Hvordan jobber en dyretolk? Bli med inn i glimt fra det hinsidige

Hvordan kan smerten fra en vill havskilpadde på stranda i Galapagos fylle kroppen hennes så intenst at hun vet den vil dø?

Og hvordan visste hun at min lille hund trivdes på jobben hos meg siden det ikke var glatte gulv der.., når hun verken har vært på jobben min eller hilst på Bliss før?

Og hva med at hun kunne vite at tenåringen i huset ble stygt mobbet, uten at noen i nærfamilien visste noe eller noe var sagt? Det var hunden i huset fortalte det.

Til Sissel. 

 

Møt Sissel Grana

Dyretolk, healer, sjaman, klarsynt og medium.

Men også utdannet hundetrener og rideinstruktør, har mangeårig universitetsutdannelse og jobbet som spesialpedagog og leder i skoleverket.

 

Sissel kombinerer spiritualitet og kunnskap, og lever av å bruke evnene sine.

Jeg intervjuet Sissel om dette og mer.

Se og hør hennes Ekte historie og:

  • Du vil bli berørt av noe sterkt. 
  • Den vil feste seg i deg med noe veldig godt.
  • Den vil også utvide perspektivet ditt, og åpne deg for større tanker.

 

Om jeg skal gjette, vil du også ønske å vite mer. 

Les mer om Sissel Grana, se kurs og tilbud samt finn kontaktinformasjon her:

www.sisselgrana.no og  

https://www.facebook.com/SisselGrana/ 

 

Tusen takk, Sissel, for at du ville dele din Ekte historie med meg ❤️🙏

 

TIPS: Få flere sterke intervjuer og Ekte historier her,  hør hvordan Bliss kom tilbake etter at hun døde, og annen inspirasjon og konkrete tips til utvikling i YouTube kanalen her.    

TIPS 2: Er du interessert i en åndelig dimensjon?  I denne TrineLive sendingen kan du høre om meditasjon, det endokrine system, chakraer og healing.

Tips 3: Trenger du hjelp til å få indre ro, kjenne håp,  glede og få personlig utvikling, kan Sjelscoaching være for deg.

 

 

Ønsker du å få varsel ved nyheter og nye artikler som denne, meld deg på listen min her. Da får du også andre gratis godbiter som hjelper deg til personlig utvikling og egenledelse.

 

 

 

 
 
Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.