Ord til en kjæreste

Så godt det er å få GODORD. Å se, høre, føle at noen er glad i deg. At du er viktig og gjør en forskjell. Hva er det som skjer da?

Noe inni oss blir dypt trygt og varmt. Samtidig som noe annet blir lyst, lett og stort. Pusten endrer seg, helsen vår styrkes, immunfosvaret forsterkes. Vi føler vi har verdi, vi får mot og umuligheter endrer seg til løsbare utfordringer. Røtter gror, lyset i oss gløder og vi knytter bånd til den som sier det, sant?

Akkurat NÅ er nuet. Et mer enn viktig øyeblikk. Det er her med en Magiske Mulighet til DEG akkurat NÅ. Bli med og gjør dette øyeblikket til et av betydning for en annen.

Her er det du gjør:

Sku utover livet ditt. Se de og det du er en del av. Kjenn hva det betyr for deg. Dette er øyeblikket å kjenne på Takknemlighet. At DU ER. At du ELSKER. Hva som er VIKTIG.

Så setter du ord på det. Inni deg eller direkte. Skrevet eller sagt.

Du kan la deg inspirere av disse ordene fra en kjæreste til en annen - de er fra meg til min kjæreste Hjerteglede web

 

Kjære Kristin,

Du kom inn i livet mitt med brask og bram. Og før det var du der lenge.

Du tror jeg har sagt jeg ikke vil ha gaver. Det jeg forsøkte å si er at jeg vil ha mye mer. Jeg vil ha deg og vil gi deg meg. 

Jeg ønsker meg å leve hel, tro, ekte og å velge deg hver dag etter det.

Jeg ønsker meg at du er halv uten meg, og jeg deg. Jeg ønsker meg at hjertet, sjelen og kroppen vår helt klart overlever når vi er ute på egen hånd, men at vi lever først når vi er sammen.

Jeg ønsker meg at hendene mine er tomme uten deg i dem. Jeg ønsker meg at ørene dine justerer seg og leter etter lyden av min stemme når jeg er utenfor høreradius.

Jeg ønsker meg at øynene mine søker håpefullt og hvileløst etter glimt av lyset rundt deg når du er ute av synsfeltet mitt.

Jeg ønsker meg at tankene våre duver med bilder av oss to, av livet sammen, av ting vi delte, ting vi vil gjøre, nuet og det vi er, i sansesterk full 3D.

Jeg vil kroppen min skal bære ekko av latter, samtaler, de nære lydene, berøring, elskov, sammensmelting og slå inn på tomgang når du er utenfor rekkevidde.

Jeg ønsker meg at hjertet vårt er fylt til randen. Varmt, trygt, helt, sterkt, friskt, takknemlig og vil leve evig fordi vi er.

Jeg elsker deg Hjerteglede web

 

Nå er det deg! Dette øyeblikket er her som det eneste du trenger. Hold det så enkelt som du ønsker – bare ikke enklere.

Du er av betydning. Det er av betydning. Du har sanser, du har ord.  Si det som er av betydning til den eller de som er viktig for deg i dag. NÅ!

Hva med deg? La meg få høre fra deg.

Kommenter under og del om du liker denne.

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.