Hadde mentor i et kvarter, men leksa tok syv år å lære

I 2012 hadde jeg mentor i et kvarter.

Ja. Vi hadde ETT møte. Vi kartla, han spurte meg om mine behov, mål, utfordringer og hva håpet for et mentor skap med ham var. Og han fortalte meg hvordan han jobber.

På slutten av møtet spurte han meg om mitt forhold til integritet. 

"Integritet er å kunne holde ord, å være til å stole på, å være ekte, real og hel ved, svarte jeg. Jo, dette er absolutt noe jeg tilstreber og jobber for å være. Det gjør meg stolt - bygger stolthet - og føles rett å ha integritet", svarte jeg.

Oppfølgingsspørsmålet hans ble min lekse, og den tok det meg SYV ÅR å lære.

Hør spørsmålet hans og få hele historien i Ekte historier her.  

 

Ekte historier er sterke, gode, fine, rare og morsomme historier til ettertanke, inspirasjon, læring og gode øyeblikk.

Ekte historier er til å ta med seg og deles.

 

Sendingene går live ut på Facebook i TrineLive.no og ligger også i min YouTube kanal.

Se tidligere sendinger på TrineLive her (merk du må enten trykke deg inn på Videoer i venstre meny eller scrolle deg nedover).

Og som spilleliste i YouTube kanalen her

 

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.