Virker meditasjon når det føles som jeg sovner?

Jeg har hørt på flere av meditasjonene, men ender ofte opp med å bli veldig trøtt. Jeg sovner nesten. Det er kanskje ikke helt bra? 

Den erfarne lederkvinnen spurte.

Som ledere flest, er hun vant til å jobbe fokusert og levere på forventning, samt kjenne kontroll og mestring i faget sitt. Nå har hun kommet til et punkt i livet, hvor det ikke lengre holder å "være dyktig på jobb" og stå på.

Hun trenger å ta vare på seg selv mer. Være fysisk aktiv, spise sunt og passe på søvn, ja - men også søke dypere personlig utvikling og finne indre ro. 

Hos meg har hun startet å meditere i Hjertestemmen og føler seg usikker.

 

Kroppen din og meditasjon

I begynnelsen er det flere ting som kan være "nytt og annerledes" når vi går inn i meditasjon. For eksempel det at kroppen slapper så godt av at vi føler vi blir borte eller sovner. Det kjennes rart. Vi skal jo ikke sovne?

Men en slik fysisk respons indikerer at du slapper ordentlig av. Kropp og sinn roer seg ned, pusten går roligere og dypere, systemet ditt responderer godt.

I mine meditasjoner får du personlig utvikling i en trygg, behagelig og forløsende ramme. Jeg guider deg i en kombinasjon av coaching, løsningsfokus, mental og følelsesmessig mestring og hypnose. 

Når vi går dypere ned i oss selv, kommer vi forbi det logiske tankekjøret med reglene av «burde-r og måtte-r» som vi bombarderer oss selv med, for ikke å nevne alle «historiene vi forteller oss selv».

Vi når inn til det ubevisste, hvor både vaner, visdom, indre sannhet og til og med sjelsstemmen vår er.

Og det er DER virkelig personlig utvikling skjer.

Den dype avspenningen som oppleves som søvn, er et tegn på, heller enn et hinder for, den virkningen.

 

Det viktige spørsmålet i starten er

Jeg spurte henne hvordan hun føler seg når hun er ferdig meditert.

 • Er det en behagelig følelse i kroppen?
 • Føler du deg rolig og fredfylt?
 • Puster du rolig og godt?

Om du føler deg vel, balansert, har ro og kjenner en indre klarhet, er du helt i rute med meditasjonen din. Du har oppnådd mye mer enn kun avspenning og det vi forbinder med meditasjon.  

Dersom noe var feil for deg i å jobbe så dypt som disse guidingene går, ville du føle et ubehag eller uro. Du hadde ikke greid å slappe av, og hadde heller ikke latt deg lede.

Det er noe av det aller fineste med vårt ubevisste sinn. Det passer på oss og «lukker seg» om noe går over grensene våre eller prøver å lede oss til noe vi ikke vil ha.

 

Stemmen fra hjertet

Hjertestemmen er en fri og åpen «stemme», skreddersydd for din vekst og utvikling. Det er en samling meditasjoner som er unike i sin form, fordi de kombinerer dyp avspenning med faglig forankret sterk personlig utvikling.

Gjennom en coachende tilnæring og løsningsfokus, får du:

 • hjelp med utfordringer som vonde erfaringer og opplevde hindringer
 • frigitt indre ressurser, finner svar du leter etter
 • trygghet og ro

 

Via verktøy og teknikker som hypnose, språkmønster og erfaring med hvordan mennesket strukturelt fungerer, får du skreddersydde meditasjoner som bygger opp

 • ditt indre håp
 • tro på at det finnes løsninger
 • din styrke og trygghet

Tema for tema. Gang for gang.

Du trenger ikke kunne å meditere eller å vite noe om personlig utvikling på forhånd. Det tar jeg meg av. Det du trenger å vite, er at du ønsker

 • den gode indre roen og helsegevinsten meditasjon gir
 • personlig utvikling og mer trygghet i deg selv

 

Endringen og effekten må oppleves.

 

I Hjertestemmen er det

 • Over 60 meditasjoner, i variert lengde sortert etter kategorier og tema
 • LIVE guidinger du kan være med på to ganger i mnd, hvor vi har felles oppsummering og erfaringsutveksling etterpå
 • Du lytter via nett eller en egen app

Du melder deg enkelt inn og får umiddelbar tilgang til et stort og rikt bibliotek av skreddersydde meditasjoner. Og du kan melde deg ut når du vil.

Les mer om Hjertestemmen her og se erfaringer her.

 Meld deg direkte inn her.

 

TIPS: Her får du en 10 minutters meditasjonssmakebit av Hjertestemmen.

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.