Fra kjærlighetssavn til drømmebryllup

Går det an å sjarmere universet så det oppfyller dine villeste drømmer?

Ja. Jepp. Det går an!

Det er min konkrete, definitive og beviselige erfaring!

(Her fortsetter reisa hvor ærligheten førte til det vonde bruddet som dundret rett ut i identitetskrise, via frykter og møte med indre demoner, til praktisering av vågemot når «det nye jeget» skulle finne sin form og ta plass i livet rundt meg.)

 

Å få hele den saftige STORE drømmen oppfylt, er mulig!

Ja, faktisk MER og, for som ting har lagt seg til og blitt sant, overgår virkeligheten alt det jeg på forhånd kunne drømme om.

Den STORE drømmen startet lenge, lenge før kjæresteri og å tørre være annerledes

Som liten fikk jeg høre at jeg var naiv. At jeg ikke så hvordan ting egentlig var. Ja, nesten at jeg var dum. Som ung voksen ble jeg mildt gjort oppmerksom på at jeg hadde for store illusjoner om hva livet skal være. Det var et sprik mellom sånn jeg trodde ting skulle være, og sånn ting og mennesker er.

Dermed lengtet jeg etter noe som var en illusjon. Jeg ville bli skuffet og såret, for «folk er ikke sånn».

Som godt voksen i dag og jeg ser tilbake, vet jeg at jeg generelt både så og så etter det positive i ting og folk. Det betydde ikke at jeg ikke så alternativet, det kritiske, skeptiske, kanskje skjulte, men det positive var sterkere.

Inni meg nedi magen, et sted på undersiden av navlen, ulmet en varm følelse jeg kun kan beskrive som masse lys, og den sa med 110 % skråsikkerhet, at det positive jeg ser, er sant.

Følelsen fortalte at kjærlighet finnes. Åpne relasjoner, mennesker som «gir sin neste», ekte, ærlig og til å stole på, finnes. Det var sant for meg.

Så på innsida dannet det seg en visjon om hvordan ekte relasjoner skulle være.

Jeg lengtet etter og fantasert om det. Følte det også, så det måtte være sånn. Men tankene og ordene holdt jeg helt for meg selv. Visste det ble møtt med ”Herregud, hvor naiv går det an å være. Ha ha ha, det der finnes ikke. Drømmer du sånn, er du dømt til å bli skuffet”, om jeg fortalte.

 

En virkelig drøm tar form

Så etter bruddet da, og etter den heftige utviklingsreisa med å forelske meg i ei dame, endte det i en dag hvor jeg satte meg ned med blanke ark og fargestifter.

Jeg var singel, sterkere og fri til å være nærmere meg selv enn noen gang.

Tiden var inne for å gi form til de virkelige ønskene og drømmene om framtida.

Nå var jeg sterk og tøff nok til å sette ord på de hemmelige lengslene. Jeg ville være to og jeg ville gifte meg.

Jeg brukte profesjonen min og tok coaching prosess på meg selv.

Erfaringer fra hva som fungerte og ikke, hvordan den andre skulle være – egenskaper, interesser, verdigrunnlag, grunnholdning, men også hva jeg skulle være i møte med det. Vi må gi for å få, og ofte er det sånn at «det eneste forholdet ditt mangler, er det du selv ikke er villig til å gi».

Gikk systematisk til verks, noterte, sorterte og kvalitetssikret.

Tre runder ble det, og lag for lag ble det klart. 72 stikkord for forholdet og egenskaper i den andre.

Søttito!! Kan du tenke deg?! Det var aldeles for mye og trigget ALT av tidligere erfaringer om «naiv og illusjoner».

Men, hvert eneste ord var nøye veid og kalibrert. Det var sånn det var. Her var drømmen, håpet og ønsket.

Så jeg leste det høyt i en bønn, og avsluttet som jeg pleier når jeg jobber med mål:

Dette eller noe bedre. Takk ❤️🙏

Og det var det det ble...

