Kan kjærlighet være feilvare?

Jeg hadde bundet meg for livet, trodde jeg. Tenkte vi skulle bli gamle sammen.

Men det tok slutt.

Etter år med "kamp, vondt, godt" og "kamp, vondt, godt", ville jeg MER med livet mitt og mer med kjærligheten. Og gikk.

Og da tok det av.

Om det var fordi jeg åpnet hjertedøra, at jeg hadde forandret meg så mye eller fordi tiden var inne, vet jeg ikke. Men forelskelsen kom med et BAM! 

Alt for tidlig, alt for sterkt og alt for annerledes. Det var nemlig i feil person.

 

Det skjedde med en person jeg kjente til og likte godt. Plutselig en dag så hang tankene mine fast. Smilet og utvekslingen fra møtet vedvarte. Treffene satte seg i kroppen. Til det tumlet og kilte sånn i magen at spørsmålet måtte komme.

"Er dette forelskelse?"

"Nei - det går ikke an! Hallo!! Trine. Ha ha ha :D"

"Næmmen, ER det forelskelse? Det kjennes akkurat likt! Guri. DET ER DET!!"

"Hjelp, hva gjør jeg?"

 Ja da, jeg som var så bestemt på å "ville ruse meg på forelskelse"... 

 

Nå når kjærligheten fyrte rakettene sine i magen min, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Turte ikke si det til noen heller. Men jeg måtte jo. Så Jeg ringte til venninna mi.

"Jeg har forelsket meg. Og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Det er i feil person!! Det er ei jente."

"Næmmen herlighet, Trine. Slapp av!! Det betyr jo bare at du har dobbelt så store jaktmarker!"

Da lo jeg. Vi lo. Herlige, gode fine venninna mi. Det var jo helt sant!  Verden falt ikke sammen. Det fantes horisonter etter dette, tenkte jeg.

 

Men latteren stivnet fort. For jeg greide ikke stå for det. Trengte tid for å takle og finne svar på "Hvem er jeg nå? Hva tenker folk om meg. Hva skal jeg si"?

Jeg måtte gjennom en identitetskrise og heftig indre arbeid for å komme til det jeg lengtet etter. Åsså, på ekte!

Jeg var 47 år, åpen til sinns, glad i mennesker og mangfold, rimelig fri fra fordommer, erfaren mental trener, sterk business kvinne - og livredd for å stå for følelsene mine når de tok et steg utenfor stien. 

SOM jeg strevde. Og det tok litt tid. Steg for steg var det ting som måtte gjøres for å bli fri. For eksempel å ringe hjem til mamma (også kalt Gaupa) og fortelle at jeg har jentekjæreste..

Jeg skal fortelle deg om den skumle samtalen senere. 

 

 

TIPS: kjenner du stress og press i livet og hadde trengt en god avspenning, ro og trygghet i kroppen?  Test ut denne deilige meditasjonen. Den vil gjøre deg godt. Gratis nedlasting.

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.