En grell historie med etterdønninger

Følger du med på hva du tror om deg selv?

  • Om hva som er dine muligheter?
  • Hvor ytterpunktet for hva du kan få til er?

Har du til og med en mening om hva som ligger naturlig for deg?

Da skal du høre på denne historien.

Den vil feste seg og avslører en rå og avgjørende sannhet om deg.

Kunnskap er frihet!

 

 

Dette er en vandrehistorie som jeg har fortalt fra scener og i studiesammenhenger i årevis. Sluttpoenget treffer tilhørerne med det samme støtet jeg selv også kjente første gang jeg hørte den.

Det skulle ikke ende sånn..

Jeg vil gå så langt som til å si at ekkoet fra historien trigger en kraft, styrke og fortvilelse i oss, som kan antenne varig endring.

Og vi glemmer den aldri.

 

Historier er noe helt av seg selv.

Det fester seg i minnebanken vår, vi assosierer oss inn i hendelsene og ser oss selv i handlingen. Vi tar til oss roller og egenskaper, og får åpnet muligheter gjennom de "nye øynene" våre fra karakteren.

 

Du får mye verdi fra å lytte til Ekte historier. Her finner du flere

 

 

TIPS: Del denne muligheten med en venn, kollega og noen du er glad i. De vil få like god effekt som deg, og vi trenger alle inspirasjon, drahjelp og gode øyeblikk. 

Tips 2 : Vil du oppleve en god meditasjon, som gir overskudd og energi, reduserer angst og stress, og lindrer smerter, last ned den skreddersydde meditasjonen Hele deg her. 

 

 

Ønsker du å få varsel ved nyheter og nye artikler som denne, meld deg på listen min her. Da får du også andre gratis godbiter som hjelper deg til personlig utvikling og egenledelse.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.