Og av denne grunnen??!! Som om akkurat dét var noe for MEG å vurdere..

 

Søndag kl. 21.00 kommer en ny i TrineLive.no. Den handler om:

Kan vi får hjelp utenfra når vi står i krevede valg?  Hør historien om hvordan ett enkelt spørsmål ble til klarhet og beslutning, som så ble til en fantastisk gave.
 
I forkant av den går jeg live og det er MORO om du kommer, så kan vi utveksle sammen!

Gå inn på TrineLive.no, trykk Likt og Følg, og du får varsel når sendingen begynner.

 

Vi sees.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.