Sånn fant jeg løsning på stress

Som sterk leder, mamma, kjæreste og kvinne, ville jeg være på topp. Men hverdagen var stress og press fra alle kanter.

Jeg ville så gjerne mestre og gjøre det bra!

 

På alle arenaer og i alle relasjoner. Profesjonelt, privat og personlig. Aldri helt fornøyd. Alltid mer som kunne / skulle / burde vært gjort. 

Bedre mamma, mer tid, lengre samtaler, flere overraskelser, mer støtte.

Bedre leder, mer tid, mer oppfølging av den enkelte, mer tilrettelegging, mer resultater.

Bedre kjæreste, mer tid, mer dedikert samvær, flere overraskelser, mer backing og formidling av "jeg elsker deg". 

Und zu weiter... 

Jeg holdt på å springe meg ihjel.

 

Salderingsposten ble meg selv

Ligningen gikk jo ikke opp og siden jeg sto nederst, ble det lite og itte-no igjen..

Så fant jeg løsningen som jeg varmt anbefaler til deg også. Endringen som har skjedd i livet mitt etter dette, er enorme.

Jeg har funnet stemmen min og tilgang til en indre viten, som jeg aldri igjen vil gi slipp på. Fokus, klarhet, bevisstgjøring for valg. Pust, puls og nærvær.. Lista er lang. 

 

Trenger du det samme?

Står du i et helvetes press og trenger å finne løsning? 

 

Nye ting er på gang.

Det deilige med å stå i livet og vokse med omstendighetene, og ikke minst å finne veien inn i sin egen kjerne og et ståsted av betydning, er at det skjer ting!

Jeg er i gang med min neste bok og den skal komme deg til nytte. 

Med noe varmt, godt, eksplosivt og deilig. Det har noe med løsningen på stress å gjøre, men aller mest handler det om DEG.

Fortsettelse følger om det... 😋

Se video med løsningen min her Har du egne tips og erfaringer du kan dele, skriv kommentar under her. Vi er mange som trenger løsning og gode tips for dette.   

 

TIPS: Trenger du konkret hjelp med å løse en situasjon eller press du står i, kan en-til-en prosess i coaching være det du trenger. Les om coaching og muligheter her.

TIPS 2: 🌟Ekte historier er sterke, gode, fine, rare og morsomme historier til ettertanke, inspirasjon, læring og nytelse. Historiene gir verdi og skaper tanker av betydning. De gir næring til innsikt og inspirasjon, og er slike vi trenger å høre 🌟

En sterk healende meditasjon som endrer følelse av press og uro

TIPS 3: 🍀 Unn deg selv nydelig meditasjon som gir deg effekt allerede etter én gangs bruk 🧘‍♀‍ Gratis gave til deg. Og du vil elske den.

https://www.trinealdstedt.no/hele-deg 

 

Ønsker du å få varsel ved nyheter og nye artikler som denne, meld deg på listen min her. Da får du også andre gratis godbiter som hjelper deg til personlig utvikling og egenledelse.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.