Sjelscoaching - en ny type coaching

"Hei! Vil bare si at du kommer på forsiden av Medium og bladet går i trykken i dag!" 📸🙋‍♀️

 

SMSen fra journalisten tikket inn. Jeg er intervjuet om Sjelscoaching, en ny type coaching.

Mange kjenner meg mest fra årene med mental trening, følelsesmessig mestring, NLP og coaching.  Fra de 20 + årene med tusenvis av sertifiseringer, studenter i prosess, coachkunder, artikler, bransjestandard for coaching, foredrag, kurs..

 

Lista over år med fokusert og engasjert arbeid er lang

Jeg har vært heldig og ha fått berøre og utvikle mange liv.

Barn, ungdom, unge voksne, voksne, godt voksne, eldre. I alskens tema, fra alskens miljøer, med alskens håp, mål og drømmer.

Jeg er stolt og ydmykt takknemlig for det. Det har vært en gave.

Men det stopper ikke her..

 

 

Utviklet en ny måte å jobbe på

Jeg har dratt all erfaringen og kompetansen fra disse årene, tilbake til den faglige plattformen jeg kom fra. Det spirituelle. 

Og her er jeg altså intervjuet, med coverfoto og hovedsak, i MEDIUM - helse og livsstilsmagasin, en inspirasjonskilde for kropp og sjel.

Du kan lese historien om hvordan reisen startet, om veien fram til i dag, evnene og hva det innebærer i intervjuet, og jeg håper du gjør det.

 

 

Marit forteller deg mer

For to dager siden fikk jeg denne mailen fra Marit, som akkurat er ferdig med en prosess Sjelscoaching. Hun beskriver så fint hva som skjer og hvordan det er. Jeg tillater meg derfor å dele deg med deg.

Ikke for å synliggjøre hvor flink jeg er, men hvor mye du har å hente. Hva du kan få i livet ditt.

 

Sjelscoaching med Trine har gitt meg en genuin innsikt i mitt eget liv. - Noe jeg lenge har ønsket og lengtet etter. 

Det har gitt meg en dypere visshet om hvem jeg egentlig er og en etterlengtet indre ro. En aksept for at veien jeg nå tar fatt på er riktig for meg, uten at den endrer hvem jeg er og ønsker å være.

Trine besitter en gave som har vært,  er og vil være til stor glede for meg og dermed de rundt meg. Veien videre går jeg på med freidig mot, optimisme, glede, ny indre ro, og en visshet om at det som kommer, kommer. Uten at det nå stresser meg eller gjør meg urolig. -At det er her og nå som er viktig og riktig. 

Totalen av dette legger grunnlaget for det som videre vil skje i livet. I stedet for å tenke på det jeg ønsker, gjør jeg.

 

Jeg er klarere i tankegangen, mer avslappet, positivt nyskjerrig, litt utålmodig tålmodig og kjenner meg mer hel.

 

Trine er en person som virkelig er der, bryr seg, motiverer og er en solid støtte gjennom hele prosessen. Med sin kunnskap, klarsynthet og unike kommunikasjonsevne, loser hun trygt gjennom og åpner opp for at ens indre pågangsmot, potensiale, og ønsker  kommer opp og fram. 

Jeg ser med glede på det vi har opplevd sammen og veien videre blir spennende!

Jeg er evig takknemlig for at du kom inn i livet mitt!

Marit 

 

 

Jeg er stolt, glad og takknemlig for å kunne bruke evner og kunnskap til å bistå. Det gir livet mening for meg, og er min klare calling.

Om du er villig til å åpne deg og å lytte innover i ditt sjelsaspekt, det tidløse du er, og finne flere svar og muligheter enn du har i dag, vil Sjelscoaching være grensesprengende for deg. 

 

TIPS:

Les mer om Sjelscoaching her

Se flere referanser her

Bestill Sjelscoaching her

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.