 

Drømmekjæresten sto plutselig foran meg en dag.

Og det ble oss i et drømmebryllup så magisk fortryllet at det er hinsides ord.

Det var noe mer som var i sving.. Noe større enn oss, rett og slett.

Alt av planer og detaljer vokste fram og la seg til rette av seg selv, på et vis. Fra stedet, til presten, til arrangementet, til musikere, til pynten, til maten til gjestene.

Til og med naturkreftene skrudde seg på topp. Det var første godværshelgen på hele sommeren på Gålå. Sola strålte fra morgen til kveld, himmelen var knallblå. Gålåvannet lå blikkstille TRE dager til enda – og akkurat det huskes ikke i manns minne å ha skjedd på snaufjellet der.

Klokketårnet på Gålå Høgfjellshotell hadde vært ut av drift i årevis og bare minutter før kona mi og jeg skulle komme gående rundt svingen og fram til presten, begynte klokka å virke.

 

Det var som et velsignet nærvær hvilte over helga, stedet og oss. Akkurat som både levende og døde hadde en finger med og ville hjelpe.. Det oste, strålte og banket – av ren kjærlighet..  Noe usigelig sterkt og vakkert seig inn og berørte oss alle.  

 

Det er vanskelig å sette ord på hvor godt det har lagt seg til for meg i livet

71 ½ av stikkordene fra coachingen var check fra start og den siste ½ fulgte tett etter.

Så til slutt.

Jeg vet jeg var med og skapte dette selv.

Ved å sette håpet i gir, og la savn, lengsel og skjulte drømmer få føtter å gå på. Ekte, ærlig og åpent ønske gjort om fra levd liv og coaching til bestilling og mål.

Jeg brukte det jeg kan og gjorde det i en bestemt rekkefølge. Med ren intensjon og villig til å gjøre min del av ligninga.

Dette kan vi alle gjøre. Du like mye som meg.

Vi har krefter i oss som er mye større enn oss selv. Kjærlighet finnes. Lyset finnes. Det er en intelligens i Universet som langt overgår det vi fysisk kan ta på eller bevise.

Du er del av det, vi er del av det.

Ha mot til å være ekte og ærlig, tør å si ditt autentiske ønske høyt, stol på at det finnes håp – og gi slipp.

Da kan lyset og nærværet få skinne sin del av manifesteringen.

 

Unner deg også dette!

Men vet veldig mange går rundt med lengsler de ikke har satt ord på, savn som er sårt, at mange går rundt med sprik mellom det de virkelig lengter etter og det de skaper i livet sitt. Fordi det de faktisk gjør og gir energi til hver dag, er noe annet. Plikter, må-er og burde-er heller enn den indre drømmen.

 

Systemet jeg brukte, lærer jeg bort gjennom kurs og treninger jeg deler med deg som følger meg.

Om du lenger etter et forhold, en jobb, et hjem, bedring i helse, vil denne treningen hjelpe deg.

Start med å laste ned denne guiden og svar på ett eller flere av spørsmålene. Så får du hjelp til å komme videre allerede nå. 

Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det.

 

 

Få personlig utviklingsreise via historiene her

Denne artikkelen er del av en personlig utviklingsreise via historier. Når du hører de, vil det ubevisst aktivere ting i deg, som du hjelper deg å få justert og gjort noe med det som trengs.

Du kan lese, lytte eller se de i video og finner hele serien historier her

Her er de, i rett rekkefølge:

1Ærlighet for kjærlighet (les), lytt eller se.

2: Kan kjærlighet være feilvare (les)lytt eller se.

3: Den skumle samtalen (les), lytt eller se.

4: Forsiktig med hva du ønsker. Du kan få det.. (les), lytt eller se. 

5: Fra kjærlighetssavn til drømmebryllup (les), lytt eller se.

 

Close

50% ferdig

Legg inn navn og email så sender jeg deg gratis-tipsene!

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Trine ukentlig med inspirasjon og tips som kan hjelpe deg til personlig utvikling. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.