Ærlighet for kjærlighet

Kjærlighet. Så deilig et ord.

Og så deilig en tilstand.

Er det det vi for det meste lengter etter?

Jeg har strøket i kjærlighet. År etter år. Selv om jeg har gjort så godt jeg kunne og jobbet for å gjøre kjærlighetsforholdet så vakkert som det er i drømmene mine, ble summen ofte "vondt, fortvilet, lengsel og hold ut". Jeg var på det jevne veldig opptatt av å forstå, møte, trøste, bistå, hjelpe og gi. Den andre.

Mine egne behov ble litt sånn buklete skjøvet til side. Tidvis helt utilgjengelig for min egen bevissthet. Men de var der jo for det, og når jeg ser tilbake på det nå, så skjønner jeg at det jeg ga, sa, gjorde i beste mening likevel kom ut med skurr på linja.

 

Bevisstheten vår er begrenset. Og det er forskjell på å vite og å leve, og jeg gikk meg bort. Så ikke konsekvensene eller helheten. Skjønte ikke at når den ene mangler i ligninga, er det en ubalanse som ikke kan bli bra i lengden.

I kombo med sterke verdier og kvalitetsbevissthet, ble jeg værende i en slags stillestående skvis. En utmattende stillstand. 

 

Når det ble vondt nok ville jeg stikke. Da ble stort sett det meste satt på kontoen "vi passer ikke, her er det én ting å gjøre. GÅ!". Men for å gå måtte jeg gå fra, og å såre og gjøre andre vondt, var det siste jeg ville. Da var det bedre å amputere seg selv. Holde ut. Bli.

En annen ting jeg gjorde var å tenke, gruble, analysere. Jeg var jo så ulykkelig. Så da lette jeg etter tegn. Hendelser og omstendigheter som "sikkert hadde en betydning" og ville vise meg vei. Men så vet jeg noe om subjektiviteten i menneskesinnet og hvordan vi kan tolke i alle retninger og få svarene vi ønsker eller trenger og. Så da kunne jeg ikke stole på å "lese" eller forstå betydningen av de heller..

 

Så kom dagen som måtte komme. Det store krasjet. Bruddet. Da smerten ble så stor og full av frustrasjon og fortvilelse at balansen vippet og steget tatt. Og for en gave!! Endelig kunne jeg begynne med det som er det viktigste først.

Å bli kjent med seg selv. Finne ut hvem jeg er. Hva jeg står for, hva jeg vil ha, hva jeg ikke vil ha.

Hva jeg vil være en del av og hva jeg vil bygge opp.

Men hvem? Og hvordan? For fakta var at:

🔸  det jeg kunne best var å Gi

🔸 jeg var på krabbestadiet i tankesettet "Hva med meg"

🔸 jeg var veldig godt trent i tilnærmingen "Jeg må, skal, bør"

... og balanse i disse her, er avgjørende for å kunne skape et bra forhold, sant.

 

Skal jeg våge? Kan jeg stole på at jeg greier det? 

Spørsmålene var mange. Svarene flytende.  

Og kan vi ikke svare på de store spørsmål som disse, hvordan kan vi da gjøre noen som helst lykkelig? Oss selv eller andre?

 

Det viktigste svaret mitt meldte seg tydelig. Jeg vil bli elsket. Og jeg vil elske.

Det er verdt å prøve! Selv når det er direkte skitskummelt. Eller veeldig langt fram. Og den jeg må jobbe mest med, er meg selv..

 

Jeg visste med tydelighet at jeg var villig til å gjøre mitt beste ærlige forsøk. 

Brette opp arma og velge kjærligheten <3 

 

Du kan høre meg fortelle om Ærlighet for kjærlighet i pod episoden her.

Og her kan du lese om hvordan det gikk da forelskelsen jeg ønsket meg faktisk traff, men med feil person: Kan kjærlighet være feilvare) og høre meg fortelle om det i pod episoden her.

 

Få personlig utviklingsreise via historiene her

Denne artikkelen er del av en personlig utviklingsreise via historier. Når du hører de, vil det ubevisst aktivere ting i deg, som du hjelper deg å få justert og gjort noe med det som trengs.

Du kan lese, lytte eller se de i video og finner hele serien historier her

Her er de, i rett rekkefølge:

1Ærlighet for kjærlighet (les), lytt eller se.

2: Kan kjærlighet være feilvare (les)lytt eller se.

3: Den skumle samtalen (les), lytt eller se.

4: Forsiktig med hva du ønsker. Du kan få det.. (les), lytt eller se. 

5: Fra kjærlighetssavn til drømmebryllup (les), lytt eller se.

 

 

TIPS: Befinner du deg i en situasjon hvor du trenger mot og styrke til å ta et viktig valg?  Da har jeg en god hjelp til deg. Bruk denne. Gratis nedlasting. 

TIPS 2:  Lær noe om hvordan vi kan snu umulige situasjoner og vinne brytekamper i denne vidoenTrykker du Abonner / Subscribe på YouTube kanalen, får du varsel når nye videoer legges ut.

TIPS 3: Ønsker du å få varsel ved nyheter og nye artikler som denne, meld deg på Styre listen min her. Da får du også andre gratis godbiter som hjelper deg til personlig utvikling og egenledelse.

 

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.